Kirk_Hammett کاربر سایت Sep 21, 2007 #16 نوشته شده توسط EA-Games: mr.aria_agm@yahoo.com:blushing: بیشتر... برای شما هم ارسال شد .
Kirk_Hammett کاربر سایت Sep 21, 2007 #18 نوشته شده توسط Ashi-pc: Ash_mas33@yahoo.com بیشتر... با موفقیت ارسال شد . یکی دیگه بیشتر نمونده
Kirk_Hammett کاربر سایت Sep 22, 2007 #20 نوشته شده توسط Scorpion2: اگه مارم بی نصیب نزاری که حال دادی. Ahmad_Skipper@yahoo.com بیشتر... برای شما هم ارسال شد و فعلا دعوت نامه هام تموم شد ...
نوشته شده توسط Scorpion2: اگه مارم بی نصیب نزاری که حال دادی. Ahmad_Skipper@yahoo.com بیشتر... برای شما هم ارسال شد و فعلا دعوت نامه هام تموم شد ...
HamedPC کاربر سایت Sep 22, 2007 #21 Kirk Hammettt چه طوری دعوتنامه می دهند بعد از چند وقت به چه چیزهایی بستگی داره الان به یک نفر می خوام بدم الاف من هست .
Kirk Hammettt چه طوری دعوتنامه می دهند بعد از چند وقت به چه چیزهایی بستگی داره الان به یک نفر می خوام بدم الاف من هست .
Aidin.gh73 کاربر سایت Sep 22, 2007 #23 اگه كسي دعوتنامه داره يدونم واسه من بفرسته Aidin.gh73@gmail.com
Kirk_Hammett کاربر سایت Sep 23, 2007 #24 نوشته شده توسط HamedPC: Kirk Hammettt چه طوری دعوتنامه می دهند بعد از چند وقت به چه چیزهایی بستگی داره الان به یک نفر می خوام بدم الاف من هست . بیشتر... من خیلی وقت پیش درخواست دادم از قسمت پشتیبانی بهم 20 تا دادن الان باز رفتم درخواست بدم اول اون زیر نوشته که در مورد دعوت نامه درخواست چیزی ندید خود به خود اضافه میشه ولی باز درخواست دادم که جواب دادن متاسفانه نمیشه باید وایسی خود به خو اضافه بشه ...
نوشته شده توسط HamedPC: Kirk Hammettt چه طوری دعوتنامه می دهند بعد از چند وقت به چه چیزهایی بستگی داره الان به یک نفر می خوام بدم الاف من هست . بیشتر... من خیلی وقت پیش درخواست دادم از قسمت پشتیبانی بهم 20 تا دادن الان باز رفتم درخواست بدم اول اون زیر نوشته که در مورد دعوت نامه درخواست چیزی ندید خود به خود اضافه میشه ولی باز درخواست دادم که جواب دادن متاسفانه نمیشه باید وایسی خود به خو اضافه بشه ...
Dante Is Alive کاربر سایت Feb 25, 2008 #28 دوستان اگه كسي داره براي من هم بفرسته . danteisalive@yahoo.com پيشاپيش ممنون .
Evil ||| ǝʌıןɐ ןןıʇs ɯ,ı ||| Loyal Member Feb 25, 2008 #29 نوشته شده توسط Dante Is Alive: دوستان اگه كسي داره براي من هم بفرسته . danteisalive@yahoo.com پيشاپيش ممنون . بیشتر... ارسال شد...
نوشته شده توسط Dante Is Alive: دوستان اگه كسي داره براي من هم بفرسته . danteisalive@yahoo.com پيشاپيش ممنون . بیشتر... ارسال شد...