Ἁlireza کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Sep 25, 2012 #1 سلام خریدار دسته رنگی Dualshock 3 هستم به غیر از رنگ آبی و صورتی ! لطفا قیمت رو منصفانه بگید ، مرسی !
سلام خریدار دسته رنگی Dualshock 3 هستم به غیر از رنگ آبی و صورتی ! لطفا قیمت رو منصفانه بگید ، مرسی !
HAMED SEV کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Sep 25, 2012 #2 دوست عزیز این دسته ها بیشترشون مشکل شارژ دارن!
Ἁlireza کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Sep 25, 2012 #3 نوشته شده توسط HAMED SEV: دوست عزیز این دسته ها بیشترشون مشکل شارژ دارن! بیشتر... نه بابا من الان یه آبی دارم تنها مشکلی که الان نداره مشکل شارژه ! 3تا دسته دارم هر3تاش داغون شده! وسط بازی یه دفه یه سری دکمه ها واسه خودش زده میشه !
نوشته شده توسط HAMED SEV: دوست عزیز این دسته ها بیشترشون مشکل شارژ دارن! بیشتر... نه بابا من الان یه آبی دارم تنها مشکلی که الان نداره مشکل شارژه ! 3تا دسته دارم هر3تاش داغون شده! وسط بازی یه دفه یه سری دکمه ها واسه خودش زده میشه !
HAMED SEV کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Sep 26, 2012 #5 نوشته شده توسط Ἁlireza: نه بابا من الان یه آبی دارم تنها مشکلی که الان نداره مشکل شارژه ! 3تا دسته دارم هر3تاش داغون شده! وسط بازی یه دفه یه سری دکمه ها واسه خودش زده میشه ! بیشتر... دسته ی من candy blue بود! دهنم رو صاف کرد
نوشته شده توسط Ἁlireza: نه بابا من الان یه آبی دارم تنها مشکلی که الان نداره مشکل شارژه ! 3تا دسته دارم هر3تاش داغون شده! وسط بازی یه دفه یه سری دکمه ها واسه خودش زده میشه ! بیشتر... دسته ی من candy blue بود! دهنم رو صاف کرد
Ἁlireza کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Oct 5, 2012 #11 نوشته شده توسط mr brown: دسته PS2 میخوایی؟؟؟؟:d:d بیشتر... نه باو دسته PS2 میخوام چیکار ؟!
Ἁlireza کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Oct 6, 2012 #14 نوشته شده توسط HIDDENZ: مشکی چی ؟!؟ بیشتر... نه مشکی نمیخوام!