دفاع DICE از زمان انتشار " میدان جنگ 4 "

HosseinBrusli

کاربر سایت
article_top_1.jpg

تهیه کننده اجرایی بازی " میدان جنگ 4 " نسبت به اعتراض ها در مورد بازی جدید از سری " میدان جنگ 4 " واکنش نشان داد و گفت : " ناراحتی بازیباز ها از زمان انتشار این بازی بسیار عجیب است " . ماه گذشته بود که Electronic Arts رسما اعلام کرد بازی " میدان جنگ 4 " در حال ساخت است و این درحالی بود که انها همچنان در حال توسعه بازی " میدان جنگ 3 " با ADD - ON ها بودند . همچنین Patrick Bach تهیه کننده اجرایی بازی نگرانی بازیباز ها را در مورد این بازی رد کرد و گفت که مشکلی برای بازیباز هایی که در حال حاضر در حال بازی کردن با " میدان جنگ 3 " هستند ، با خرید این نسخه جدید به وجود نمیاید .

همچنین تهیه کننده اجرایی DICE به Eurogamer گفت : " ما به صورت اختصاصی از بازی " میدان جنگ 3 " حمایت میکنم و فکر میکنم که این همه نکرانی در مورد این بازی اشتباه است " . در ادامه امده است که مردم دوست دارند ما بازی های ساخته شده از سری " میدان جنگ " را فراموش کنیم که البته به نظر من امری طبیعی است . همینطور کابران زیادی مثل نسخه دوم بازی از ما شکایت داشتند که من این شکایات را درست نمیدانم . خیلی ها فکر میکنند که ما از بازی" میدان جنگ 3 " پشتیبانی نمیکنیم ، درحالی که ما هر ماه داریم روی بسته ای جدید ( DLC ) کار میکنیم و تا الان هم DLC های خوبی را برای بازی منتشر کردیم و در اینده هم این روند پشتیبانی ادامه خواهد داشت .

همچنین Bach اشاره کرد که بازی اینده انها بسیار عالی خواهد بود و شامل ویژگی های بسیار زیادی نسبت به نشخه های قبل میشود و سعی دارد که قدم های بزرگی را به سمت جلو بردارد .

منبع

بتل بازای دور و برم خیلی بیشتر از این حرفان،اما عاشقان سینه چاک این سری رو نمیشه قانع کرد!:| هر چی بیاد،در سه سوت خریدند..
من که امیدی ندارم،نهایت قدرت پردازش frobsite2 در بتل 3 بود که بعد از کلی پچ و ترمیم،هنوز بی نهایت تا باگ و.. داره!
فوقش سناریو رو آبرومندانه تر روایت کنند،مگر نه پردازش بازی همینی هست که دیدیم.
برنامه نویسی افتضاح نسخه ps3 که باعث فیریز،باگ و هزار تا چیزه دیگه می شد،حتی در NFS: THE RUN هم وجود داشت! این یعنی فضاحت تکنیکی!:|
ترجیح میدم روی اکتیویژن و یوبی سافت حساب باز کنم تا این فلان ها..

خودت هم جواب خودت رو دادی ! حالا به اینکه دو رو برت بتل باز زیاده ، اما فکر نکنم بتونی همه رو قانع کنی ! مخصوصا با این همه DLC های جدید که DICE داره میده ! تا قبل نسخه 4 فکر کنم باید تا خر خره پر بشن :d

خودت هم جواب خودت رو دادی ! حالا به اینکه دو رو برت بتل باز زیاده ، اما فکر نکنم بتونی همه رو قانع کنی ! مخصوصا با این همه DLC های جدید که DICE داره میده ! تا قبل نسخه 4 فکر کنم باید تا خر خره پر بشن :d

400 تا که پایست،منظورم بیش از اونه!:d
این پشتیبانی تنها دل گرمی ماهاست برای بازی کردنش،البته محاسن بازی بماند چون اگر نداشت،از مدرن3 کوچ نمی کردم به این بازی!
اون DLC end game هم که گل سر سبد پشتیبانیشونه! برای من که عاشق رانندگی و پرواز کردنم تو این بازی،به اندازه بتل4 ارزش داره!:d

والا !!!! چی بگم دیگه ! اخه یه طوری سوال پرسیدی که انگار بچه دبستانی هستی ! مجبور شدم اونطور یبنویسم ! :d

شما به تاریخ عضویت من نگاه کن بعد صحبت از بزرگسالیت بکن .از نظر سنی چند نفر تو این فروم بزرگ تر من هستن پس بیخود فکری نکن.

شما به تاریخ عضویت من نگاه کن بعد صحبت از بزرگسالیت بکن .از نظر سنی چند نفر تو این فروم بزرگ تر من هستن پس بیخود فکری نکن.

پس سوالت ایراد داشت دیگه داداش من .:d ماشاااله دانشجوی رشته زبان هم که هستی ! پس باید بدونی چرا بتلفیلد رو اونطور مینویسن ! البته ربطی به مخابرات نداره . ربطش به همین بازی سنتره . چون کلمه اش اینجا فیل /// ترشده . :d

کیفیت آشغال پک بازی های EA رو کم تحمل کردیم،حالا میلک کردن بازی، توهین به شعور همست!:|

چیزه دیگه ای برای کوبوندن EA و بازی ندارید ما استفاده کنیم؟! بعد 2 سال یه نسخه دیگه میخواد بده میشه میلکو باید تحریم بشه؟! بعد اونوقت از طرف اکتی هیچ بازیی میلک نشده دیگه به شعور کسی هم توهین نکرده ؟!

نسخه ی 4م بازی هم ، بی نظیر میشه . من قبلاً ، شنیده بودم قراره در زمان اینده باشه ! ؛ اما این جا ، موردی ذکر نشده .

گفتن در زمان جنگ مدرن اتفاق میوفته که یعنی حال ...

آخرین ویرایش:
خیلی جالبه ، یه عده اعتقاد دارن ، "میدان جنگ 3 " ، یک عنوان سطحی ، و از هر نظر ضعیف بود :|
بدون شک ، قوی ترین " اف پی اس " سال پیش ، بتلفیلد 3 بود . ( منتظر جواب فن های کد هستیم ! :| )
من به شخصه ، از طرفدارای پروپاقرص کد هستم ولی " جنگاوری مدرن 3 " ، یه اشتباه همه جانبه بود ...
---
نسخه ی 4م بازی هم ، بی نظیر میشه . من قبلاً ، شنیده بودم قراره در زمان اینده باشه ! ؛ اما این جا ، موردی ذکر نشده .

چیزه دیگه ای برای کوبوندن EA و بازی ندارید ما استفاده کنیم؟! بعد 2 سال یه نسخه دیگه میخواد بده میشه میلکو باید تحریم بشه؟! بعد اونوقت از طرف اکتی هیچ بازیی میلک نشده دیگه به شعور کسی هم توهین نکرده !

اگر بخوام بگم بازی اوریج فلانه، انواع طعنه های از قبیل:"بچه پولدار"،"قشر بی درد مرفه"و..،به جانب من و بقیه اوریج بازا نسبت داده میشه.:|
در همین حد بگم که عاشق کت و شلوار Patrick Bach نبودم که 60 دلار پول بازی بدم! پول دادم و حق دارم طبق مزخرفاتی که در همین دفترچه بازی نوشته شده، از یکسری چیزا بهره مند بشم که کاملاً درسته و فتوای شخص بنده نیست!(شرمنده یکم تند گفتم)
کیفیت بازی رو از دوستانی که در کلوپ ps3 این بازی هستند سوال کنید،مفصل براتون توضیح میدند.اکتی هم همچنین؛منتها این سازنده بلک آپس،اینفینیتی وارد نیست و این قدر تجربه دارند که حماقت مدرن3 رو تکرار نکنند حالا هر چقدر هم که کلیشه ای باشه،بالاخره تلاششون رو کردند.

خیلی جالبه ، یه عده اعتقاد دارن ، "میدان جنگ 3 " ، یک عنوان سطحی ، و از هر نظر ضعیف بود :|
بدون شک ، قوی ترین " اف پی اس " سال پیش ، بتلفیلد 3 بود . ( منتظر جواب فن های کد هستیم ! :| )
من به شخصه ، از طرفدارای پروپاقرص کد هستم ولی " جنگاوری مدرن 3 " ، یه اشتباه همه جانبه بود ...
---

من فن نیستم اما موسیقی های مدرن 2 که کار هانس زیمر بود رو می پرستیدم! بقیه بازی بماند که تکرار شدنی نیست.حتی در نسل آینده.اما مدرن 3،تیشه به ریشه ی سری مدرن بود..
بتل 3،بازی بدی نیست اما پردازش افتضاح کنسولی و داستان دست چندمش باعث شد خیلی راحت مورد انتقاد قرار بگیره.

این همه میتوپیدید به اکتی که هی داره COD میده بیرون الان به سر خودتون اومد..
EA هم هر سال داره میده بیرون فقط اسم یکی رو گذاشت MOH اون یکی BF

اگر بخوام بگم بازی اوریج فلانه، انواع طعنه های از قبیل:"بچه پولدار"،"قشر بی درد مرفه"و..،به جانب من و بقیه اوریج بازا نسبت داده میشه.:|
در همین حد بگم که عاشق کت و شلوار Patrick Bach نبودم که 60 دلار پول بازی بدم! پول دادم و حق دارم طبق مزخرفاتی که در همین دفترچه بازی نوشته شده، از یکسری چیزا بهره مند بشم که کاملاً درسته و فتوای شخص بنده نیست!(شرمنده یکم تند گفتم)
کیفیت بازی رو از دوستانی که در کلوپ ps3 این بازی هستند سوال کنید،مفصل براتون توضیح میدند.اکتی هم همچنین؛منتها این سازنده بلک آپس،اینفینیتی وارد نیست و این قدر تجربه دارند که حماقت مدرن3 رو تکرار نکنند حالا هر چقدر هم که کلیشه ای باشه،بالاخره تلاششون رو کردند.

چرا مپیچونی قضیه رو! گفتی داره میلک میکنه و توهین به شعورمون کرده و باید تحریمش کنیم و دل به اکتی و یوبی ببندیم، منم گفتم احیانا اونا اصلا بازیاشون رو میلک نکردن و سالی یه بار به خوردمون ندادنو و اصلا هم توهین حساب نمیشه واسه اینا فقط EA توهین میکنه؟! فقط هم سازنده های cod تلاش میکنن واسه بقیه خوده کامپیوتر بازی میسازه؟!

پ.ن: قبلنا دوستان میگفتن داستان تو FPS زیاد مهم نیست نمیدونم چی شد که یه دفعه از ارکان FPS شده !!!

mohsen1388 ، از کی تا حالا ، موسیقی مبنای ابهت یک بازی شده ؟ :| پس فردا هم بگین ، جزئیات مراحل نقش ، بزرگی یا کوچکی یک بازی رو معلوم میکنه :|
واقعا خندم میگیره ؛ :)) یکی نیست هدف یه گیمر از بازی ، خداوکیلی داستانشه ؟ داستان میخواید بفرمایید کتاب فروش ، ماشا ... همه نوع داستان هست .
اصل بازی روی پی سی بود ؛ در ضمن خیلی از گرافیک بازی ، که بی نظیر بود ناراحتید !! ! !بفرمایید نسخه ی اورجینال رو بخرید ، که با 1پچ همه چیز برطرف شود ! .

---------- نوشته در 08:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:46 PM ارسال شده بود ----------

mohsen1388 ،تو همون جومونج نیستی ؟ ( مدیر اخراجی پردیس ؟ )

چرا مپیچونی قضیه رو! گفتی داره میلک میکنه و توهین به شعورمون کرده و باید تحریمش کنیم و دل به اکتی و یوبی ببندیم، منم گفتم احیانا اونا اصلا بازیاشون رو میلک نکردن و سالی یه بار به خوردمون ندادنو و اصلا هم توهین حساب نمیشه واسه اینا فقط EA توهین میکنه؟! فقط هم سازنده های cod تلاش میکنن واسه بقیه خوده کامپیوتر بازی میسازه؟!

پ.ن: قبلنا دوستان میگفتن داستان تو FPS زیاد مهم نیست نمیدونم چی شد که یه دفعه از ارکان FPS شده !!!

پیچوندن در مرام ما نیست!:d
پست های قبلیم رو با دقت بخونید،توضیح دادم.

mohsen1388 ، از کی تا حالا ، موسیقی مبنای ابهت یک بازی شده ؟ :| پس فردا هم بگین ، جزئیات مراحل نقش ، بزرگی یا کوچکی یک بازی رو معلوم میکنه :|
واقعا خندم میگیره ؛ :)) یکی نیست هدف یه گیمر از بازی ، خداوکیلی داستانشه ؟ داستان میخواید بفرمایید کتاب فروش ، ماشا ... همه نوع داستان هست .
اصل بازی روی پی سی بود ؛ در ضمن خیلی از گرافیک بازی ، که بی نظیر بود ناراحتید !! ! !بفرمایید نسخه ی اورجینال رو بخرید ، که با 1پچ همه چیز برطرف شود ! .

mohsen1388 ،تو همون جومونج نیستی ؟ ( مدیر اخراجی پردیس ؟ )

موفق باشید کلاً!:)
در پروفایل توضیح دادم برای دوستان علاقه مند.

آخرین ویرایش:
داستان میدان جنگ 4 هم یا در مورد بمب گذاریه یا در مورد ترور خودتونم میدونید توسط چه کسایی
والا اگر به نویسدنده هست دست من و تو نیست که . Andy Macnab خرش همه جا میره هر چی هم بخواد مینویسه :d . اینو باید زد تو چش EA که به زور بخش تک نفره قرار دادن تو بازی به این خوبی . یه کم هم چش و چالتون رو باز کنید :d 70 درصد از برو بکس بتل (کلا تو دنیا) بخش سینگل رو یه بار هم بازی نکردم دیگه فکر کنم درصد انگشت شماری بازی رو تموم کرده باشن .

زشت ترین حرکت ها رو همین dice و ea انجام دادن چیزی که بعلتی که برای همه روشن هست توی فروم دربارش صحبت نمیشه اونم اینکه اگر یک بار وارد بخش مولتی بازی شده باشید متوجه شدید که یک آپدیت اختیاری 2.6 گیگی رو بهتون پیشنهاد میده که بسیاری فکر میکنند 2.6 گیگ از مشکلات بازی حل میشه در حالی که این حجم مربوط به دو اضاف شونده Back to karkand ,close quarter هست و اینها جز بازی هستن و در صورت پرداخت 1200 پوینت بدون نیاز به دانلود دسترسی به آنها باز میشود حال باید این سوال را کرد انتظار برای bf4 بهتر است یا وقت خود را با اینترنت زغالی ایران هدر دادن برای دانلود آپدیتی که در اصل چندین مگ آن باعث بهبود بازی فعلی میشود و بقیه آن تله ای تبلیغاتیست تا شما را مجبور به پرداخت پوینت بکند . به شخصه مشکلی نداشتم اگر اون دو اضاف شونده را جدا گانه میزاشتن و مجبور نبودم اونها رو هم در دستگاه داشته باشم برای همین الان که تقریبا دو ماه بازی رو آنلاین بازی کردم دیگه خسته شدم و چون توانایی دانلود اون حجم رو هم ندارم باید منتظر نسخه 4 باشم

در ضمن به دوستانی که هنوز آنلاین این بازی را تجربه نکردن میگم که لطفا حرف های مسخره را بزارید کنار این بازی در زمینه آنلاین چیز دیگریست بدون شک اصلا روزی که آنلاین رو بازی کنید حتی حوصله رفتن مراحل coop رو هم که یک گروه دشمن را باید با دوتانتون بکشید را هم ندارید اصلا سینگل بازی آشغال ترین چیزی بوده که به عمرم دیدم ولی آنلانیش بدون شک cod را پشت سر گزاشته اصلا شک نکنید حداقل ملت camper کمتر دیده میشن توی این بازی

فقط یه عده رو اینجا می بینم که میخوان EA رو توپ بارون کنند
کی گفته MOH هر سال میاد؟2010 امد امسال بیاد میشه 2 سال یعنی 2012. بتای بازی 2013 میاد نه خود بازی پس نگید هر سال اطلاعات خودتون رو بروز کنید در ضمن سری BF همیشه از نداشتن داستان رنج می برده ولی یکی از بهترین مولتی پلیر ها رو داشته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or