دعوت به همکاری استودیو سانتا مونیکا برای عناوین معرفی نشده.

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
09824053214483354300.jpg

افراد زیادی این سوال برایشان پیش آمده که استودیو سانتا مونیکا هم اکنون مشغول کار بر روی چه پروژه ای است؟ بخصوص
با توجه به اینکه هنوز هیچ نمایشی از عنوانی که این استودیو برای کنسول PS4 می سازد، پخش نشده است.
یک آگهی جذب افراد از طرف این استودیو به بیرون درز کرده است که اشخاصی را با مهارت های لازم برای ساخت یک عنوان
(یا عناوین) دعوت به کار کرده است. از جمله این نیازمندی ، جذب سرپرست برای بخش طرح های مفهومی و توسعه بصری که پروژه مهمی را از مراحل اولیه تا انتشار نسخه نهایی، مدیریت کند.
همچنین جذب مدیر بخش طراحی مراحل برای یک عنوان معرفی نشده. اینجا هم درباره شخصی صحبت شده است که بتواند طرح هایی که به صورت دستی شکل داده شده اند را از حالت مفهومی تا حالت نهایی (تکمیل شده) مدیریت کند.
این موضوع و توضیحات نیازمندی به ما نشان می دهد که این پروژه هنوز معرفی نشده است یا در مراحل اولیه ساخت است.
پاسخ آقای Todd Papy (مربوط به 2 ماه پیش) هم دلیلی بر در دست ساخت بودن یک پروژه می باشد.

61882809655481135123.jpg

1

قبل بازی کردن GOW 2 فکر میکردی ماجراش چی باشه؟ کلا داستان بازی چقدر بود و چقد جزییات داشت ؟
گاو 1 خیلی واضح داشت یه روال مشخصی را طی می کرد و اگر هم انتظاری برای نسخه 2 بود ،منطق داشت و جای کار.
اما برای ساخت نسخه 4 نمیشه به همین راحتی دلیل تراشید.

داستان کلی هیچوقت نمیتونه جایه جزییات رو پر کنه . وگرنه هر چی بازی تو عمرت دیدی رو میشه تو یه خط خلاصه کرد
متوجه منظورت نشدم.
اما چیزی که مشخصه اینه که خط سلامت داستانهای اصلی و فرعی پر شده!

گاو 1 خیلی واضح داشت یه روال مشخصی را طی می کرد و اگر هم انتظاری برای نسخه 2 بود ،منطق داشت و جای کار.
اما برای ساخت نسخه 4 نمیشه به همین راحتی دلیل تراشید.

متوجه منظورت نشدم.
اما چیزی که مشخصه اینه که خط سلامت داستانهای اصلی و فرعی پر شده!
پایان کار کچل با خدایان میتونه پایانه این سری 3 گانه باشه .نه پایانه فرانچایز .

بخش دوم منظورم اینه مثلا فرض کن یکی ازت بپرسه داستان GOw2 چی بود.اگه بخای تو یه جمله بهش بگی خیلی عادی و پیش پا افتاده به نظر میاد . ولی وقتی ببینه واسه این یه جمله چه گیم پلی و جزییات داستانی وجود داره نظرش عوض میشه
مثلا واسه همون نسخه اول یا دوم تعریفت تو یه خط چی هست کچل واسه واسه رهایی خودش از افکارش کاری کرد که بازی دو نسخه دیگه هم جا افتاد . کچل به فکر انتقام از زئوس افتاد ولی اخر سر نکشتش.اینا هم درسته قابل پیش بینی بودن ولی خیلی از این ماجراها میتونه باشه

به نظر من داستانایه خیلی جذابتری میشه با گیم پلی این بازی تجربه کرد . دزسته با این نسخه افتضاحش خیلیا رو زده کرد ولی من خیلی امیدوارم با برگشت کارگردان شماره دو یه داستان چند گانه مهیجتر بسازن

آخرین ویرایش:
من هم مخالف ادامه ی GOW با کریتوس هستم،هم مخالف ادامه ی GOW با صفر به مصر،اسکاندیناوی و ... هستم! چون یه جوری GOW الان برام مساوی هست با امگا = کریتوس = BoC = یونان و ...! :d
اگر قراره سفر کنند به جاهای دیگه،اگر یه IP جدید بدن بهتره به نظرم :d
سفر با کریتوس به کشورهای دیگه که امیدوارم اصلا و ابدا اتفاق نیفته! :d همون GOW بدون کریتوس ولی یه کشور دیگه بهتر از GOW با کریتوس+کشور دیگه میباشد :d

این سانتا نمیخواد بازی جدیدش رو رونمایی کنه؟ هزارتا تاپیک در مورد نشونه های بازی جدید سانتا اومده،ولی هنوزم که هنوزه ازش خبری نشده! :d خسته شدیم توی هر تاپیک بحث " موافقان و مخالفان GOW IV " رو شروع کردیم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or