ehsanservat کاربر سایت Apr 19, 2017 #16 نوشته شده توسط drjackool: سلامت باشی، از ساید دریم کالا گرفتم با ارسالش شد 209 تومن. بیشتر... دریم کالا فروشگاه معتبر و خوبیه ، هم حضوری هم اینترنتی ازشون خرید کردم تایید میشه
نوشته شده توسط drjackool: سلامت باشی، از ساید دریم کالا گرفتم با ارسالش شد 209 تومن. بیشتر... دریم کالا فروشگاه معتبر و خوبیه ، هم حضوری هم اینترنتی ازشون خرید کردم تایید میشه
mahdysh کاربر سایت Apr 19, 2017 #17 آیا برای اتصال این دسته به کامپیوتر نیاز به دانگل بلوتوث خاصی هست یا هر دانگلی میشه ؟ Reactions: ehsanservat
C Coffee Addicted Better be careful The killer might be near کاربر سایت Apr 20, 2017 #18 نوشته شده توسط drjackool: مال من بدک نیست هم دانلود میکنم هم بازی!، آخه بخوام روزانه بزنم مصرفش زیاده هر یک ساعت حدود 100 مگ دانلود میکنه این بازی. بیشتر... بدبختی ما ایرانی ها هم همینه دیگه...چی بگم Reactions: ehsanservat
نوشته شده توسط drjackool: مال من بدک نیست هم دانلود میکنم هم بازی!، آخه بخوام روزانه بزنم مصرفش زیاده هر یک ساعت حدود 100 مگ دانلود میکنه این بازی. بیشتر... بدبختی ما ایرانی ها هم همینه دیگه...چی بگم
drjackool کاربر سایت Apr 20, 2017 #19 امروز بدستم رسید، خیلی کوچیک و نازه بجای دکوری میشه ازش استفاده کرد. Reactions: ehsanservat
drjackool کاربر سایت Apr 20, 2017 #20 نوشته شده توسط mahdysh: آیا برای اتصال این دسته به کامپیوتر نیاز به دانگل بلوتوث خاصی هست یا هر دانگلی میشه ؟ بیشتر... باید برای استفاده از بلوتوث، دانگل بلوتوث ورژن 4 استفاده کنی. Reactions: ehsanservat
نوشته شده توسط mahdysh: آیا برای اتصال این دسته به کامپیوتر نیاز به دانگل بلوتوث خاصی هست یا هر دانگلی میشه ؟ بیشتر... باید برای استفاده از بلوتوث، دانگل بلوتوث ورژن 4 استفاده کنی.
drjackool کاربر سایت Apr 20, 2017 #21 آقا اصلاً باهاش نمیشه بازی کرد خیلی سخته!!!!!!!!! صد رحمت به کیبورد. 200 تومن آزارم میداد
mahdysh کاربر سایت Apr 21, 2017 #22 نوشته شده توسط drjackool: آقا اصلاً باهاش نمیشه بازی کرد خیلی سخته!!!!!!!!! صد رحمت به کیبورد. 200 تومن آزارم میداد بیشتر... مطمئن هستید ؟ چرا ؟ Reactions: ehsanservat
نوشته شده توسط drjackool: آقا اصلاً باهاش نمیشه بازی کرد خیلی سخته!!!!!!!!! صد رحمت به کیبورد. 200 تومن آزارم میداد بیشتر... مطمئن هستید ؟ چرا ؟
ehsanservat کاربر سایت Apr 21, 2017 #23 نوشته شده توسط mahdysh: مطمئن هستید ؟ چرا ؟ بیشتر... ایشون pc گیمرن ، با کیبورد و موس راحتن با گیم پد ارتباط برقرار نمیکنن ایشون اگرم بخوان گیم پد بخرن باید گیم پد ها ۲۰ هزار تومنی عادی pc بخرن از همونایی که من خودمم دارم
نوشته شده توسط mahdysh: مطمئن هستید ؟ چرا ؟ بیشتر... ایشون pc گیمرن ، با کیبورد و موس راحتن با گیم پد ارتباط برقرار نمیکنن ایشون اگرم بخوان گیم پد بخرن باید گیم پد ها ۲۰ هزار تومنی عادی pc بخرن از همونایی که من خودمم دارم