دست نوشته‌های Alan Wake

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
alanwakedowned.jpg

مدیران و کاربران ویژه فروم Alan Wake در هفته اخیر اطلاعات جدید از Remedy دریافت کرده‌اند. این موضوعات که بیشتر جنبه تبلیغاتی دارند، با اجازه خود Remedy در فروم قرار داده شده‌اند.

جملات زیر از زبان Alan Wake نوشته شده است:

صدای جیغ‌های آزار دهنده، هنوز نیز در گوش‌هایم می‌پیچید. ریشه درختانی که به خاک بیشه چنگ زده‌بودند، مانند پا‌های قطع شده‌ یک پرنده غول‌پیکر بودند. دعا می‌کردم که استفاده از تفنگ، شرایط را تغییر دهد. هر بار که چراغ قوه را به سویی می‌چرخانیدم، از اشکال ترسناکی که ممکن بود پدیدار شوند، در خود احساس اضطراب و نگرانی می‌کردم. ناگهان تیر پوسیده‌ای[ که گویی از کمان رها شده بود] در نور چراغ قوه درخشید و به سرعت رد شد. من به دنبالش رفتم...

قطعه‌های پازل، یکی‌یکی در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند. منتظر اطلاعات بیشتر باشید.

دلیلش اینه که من هنوز نمیتونم درک کنم چطور این همه انسان بدون ذکر هیچ دلیل معین و خاصی و فقط از روی داستان این بازی رو به بهترین بازی کل تاریخچه ی بازی های کامپیوتری تبدیل میکنند!چیزی که توی اون تاپیک هم بود.من نمیگم که این بازی بده(هر چند بازی خوب از کنسولی ندیدم به غیر از یه تعداد خیلی کم) میتونه خیلی هم خوب باشه ولی دیگه دلیل نمیشه که هر چی دلتون خواست بگین!
وظیفه شما نیست که به کسی گوشزد کنید هر چی میخوای نگو!
سایت 4 تا ناظم انجمن 10 تا مدیر انجمن و 7 تا مدیر داره و اگه پست کسی مشکل داشته باشه تذکر میده.
:exclaim:

خیلی ببخشید...چی باعث شده که شما وقتی بازی هنوز منتشر نشده ازش نظر میدید؟

سایت 4 تا ناظم انجمن 10 تا مدیر انجمن و 7 تا مدیر داره و اگه پست کسی مشکل داشته باشه تذکر میده.
:exclaim:

رامين جان،

ايشون حرف بدی نزد که.... فقط گفت هنوز از بازی هيچيش معلوم نيست همه دارن تعريف ميکنن .... به نظر من هم مسخره هست....

من هم اميدوارم بازی خوبی باشه چرا که نه .... ولی آخه هنوز هيچيش معلوم نيست همه دارن خودشون رو تيکه پاره ميکنن ... سوختيم ولی هيچی نديديم.....

بعد ميگن : نظر شخصی... آخه يه چيزی بايد باشه که آدم ببينه بعد بگه بنده خدا يه چيزی ديده که داره نظر شخصی ميده ... هنوز هيچی معلوم نيست... از رو توهمات ميگن بهترين بازی تاريخ و به قول يه کاربر ديگه که ميگفت اين بازی عظيم...

منطق رو آدم از فروشگاه نميخره ... و الی معرفی ميکردن يجايی رو.....

خوش باشيد!

آخرین ویرایش:
خیلی ببخشید...چی باعث شده که شما وقتی بازی هنوز منتشر نشده ازش نظر میدید؟

عزیز , من نمیدونم هدف شما از این سوال چی بوده !

ولی باید بگم که براچی نباید راجب این بازی و کلا بازیهای این چنینی نظر داد ! ؟

من و خیلیهای دیگه از این بازی خوشمون میاد دوست داریم این علاقه رو یکجایی مطرح کنیم . مگر حتما باید یک بازی منتشر بشه تا بگیم که خوشمون میاد ازش ؟

من از تبلیغات که برا بازی میشه , از تریلر سینماتیکش و اهنگی که براش بود , از داستانش , از محیط بازی که تو یک شهر کوچکی و سرسبز با کوهستانهای زیبا , محدود و کم بودن رستوران و مغازه هاش , حس فیلمی بودن بازی , از خاص بودن بازی , از حساب فوق ویژه ماکروسافت رو این بازی , از شرکت سازنده , از خود کاراکتر Alan Wake و ... تحت تاثیر قرار گرفتم و خیلی خوشم اومده .
دوست دارم این رو یکجایی مطرح کنم چه اشکالی میتونه داشته باشه ؟
من چه این بازی خیلی موفق بشه چه کم موفق بشه , خیلی ازش خوشم میاد .
_

اصلا میشه بگید ما اگر این چیزها رو در این جور تاپیکها نگیم چی بگیم . ؟

چون این چهار تا خط چه نکته ای داره که راجبش حرف بزنیم ؟ خیلیهای دیگه هم این رو در پستهاشون تایید کردند .

اگرم هیچی نگیم پس همه تاپیکها بی پاسخ میمونه و این برا سایت نمیتونه جالب باشه .
در ضمن هرچی تاپیکها شلوغتر باشه خیلی بهتر هست ...
و خیلی چیزهای دیگر

سایت 4 تا ناظم انجمن 10 تا مدیر انجمن و 7 تا مدیر داره و اگه پست کسی مشکل داشته باشه تذکر میده

اقا دمت گرم و واقعا گل گفتی , خلاصه و کامل . مرسی

آخرین ویرایش:
من و خیلیهای دیگه از این بازی خوشمون میاد دوست داریم این علاقه رو یکجایی مطرح کنیم . مگر حتما باید یک بازی منتشر بشه تا بگیم که خوشمون میاد ازش ؟
نه خیر... کسی با نظر دادن مشکلی نداره ولی با overhype کردن چرا
کسی اینجا نگفت از بازی مورد علاقتون تعریف نکنید!

تعریف کردن با هزیون گفتن فرق داره... وقتی یه نفر میاد از روی 4 خط دیالوگ میگه این بازی انقلاب بزرگی!! در صنعت گیم ایجاد میکنه، به نظر شما این چیه ؟ نظر ـه ؟ fact ـه ؟ یا توهمه ؟

تو جاده خاکی هم نزنید خواهشاً...

دوستان لطف کنید مراعات کنید. بگذارید یچیزی از بازی نشون بدن بعد انقدر دیوانه وار طرفداریشو بکنید. هنوز یه گیم پلی 5 ثانیه ای ازین بازی کسی ندیده بعد زمزمه های انقلاب کبیر فرانسه بگوش میرسه ازش. اونوقت سر کیلزون 2 هم یادتون نیست چه قشقرقی به پا کرده بودید میگفتید این بازی نمیدونم فلانه، سونی سر کارمون گذاشته و ازینایی که شنیدید 400 برابر بدتر گفتید. ضمن حفظ جنبه، سعی کنید بحث بیخودی راه نندازید و در حد معقول از بازیتون طرفداری کنید نه در ابعاد فضایی. اخطار میکنم من تازگی صبر و حوصلم کم شده.

یادداشت دیگری از Alan Wake

قسمت سوم و آخر از یادداشت‌های AW نیز به تازگی در فروم قرار گرفت که در زیر نگاهی به آن می‌اندازیم.

- ترسم از رفتن به رختخواب و خوابیدن هر لحظه بیشتر و بیشتر می‌شد.

- می‌دانستم که وقتی از خواب بیدار شوم همه چیز دگرگون شده است، تاریکی از میان شیار‌های کف آرام آرام به درون خانه نفوذ می‌کند، به رختخواب من خواهد خزید، و راه خودش را به درون سوراخ بینی یا گوش من باز می‌کند.

- درب اتاقک را محکم قفل کردم. چراغ‌های را برای همیشه روشن گذاشتم و سپس بر روی درب اتاقک نوشتم:" بیرون نرو."

من از تبلیغات که برا بازی میشه , از تریلر سینماتیکش و اهنگی که براش بود , از داستانش , از محیط بازی که تو یک شهر کوچکی و سرسبز با کوهستانهای زیبا , محدود و کم بودن رستوران و مغازه هاش , حس فیلمی بودن بازی , از خاص بودن بازی , از حساب فوق ویژه ماکروسافت رو این بازی , از شرکت سازنده , از خود کاراکتر Alan Wake و ... تحت تاثیر قرار گرفتم و خیلی خوشم اومده .
دوست دارم این رو یکجایی مطرح کنم چه اشکالی میتونه داشته باشه ؟
من چه این بازی خیلی موفق بشه چه کم موفق بشه , خیلی ازش خوشم میاد .
به طور كلي سه تا تريلر از بازي بيرون اومده كه دوتاش در اصل يكي بودن! و سومي هم كه هيچي نداشت.

يك چيزي هم توي كنفرانس اينتل نشون دادن كه اصلا سر و ته نداشت ...

حالا همه اين ها به كنار الان حتي معلوم نيست بازي دقيقا چه جوريه؟ تخيليه يا واقعگرايانه است. تا همين چند وقت پيش تريلر fps ميدادن دست مردم ميگفتن aw هست!!! كه اگر تريلر هاي اوليه بازي نبود الان حتي سبك درستي از بازي هم معلوم نميشد.

حالا با اين همه تفاصير و كنار به همه چيز AW بازي عالي اي هست ولي چهار خط ادبي كه اصلا معلوم نيست كجاي بازي جاي داره و اصلا ممكن نباشه يا اگرم باشه ممكن روي درب و ديوار نوشته شده باشه و ... كه نميشه گفت بازي انقلابيه :biggrin1:

Activision
دوست عزیز نظر شخصی شما و هر کس دیگه محترمـه و کسی نمیتونه به نظرات و سلایق شما ایراد بگیره. فقط شما وقتی میخوای نظر بدی باید متوجه باشی که داری چی میگی و همیشه سعی کنی نظراتت منطقی باشه.
مشکل اینجاست که یکسری از اشخاص به دلایل مختلف که اصلی ترینشون Fanboism هستش، میان بازی رو که قراره روی کنسول و یا پلتفرم محبوبشون عرضه بشه رو بیش از حد بزرگش میکنن (بازی رو که حتی گیم پلی هم ازش در دسترس نیست) که خب این بحثش جداست و علتش هم برای همه مشخصـه و یکسری افراد دیگه مثل شما که از داستان و پیشینه شرکت سازنده و نمایشهای بازی که تا حالا پخش شده، از بازی بشدت خوششون اومده و فکر میکنن که پتانسیل این رو داره که به یکی از بهترین ها تبدیل بشه، میان و نظرات خودشون رو بیان میکنند، در مقابل یکسری به شدت منطقی میشن و در مقابل شما جبهه میگیرند! که واقعآ هم حرفشون درسته.
مشکل اصلی این سایت اینروزا (که واقعآ سطح کیفی مطالب و نظرها بشدت پایین اومده) اینه که بعضی از افراد که یکسریشون که خودشونو خیلی حرفه ای میدونند و یا میخوان نشون بدند که حرفه ای هستند، به خوبی بلد نیستند بقیه رو راهنمایی و یا قانع کنند و بعضآ با توهین کارشونو پیش میبرند.

اینجا هر وقت هر کسی یاد گرفت که به نظرات افراد احترام بزاره و اگر تذکری هست اونو با احترام به طرف مقابل گوشزد کنه، اونوقته که دیگه از این طور مشکلات پیش نخواهد آمد و یا حداقل خیلی کم اتفاق خواهد افتاد.

البته این حرف من کلی بود و فقط مربوط به این تاپیک و شخص خاصی نبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or