دعوت به همکاری استودیو سانتا مونیکا برای عناوین معرفی نشده.

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
09824053214483354300.jpg

افراد زیادی این سوال برایشان پیش آمده که استودیو سانتا مونیکا هم اکنون مشغول کار بر روی چه پروژه ای است؟ بخصوص
با توجه به اینکه هنوز هیچ نمایشی از عنوانی که این استودیو برای کنسول PS4 می سازد، پخش نشده است.
یک آگهی جذب افراد از طرف این استودیو به بیرون درز کرده است که اشخاصی را با مهارت های لازم برای ساخت یک عنوان
(یا عناوین) دعوت به کار کرده است. از جمله این نیازمندی ، جذب سرپرست برای بخش طرح های مفهومی و توسعه بصری که پروژه مهمی را از مراحل اولیه تا انتشار نسخه نهایی، مدیریت کند.
همچنین جذب مدیر بخش طراحی مراحل برای یک عنوان معرفی نشده. اینجا هم درباره شخصی صحبت شده است که بتواند طرح هایی که به صورت دستی شکل داده شده اند را از حالت مفهومی تا حالت نهایی (تکمیل شده) مدیریت کند.
این موضوع و توضیحات نیازمندی به ما نشان می دهد که این پروژه هنوز معرفی نشده است یا در مراحل اولیه ساخت است.
پاسخ آقای Todd Papy (مربوط به 2 ماه پیش) هم دلیلی بر در دست ساخت بودن یک پروژه می باشد.

61882809655481135123.jpg

1

یعنی اگه یه بازی فقط یه بازی از طرف این استودیو معرفی بشه من یکی همون موقع سکته میکنم

کارشون خیلی درسته کارگردان GOW II هم که اومده احتمال 90 درصد دارن GOW IV رو میسازن

خب بهترین چیز ممکن این هست که حالا حالا ها خدای جنگ 4 رو نبینیم و بعد 3-4 سال که کم کم دوباره جای خالیش احساس شد با قدرت تمام وارد بشه!
ولی در هر حال من حدس می زنم بازی بعدی سانتا یک اکشن اول شخص دنیای باز باشه که در دنیایی مدرن رخ می ده!:d

برخلاف همه كه IP جديد ميخان من فقط منتظر GOW4 هستم كه يك چيزي تو مايه هاي GOW1 باشه.

تصورش هم آدم رو به وجد مياره.

من فقط منتظر GOW4 هستم كه يك چيزي تو مايه هاي GOW1 باشه.تصورش هم آدم رو به وجد مياره.
گاو 4 چه چیزی برای نشون دادن داره؟
اگر قرار بود کل داستان روال درستی را طی کنه بجای کش دادن قضیه یا اتمام قضیه با کشتارجمعی خدایان توسط کچل، لا اقل یه چندتا از خدایان زنده میزاشتن بعد میشد در موردش قضاوت کرد. الان به فرض کچل زنده باشه و چند تا خدا هم از گوشه و کنار جمع کنند(بی ربط به جریان اصلی بازی - چیزی که تو Ascension دیدیم) چه چیزیش باعث هیجان میشه؟
شاید بشه روی سفر کچل به مصر، ایران باستان و بین النهرین حساب باز کرد!

گاو 4 چه چیزی برای نشون دادن داره؟
قبل بازی کردن GOW 2 فکر میکردی ماجراش چی باشه؟ کلا داستان بازی چقدر بود و چقد جزییات داشت ؟

همون سفر کچل به مصر رو میشه طوری طراحی کرد که همه نسخه های قبلیشو فراموش کنی

داستان کلی هیچوقت نمیتونه جایه جزییات رو پر کنه . وگرنه هر چی بازی تو عمرت دیدی رو میشه تو یه خط خلاصه کرد

آخرین ویرایش:
الان من نمیدونم چرا ملت منتظر GOW IV هستن؟!
هر جوری به این فرنچایز نگاه میکنم دیگه چیزی برای ادامه دادن نمیبینم.اصلا خود SM هم حیف میشه اگه دوباره بره سراغ GOW.

الان من نمیدونم چرا ملت منتظر GOW IV هستن؟!
هر جوری به این فرنچایز نگاه میکنم دیگه چیزی برای ادامه دادن نمیبینم.اصلا خود SM هم حیف میشه اگه دوباره بره سراغ GOW.

الان شما فقط به این فرانچایز نگاه کردی و به این نتیجه رسیدی؟! برخی بازی‌های دیگه که یه 10 سالی میشه دارن میان و ادامه دارند و ندیدید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or