دفاع DICE از زمان انتشار " میدان جنگ 4 "

HosseinBrusli

کاربر سایت
article_top_1.jpg

تهیه کننده اجرایی بازی " میدان جنگ 4 " نسبت به اعتراض ها در مورد بازی جدید از سری " میدان جنگ 4 " واکنش نشان داد و گفت : " ناراحتی بازیباز ها از زمان انتشار این بازی بسیار عجیب است " . ماه گذشته بود که Electronic Arts رسما اعلام کرد بازی " میدان جنگ 4 " در حال ساخت است و این درحالی بود که انها همچنان در حال توسعه بازی " میدان جنگ 3 " با ADD - ON ها بودند . همچنین Patrick Bach تهیه کننده اجرایی بازی نگرانی بازیباز ها را در مورد این بازی رد کرد و گفت که مشکلی برای بازیباز هایی که در حال حاضر در حال بازی کردن با " میدان جنگ 3 " هستند ، با خرید این نسخه جدید به وجود نمیاید .

همچنین تهیه کننده اجرایی DICE به Eurogamer گفت : " ما به صورت اختصاصی از بازی " میدان جنگ 3 " حمایت میکنم و فکر میکنم که این همه نکرانی در مورد این بازی اشتباه است " . در ادامه امده است که مردم دوست دارند ما بازی های ساخته شده از سری " میدان جنگ " را فراموش کنیم که البته به نظر من امری طبیعی است . همینطور کابران زیادی مثل نسخه دوم بازی از ما شکایت داشتند که من این شکایات را درست نمیدانم . خیلی ها فکر میکنند که ما از بازی" میدان جنگ 3 " پشتیبانی نمیکنیم ، درحالی که ما هر ماه داریم روی بسته ای جدید ( DLC ) کار میکنیم و تا الان هم DLC های خوبی را برای بازی منتشر کردیم و در اینده هم این روند پشتیبانی ادامه خواهد داشت .

همچنین Bach اشاره کرد که بازی اینده انها بسیار عالی خواهد بود و شامل ویژگی های بسیار زیادی نسبت به نشخه های قبل میشود و سعی دارد که قدم های بزرگی را به سمت جلو بردارد .

منبع

مگه زمان انتشارش کی هست؟

هنوز مشخص نشده . لی به زودی معلوم میشه . شاید تو 3 ماه بعد منتشر بشه ! البته طبق شایعات تا اخر 2012 منتشر میشه ! البته یکسری شاعه دیگه هم سهت که میگه این بازی همزمان هم برای کنسولهای این نسل میاد و هم برای PS4 و X720

کی گفته اینا BF3 ساپورت نمیکنن ؟ ساپورت میکنن خیلی هم خوب ساپورت میکنن . فقط مشکل اینجاست یه تفنگی مثل M26 Dart که یه Under Barrel Shotgun بود باگ شده بود با یه تیرش 3 نفرو با هم از فاصله 50 متری میزدی . تو مترو درست هر احدالناسس بود . تکون میخوردی پفف = مردی . حدودا 2 3 ماه طول کشید تا درستش کنن . اونم با پچ بعدی که مال Close Quarters بود وگرنه گور پدر بازی :> .

هنوز مشخص نشده . لی به زودی معلوم میشه . شاید تو 3 ماه بعد منتشر بشه ! البته طبق شایعات تا اخر 2012 منتشر میشه ! البته یکسری شاعه دیگه هم سهت که میگه این بازی همزمان هم برای کنسولهای این نسل میاد و هم برای PS4 و X720
این اطلاعات رو از کجا آوردید که تا 3 ماه بعد یا 2012 منتشر میشه؟! بازی اواخر 2013 قراره بیاد. یعنی چند ماه بعد از انتشار آخرین DLC از BF3.

این اطلاعات رو از کجا آوردید که تا 3 ماه بعد یا 2012 منتشر میشه؟! بازی اواخر 2013 قراره بیاد. یعنی چند ماه بعد از انتشار آخرین DLC از BF3.

هر جا یه تاریخی رو زده . بعضی جا ها زدن : April 2013 through March 2014
بعضی جا ها هم زدن : *********** 4 release in 2012.

منابع معتبر هنوز چیزی نگفتن و این اطلاعات برای سایت های دیگه هست . اما همون 2013 محتمل تره .

مسخرست..
اگر سال دیگه همین چیزا رو با 2% کیفیت بیشتر ، تحت نسخه 4 منتشر کنند،عمراً بازیو نمی خرم!:|
کیفیت آشغال پک بازی های EA رو کم تحمل کردیم،حالا میلک کردن بازی، توهین به شعور همست!:|
لازم باشه این شرکتو تحریم می کنم.! اگر من نخرم،حدود 400 نفر از دوستان و آشنایانم هم نمی خرند ، تازه خرید هامون از خود استور انجام میشه یعنی تاثیر مستقیم در فروش.
چند تا از این تحریما رو بازیبازا(حتی کسایی که از ایران می خرند اورجینالشو)انجام بدن،این فلان ها کمتر جرات می کنند سلیقه ماهارو "گل مالی" کنند..

هر جا یه تاریخی رو زده . بعضی جا ها زدن : April 2013 through March 2014
بعضی جا ها هم زدن : *********** 4 release in 2012.

منابع معتبر هنوز چیزی نگفتن و این اطلاعات برای سایت های دیگه هست . اما همون 2013 محتمل تره .

منابع معتبر یعنی کجا ؟!

if you pre-order the Medal of Honor Warfighter Limited Edition, you'll get access to the *********** 4 beta when it starts next year.

Gamers must pre-order MOH Warfighter prior to its release on October 23 (on 360, PS3, and PC) to attend the beta, which EA is saying will happen sometime in the fall of 2013.

EA خیلی وقته بازی رو برای پاییز 2013 تایید کرده. بتا هر زمانی باشه، ظرف دو یا سه هفته بعد بازی میاد تو بازار

چرا اسم بازی رو فارسی می نویسید! :-& دوبله کردنش؟ یا نسخه ایرانیشه! اون اسم شرکتم یه باره می نوشتی شرکت تاس

برای اینکه اسم ف / ل / ت تر شده هست . اگه بنویسیمش ( ستاره دار میشه ) . اسم شرکت هم دایس هست !

مسخرست..
اگر سال دیگه همین چیزا رو با 2% کیفیت بیشتر ، تحت نسخه 4 منتشر کنند،عمراً بازیو نمی خرم!:|
کیفیت آشغال پک بازی های EA رو کم تحمل کردیم،حالا میلک کردن بازی، توهین به شعور همست!:|
لازم باشه این شرکتو تحریم می کنم.! اگر من نخرم،حدود 400 نفر از دوستان و آشنایانم هم نمی خرند ، تازه خرید هامون از خود استور انجام میشه یعنی تاثیر مستقیم در فروش.
چند تا از این تحریما رو بازیبازا(حتی کسایی که از ایران می خرند اورجینالشو)انجام بدن،این فلان ها کمتر جرات می کنند سلیقه ماهارو "گل مالی" کنند..

400 نفر واقعا ؟! :-o دمت گرم بابا . یعنی این همه بتل باز رو رو برت هست :d ولی نگران نباش .فعلا که گفتن قرار کلی تغییر داشته باشه . تا ببینیم چی میشه !

---------- نوشته در 07:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:14 PM ارسال شده بود ----------

منابع معتبر یعنی کجا ؟!

if you pre-order the Medal of Honor Warfighter Limited Edition, you'll get access to the *********** 4 beta when it starts next year.

Gamers must pre-order MOH Warfighter prior to its release on October 23 (on 360, PS3, and PC) to attend the beta, which EA is saying will happen sometime in the fall of 2013.

EA خیلی وقته تایید کرده بازی رو برای پاییز تایید کرده. بتا هر زمانی باشه، ظرف دو یا سه هفته بعد بازی میاد تو بازار

ببخشید من EA رو ندیدم . منظورم هم IGN ، GAME SPOT و .... بود . نه خود سایت سازنده !

============

مطمئنی » fall of 2013 یعنی طرفای آذر 1392 ؟

آخرین ویرایش:
برای اینکه اسم ف / ل / ت تر شده هست . اگه بنویسیمش ( ستاره دار میشه ) . اسم شرکت هم دایس هست !

400 نفر واقعا ؟! :-o دمت گرم بابا . یعنی این همه بتل باز رو رو برت هست :d ولی نگران نباش .فعلا که گفتن قرار کلی تغییر داشته باشه . تا ببینیم چی میشه !

---------- نوشته در 07:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:14 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید من EA رو ندیدم . منظورم هم IGN ، GAME SPOT و .... بود . نه خود سایت سازنده !

============

مطمئنی » fall of 2013 یعنی طرفای آذر 1392 ؟

معنی فارسیش رو نوشتم ! و الی گربه هم کته! اقا مار پله بازی کردی؟ اون چیزی که می ندازی رو بش چی می گن!؟ تاس اوکی شد؟
اونم dice نه دایس!

معنی فارسیش رو نوشتم ! و الی گربه هم کته! اقا مار پله بازی کردی؟ اون چیزی که می ندازی رو بش چی می گن!؟ تاس اوکی شد؟
اونم dice نه دایس!

والا !!!! چی بگم دیگه ! اخه یه طوری سوال پرسیدی که انگار بچه دبستانی هستی ! مجبور شدم اونطور یبنویسم ! :d

بتل بازای دور و برم خیلی بیشتر از این حرفان،اما عاشقان سینه چاک این سری رو نمیشه قانع کرد!:| هر چی بیاد،در سه سوت خریدند..
من که امیدی ندارم،نهایت قدرت پردازش frobsite2 در بتل 3 بود که بعد از کلی پچ و ترمیم،هنوز بی نهایت تا باگ و.. داره!
فوقش سناریو رو آبرومندانه تر روایت کنند،مگر نه پردازش بازی همینی هست که دیدیم.
برنامه نویسی افتضاح نسخه ps3 که باعث فیریز،باگ و هزار تا چیزه دیگه می شد،حتی در NFS: THE RUN هم وجود داشت! این یعنی فضاحت تکنیکی!:|
ترجیح میدم روی اکتیویژن و یوبی سافت حساب باز کنم تا این فلان ها..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or