(دفاع) اولین بازی FPS آنلاین ایرانی!!!

• Thread starter Thread starter MORT3ZA
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

اولین بازی شوتر اول شخص آنلاین ایرانی زیر نظر تبیان در حال ساخت است! دفاع از استاندارد های این نوع بازی ها پیروی میکند که در نهایت بازی چیزی شبیه کانتر خودمان میشود!
این بازی دارای 5 نقشه مختلف است که دارای ساختار شهری جنگلی کوهستای و... هستند و میتوان با دو مود death match و team death match در این نقشه ها بازی کرد!
سازندگان قول patch های ماهانه را که باگ ها را پاک و نقشه های جدید را به بازی اضافه میکنند داده اند.
ولی همینطور که همه میدانیم مشکل آنلاین بازیکردن در ایران latency بسیار بالایه بازکنان هست که تبیان قول داده با سرور های قدرتمندش مشکل lag وجود نداشته باشه.
منتظر انتشار این بازی در آینده نزدیک باشید.:d
www.tebyan.net
احتمالا بازی تا 2 ماه دیگه با قیمت 3000 تومان وارد بازار میشه.

آخرین ویرایش:
اینم حرفیه!
cod و کانتر رو ممکنه به خاطر پینگ زیر 20 ول کنن :d
در ضمن من نمیگم کسی بره دفاع بزنه من فقط معرفی کردم!!!

مشابه خارجی و داخلی نداره هر بازی پر طرفدار و خوبی یه چیز جدید توش داره که مردم رو جذب کرده و پرطرفدار شده و اگه غیر از این باشه به طرفداراش پنکه و کولر و اینا می گن:) علی ایحال شما وارد تر از مایی خودتون;;)

تو ایران این بازی مشابه نداره چون میتونید اون رو به صورت آنلاین بازی کنید و سرور اختصاصی داخلی داره.
انگار نمی فهمید من چی می گم:دی
من می گم باید دلیلی وجود داشته باشه تا من کانتر یا کراس فایر رو ول کنم بیام دفاع بازی کنم! و الا ساخت بازی می شه وقت تلف کردن...
قطعا این بازی نمی تونه از نظر گرافیک و گیم پلی و اینجور چیزا رو دست اون بازی ها رو بیاره پس بهتره به راه های ساده تر این کارو انجام بده که در بالا ذکر کردم!
نکته: نوشته بالا به زبان پارسی نوشته شده است:دی

smeagol جان (با اون آواتار خوفت!) من فقط این بازی رو معرفی کردم نگفتم که برید بازی کنید یا بخرید! حالا شما میاید میگید شما من رو قانع کن که برم این بازی رو بخرم؟!

انگار نمی فهمید من چی می گم:دی
من می گم باید دلیلی وجود داشته باشه تا من کانتر یا کراس فایر رو ول کنم بیام دفاع بازی کنم! و الا ساخت بازی می شه وقت تلف کردن...
قطعا این بازی نمی تونه از نظر گرافیک و گیم پلی و اینجور چیزا رو دست اون بازی ها رو بیاره پس بهتره به راه های ساده تر این کارو انجام بده که در بالا ذکر کردم!
نکته: نوشته بالا به زبان پارسی نوشته شده است:دی

دقت داشته باشید که یکی از دلایل اینکه شما نمی‌روی دفاع بازی کنی عدم وجود تفاوت قیمته!

دقت داشته باشید که یکی از دلایل اینکه شما نمی‌روی دفاع بازی کنی عدم وجود تفاوت قیمته!
بازی رو مفت هم بدن دست ملت کسی بازی نمیکنه
چون بازی رایگان هست که میکنه تو جیبش این دفاع رو:d
حالا اگه پولی چیزی بدن به نفرات اول تا 10000 بازی من بازی میکنم=))

بازی رو مفت هم بدن دست ملت کسی بازی نمیکنه
چون بازی رایگان هست که میکنه تو جیبش این دفاع رو:d
حالا اگه پولی چیزی بدن به نفرات اول تا 10000 بازی من بازی میکنم=))
شما اصلا منظور من رو متوجه نشدید
منظورم اینه که با مقایسه قیمت حداکثر 5 تومن با قیمت واقعی یک بازی حداقل 50 تومن
بازی دفاع کیفیت بسیار خوبی داره
منظورم این بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or