دست نوشته‌های Alan Wake

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
alanwakedowned.jpg

مدیران و کاربران ویژه فروم Alan Wake در هفته اخیر اطلاعات جدید از Remedy دریافت کرده‌اند. این موضوعات که بیشتر جنبه تبلیغاتی دارند، با اجازه خود Remedy در فروم قرار داده شده‌اند.

جملات زیر از زبان Alan Wake نوشته شده است:

صدای جیغ‌های آزار دهنده، هنوز نیز در گوش‌هایم می‌پیچید. ریشه درختانی که به خاک بیشه چنگ زده‌بودند، مانند پا‌های قطع شده‌ یک پرنده غول‌پیکر بودند. دعا می‌کردم که استفاده از تفنگ، شرایط را تغییر دهد. هر بار که چراغ قوه را به سویی می‌چرخانیدم، از اشکال ترسناکی که ممکن بود پدیدار شوند، در خود احساس اضطراب و نگرانی می‌کردم. ناگهان تیر پوسیده‌ای[ که گویی از کمان رها شده بود] در نور چراغ قوه درخشید و به سرعت رد شد. من به دنبالش رفتم...

قطعه‌های پازل، یکی‌یکی در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند. منتظر اطلاعات بیشتر باشید.

اه حالم بد شد :mad: منظورم از داستانش نبود :mad: به جای اینکه این همه رونوشت و سناریو از این حرفا بدین بابا جون مادرتون یه تریلری یه عکس جدیدی یه خبر جدیدی یه چیزی بدین :mad: فقط یه چیری خیلی برای من خنده دار شده که نمیگم میترسم باز هم بهم بریزه اینجا :)
اما از لحاظ داستانی خوب هستش !!!!!!!!!:smile: شکی درش نیست :smile:!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
با این تفاسیر به نظرم E3 یا GC امسال تاریخ عرضه ی بازی مشخص شه که امیدوارم 2009 باشه...
هر روز خبرهای جدیدتر از بازی میاد همین موضوع می تونه دلیلی بر نزدیک شدن تاریخ عرضه ش باشه...
خدای داستان،واقعاً منتظر یک داستان و گیم پلی طراز اول هستم...
آقا مهدی دستت درد نکنه...

بازی Alan Wake یکی از بهترین بازیهای تاریخ میشه . و تا حالا یک بازی این شکلی در صنعت گیم ساخته نشده .

من خودم هرچی برا این بازی انتظار بیشتر میکشم علاقم بهش بیشتر میشه و بیشتر جذبش میشم و هرچقدر که تاریخ عرضه بازی عقبتر میفته احساس خاص و عالی و جاودانی بودن این بازی پیش من بیشتر میشه .

Alan Wake

دوست من اين فقط نظر شخصي ايشون بود ... يعني شما ميگي كسي حق نداره درباره اين بازي نظر بده.
آخه راست ميگه ديگه! اين 2 خط چي بود كه اينقدر عاليه عاليه و... مي كنند!! توي تاپيك بقلي هم همين ماجراست والا من كه عاشق AW ام ولي چنين نوشته هايي رو توي هزار رمان ميشه صد برابر بهترش رو گير آورد و خوند ، اين نوشته هايي رو هم كه ما تا الان خونديم مطمئنا ربطي به توضيح مرحله و صحنه نداره بلكه خود آلن ميگه و اصلا معلوم نيست شايد قسمتي از كتاب AW هست.

دوست من اين فقط نظر شخصي ايشون بود ... يعني شما ميگي كسي حق نداره درباره اين بازي نظر بده.
دلیلش اینه که من هنوز نمیتونم درک کنم چطور این همه انسان بدون ذکر هیچ دلیل معین و خاصی و فقط از روی داستان این بازی رو به بهترین بازی کل تاریخچه ی بازی های کامپیوتری تبدیل میکنند!چیزی که توی اون تاپیک هم بود.من نمیگم که این بازی بده(هر چند بازی خوب از کنسولی ندیدم به غیر از یه تعداد خیلی کم) میتونه خیلی هم خوب باشه ولی دیگه دلیل نمیشه که هر چی دلتون خواست بگین!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or