(دفاع) اولین بازی FPS آنلاین ایرانی!!!

• Thread starter Thread starter MORT3ZA
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

اولین بازی شوتر اول شخص آنلاین ایرانی زیر نظر تبیان در حال ساخت است! دفاع از استاندارد های این نوع بازی ها پیروی میکند که در نهایت بازی چیزی شبیه کانتر خودمان میشود!
این بازی دارای 5 نقشه مختلف است که دارای ساختار شهری جنگلی کوهستای و... هستند و میتوان با دو مود death match و team death match در این نقشه ها بازی کرد!
سازندگان قول patch های ماهانه را که باگ ها را پاک و نقشه های جدید را به بازی اضافه میکنند داده اند.
ولی همینطور که همه میدانیم مشکل آنلاین بازیکردن در ایران latency بسیار بالایه بازکنان هست که تبیان قول داده با سرور های قدرتمندش مشکل lag وجود نداشته باشه.
منتظر انتشار این بازی در آینده نزدیک باشید.:d
www.tebyan.net
احتمالا بازی تا 2 ماه دیگه با قیمت 3000 تومان وارد بازار میشه.

آخرین ویرایش:
متاسفانه من شخصا زیاد امیدوار نیستم که بازی خوبی از آب دربیاد...(یک نگاهی به بازی های ایرانی تو مغازه ها بندازید:d)

تو مغازه ها ؟!!!!!! ، مغازه ها به خودشون جرئت نمیدن این بازی هارو بخرن چون 100% ضرره ، منظورت توی دکّه های روزنامه فروشی هست ؟!!!!!:-/
من مسخره نمیکنم و حقیقت رو میگم ، نظر خودمه

ببخشید چند تا سوال داشتم...!؟
1.مغازه یعنی دکه روزنامه فروشی؟؟
2.بازی منتشر نشده شما پیش داوری میکنید؟
3. تو شهر شما بازی های کامپیوتری رو تو دکه روزنامه فروشی میفروشند؟

ببخشید چند تا سوال داشتم...!؟
1.مغازه یعنی دکه روزنامه فروشی؟؟
2.بازی منتشر نشده شما پیش داوری میکنید؟
3. تو شهر شما بازی های کامپیوتری رو تو دکه روزنامه فروشی میفروشند؟
-----------
سوال اول متوجه نمیشم .
سوال دوم پیش داوری نمیکنم دارم بازی های ایرانی ای که منتشر شده تا کنون رو به چالش میکشم .
سوال سوم هم ما تو تهران هستیم ، نمیدونم چرا ، اما من توی فروشگاه های بزرگ که فروشگاه زنجیره ای بازی هست ، و تو مغازه های کوچک هم بازی های ایرانی رو ندیدم ، هر جا میرم میگم مثلا گرشاسب کی میاد میگن بیادم نمیاریم ، یا مثلا شمشیر نادر میگن صد سال هم بگن نمیاریم ، اما 2-3 بار تو دکه ها دیدم ...
یه سوال : ؟
شما VCD های فیلم و ... توی سوپرمارکت ها ندیدید ؟ - پس دلیل نمیشه .
همه چی درهم هست ، هیچ نظمی توی کشورمان وجود نداره ، وقتی من امروز میبینم که سوپر مارکتی جلوش گوجه فرنگی و موز و .... هست . تا تهش رو باید بخونیم .
ببخشید اگه زیاد حرف زدم ، تمام سعی ـمو کردم تا کامل بگم ، باز اگه سوالی باشه در خدمتم .

1.بهتر بخونید میفهمید!
2.بازی های ایرانی ... یک سوال داشتم شما اگه یک بازی ساز ایرانی بودید و میخواستید یک بازی چیزی تو مایه های cod6 رو بسازید و با قیمت 1500 تومان (با هدف رقابت با سی دی های رایتی!) بیرون بدهید چی کار میکردید؟ میرفتید موتور آنریل رو با قیمت چند میلیارد تومنی میخریدید و با یک تیم 500 نفره یکسال روی بازی وقت میزاشتید و در آخر بازی ایرانی شما به چالش کشیده نمیشد.... وای به حال ما اون روزی که بازی ها به قیمت واقعی خودشون تو ایران بیان اون موقع فروشگاهای زنجیره ای بازی در به در دنبال بازی ایرانی میگردن...
لطفا قبل از توهین کردن به بازی های ایران به سرمایه و تجربه بازی سازهامون توجه کنید.

خواهشا این بحث بقالی ( سوپرمارکت) و دکه و اینارو تموم کنید
تاپیک را بیش‌تر از این منحرف نکنید
-*-*-*-*-

در ضمن شنیدم قراره توی تهران مکانی ایجاد شه به فقط به بازی کردن این بازی و مسابقات اون اختصاص داره! و ماهانه و سالانه و ... به بهترین بازی کنندگان جوایزی داده می‌شه.

خواهشا این بحث بقالی ( سوپرمارکت) و دکه و اینارو تموم کنید
تاپیک را بیش‌تر از این منحرف نکنید
-*-*-*-*-

در ضمن شنیدم قراره توی تهران مکانی ایجاد شه به فقط به بازی کردن این بازی و مسابقات اون اختصاص داره! و ماهانه و سالانه و ... به بهترین بازی کنندگان جوایزی داده می‌شه.
lol=))
ملت اینهمه بازی آنلاین رو بیخیال شن
انواع COD و کانتر
بعد برن دفاع بزنن=))

1.
2.بازی های ایرانی ... یک سوال داشتم شما اگه یک بازی ساز ایرانی بودید و میخواستید یک بازی چیزی تو مایه های cod6 رو بسازید و با قیمت 1500 تومان (با هدف رقابت با سی دی های رایتی!) بیرون بدهید چی کار میکردید؟ میرفتید موتور آنریل رو با قیمت چند میلیارد تومنی میخریدید و با یک تیم 500 نفره یکسال روی بازی وقت میزاشتید و در آخر بازی ایرانی شما به چالش کشیده نمیشد.... وای به حال ما اون روزی که بازی ها به قیمت واقعی خودشون تو ایران بیان اون موقع فروشگاهای زنجیره ای بازی در به در دنبال بازی ایرانی میگردن...
لطفا قبل از توهین کردن به بازی های ایران به سرمایه و تجربه بازی سازهامون توجه کنید.
اگه نمیتونن بازی خوب بدن بیرون (ببخشیدا) ** میخورن میان بازی میدن بیرون مگه بازی بیرون دادن همینطوری کشکیه؟؟؟
lol=))
ملت اینهمه بازی آنلاین رو بیخیال شن
انواع COD و کانتر
بعد برن دفاع بزنن=))
:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or