pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Mar 3, 2006 #31 اگه پست های بالا رو بخونی میبینی که 1 اکونت میده.فقط 1 دونه...(فعلا)
Evil ||| ǝʌıןɐ ןןıʇs ɯ,ı ||| Loyal Member Mar 4, 2006 #32 نوشته شده توسط pandora tomorrow: اگه پست های بالا رو بخونی میبینی که 1 اکونت میده.فقط 1 دونه...(فعلا) بیشتر... بله شما درست ميگيد حواسم نبود . حالا اگه كسي به پرشين گيگ نياز داره من ميتونم فقط يك نفر رو Invite كنم
نوشته شده توسط pandora tomorrow: اگه پست های بالا رو بخونی میبینی که 1 اکونت میده.فقط 1 دونه...(فعلا) بیشتر... بله شما درست ميگيد حواسم نبود . حالا اگه كسي به پرشين گيگ نياز داره من ميتونم فقط يك نفر رو Invite كنم
S@nic کاربر سایت Mar 4, 2006 #33 سلام به همگي كسي مي تونه يكيم به من بده اين ايميلمه: babak_khan123@yahoo.com
mostafa_cpp کاربر سایت Mar 4, 2006 #34 نوشته شده توسط s01id_sn4ke: کاملا درسته! الان من چک کردم دیدم میتونم 1 دعوتنامه بفرستم. از بالا تا پایین همین صفحه رو به محض اینکه باز هم دعوتنامه بهم بدن میفرستم. فعلا فقط برای مصطفی جان فرستادم چون Ranger_Naval جان ایمیلشو ننوشته بود. بیشتر... ممنون دوست من
نوشته شده توسط s01id_sn4ke: کاملا درسته! الان من چک کردم دیدم میتونم 1 دعوتنامه بفرستم. از بالا تا پایین همین صفحه رو به محض اینکه باز هم دعوتنامه بهم بدن میفرستم. فعلا فقط برای مصطفی جان فرستادم چون Ranger_Naval جان ایمیلشو ننوشته بود. بیشتر... ممنون دوست من
S@nic کاربر سایت Mar 4, 2006 #35 آقا كسي مي تونه برا من بفرسته خيلي احتياج دارم babak_khan123@yahoo.com
mgs3 Loyal Member Mar 4, 2006 #36 سلام من واسه 100 بار می گم منم میخواهم reza_mgs3@yahoo.com به خدا من این تایپیک رو زدم اما هیچکس واسم نمی فرسته هیکی منو دوست نداره
سلام من واسه 100 بار می گم منم میخواهم reza_mgs3@yahoo.com به خدا من این تایپیک رو زدم اما هیچکس واسم نمی فرسته هیکی منو دوست نداره
solid2snake کاربر سایت Mar 4, 2006 #37 اقا یکیهم برای من بفرستید چی میشه الان خیلی وقته منتظر یه دعوتنامه هستم اینم میل من ninado_86@yahoo.com
اقا یکیهم برای من بفرستید چی میشه الان خیلی وقته منتظر یه دعوتنامه هستم اینم میل من ninado_86@yahoo.com
Evil ||| ǝʌıןɐ ןןıʇs ɯ,ı ||| Loyal Member Mar 4, 2006 #38 نوشته شده توسط mgs3: سلام من واسه 100 بار می گم منم میخواهم reza_mgs3@yahoo.com به خدا من این تایپیک رو زدم اما هیچکس واسم نمی فرسته هیکی منو دوست نداره بیشتر... من براي شما فرستادم.
نوشته شده توسط mgs3: سلام من واسه 100 بار می گم منم میخواهم reza_mgs3@yahoo.com به خدا من این تایپیک رو زدم اما هیچکس واسم نمی فرسته هیکی منو دوست نداره بیشتر... من براي شما فرستادم.
s01id_sn4ke کاربر ویژه کاربر سایت Mar 7, 2006 #40 برید به این لینک ... پرشین گیگ میده : PersianGIG Invitation
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Apr 14, 2006 #42 برید به این لینک ... پرشین گیگ میده : PersianGIG Invitation بیشتر... با اینم نمیشه....
Police _ 110 ハリール مدیر انجمن Apr 14, 2006 #43 سلام مگه این پرشین گیگ چقدر فضا میده که این طور سرش شلوغه به خدا سایت های بهتر از پریشن گیگ هم هست و بدون دعوت نامه فقط باید عضو بشید اگه مایلد باشید چند تا سایت بزارم
سلام مگه این پرشین گیگ چقدر فضا میده که این طور سرش شلوغه به خدا سایت های بهتر از پریشن گیگ هم هست و بدون دعوت نامه فقط باید عضو بشید اگه مایلد باشید چند تا سایت بزارم
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Apr 14, 2006 #45 نمیدونم چه طور بگم ولی یه جورایی خوش دسته این پرشین گیگ