شایعه دسته Xbox 720 صفحه لمسی خواهد داشت و با قیمت 630 دلار عرضه خواهد شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
کاربر سایت
طبق شایعه ای که xbox world مطرح کرده دسته xbox 720 صفحه لمسی (مثل wii U) خواهد داشت
طبق این شایعه دسته xbox 720 دارای صفحه لمسی hd به همراه دکمه و استیک های معمول می باشد (چیزی مثل عکس بالا)
و ماکروسافت در حال کار بر روی دسته و تست ان می باشد
همینطور با این صفحه لمسی می توان هنگامی که در حال تماشای تلویزیون هستید از ان به عنوان رموت کنترل استفاده کنید
یا
از ان به عنوان مرورگر برای مرور صفحات وب استفاده کنید و در هنگام بازی نیز شمال دکمه های اضافی و یا اطلاعاتی درباره بازی که در حال انجام هستید می باشد
و همینطور اعلام کرده این کنسول با قیمت 630 دلار عرضه خواهد شد

چقدر عکس ضایعس انگار لپای گیم پد رو کشیده باشن :دی
فکر نکنم همچین چیزی بشه. ماکرو واسه یه دلار خرج اضافی می میره همین که سخت افزار رو از رو کنکت برداشت یه نمونش ...به نظرم هر کاری می خواد واسه نسل بعد بکنه با کنکت می کنه

من نمیدونم این سایت این عکس رو از کجا اورده ولی این نیست و این هست. گفته میشه تبلت جدید شرکت ماکروسافت هستو صفحه لمسی و قابلیت hd

81400.jpg

ماکروسافت اگه بخواد همچین صفحه نمایشی رو رو دسته هاش بزاره باید باطریهای دسته رو هم 3برابر الان قویتر کنه اگه نه با این باطری الانی سر 1ساعت شارژش تموم شده...

فقط اگه دسته مثل تصویر داخل خبر باشه والا چیز بدی نیست فرض کنید دسته معمولی کنسول باشه بعد ازیرش یه صفحه لمسی بصورت کشویی هم باشه که با اون صفحه لمسی محیط کامل داشبورد رو ببینیم و بهش دسترسی داشته باشیم و مثل یه TV باشه(مثلا فقط دسته مثل یه کنسول دستی بشه که خب نمیشه :دی ...اینجور خیلی بد هم نیستا ولی یکم دور از انتظاره :d

صفحه لمسی که بخوایم نخوایم داره،دیگه همه چی داره لمسی میشه. قیمتش اگه قرار باشه 2تا کنسول بده که یکیش دوتا 7970 روش باشه من می خرم :d
به اندازه 6 تا 7970 داشته باشه دسته‌ش ام بهترین نوع LCD لمسی رو داشته باشه باید قیمتش زیر 400$ باشه :دی.

به نظر من همین طرح فعلیه دسته عالیه ... فقط باید متریالشو تغییر بدن و از ماده ای استفاده کنن که اصلا دست عرق نکنه ...
بعد جای باتریشو عوض کنن و زیر (جای فعلیه باطری) تخت میشه و می تونن یه پد لمسی کار بزارن (مثل vita)
صفحه لمسی هم یا باید بی خیالش شن یا اگر میزارن حتما باید کشویی باشه وگر نه دیگه دسته نیست سینیه ...

نه بابا چه خبره فوق فوق یه 460 میزارن براش
مگه خبر نداری سایتها از منابع معتبری شنیدن6670قرار هست باشه خبرش که هست تو بخش شایعات.

460gtxکجاوhd6670کجا:))

---------- نوشته در 09:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:14 PM ارسال شده بود ----------

به اندازه 6 تا 7970 داشته باشه دسته‌ش ام بهترین نوع LCD لمسی رو داشته باشه باید قیمتش زیر 400$ باشه :دی.
فکر کنم صاحب شرکت بودی اصلا شرکت رو با تی پا رت میکردی تو دره ورشکستگی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or