Wander کاربر سایت Rating - 95% 19 1 0 Feb 12, 2011 #1 سلام هر کسی این مدل کنترلر رو داره PM بزنه سر قیمت هم هر جوری هست با هم به توافق می رسیم
Wander کاربر سایت Rating - 95% 19 1 0 Feb 13, 2011 #3 دوستان اگه مدل دیگه ای دارید(غیرNyko ) که آنالوگ های نرمی داره (برخلاف دسته اصلی PS2 که آنالوگ های خیلی مزخرفی داره) حتی با سیم هم باشه مشکلی نداره هدف فقط کنترل بهتر هست. حالا چه با سیم چه بی سیم
دوستان اگه مدل دیگه ای دارید(غیرNyko ) که آنالوگ های نرمی داره (برخلاف دسته اصلی PS2 که آنالوگ های خیلی مزخرفی داره) حتی با سیم هم باشه مشکلی نداره هدف فقط کنترل بهتر هست. حالا چه با سیم چه بی سیم
omidspot کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Mar 1, 2011 #5 1 دسته ps1 دارم سری a کاملا سالم نرم و.... scph-1200
Wander کاربر سایت Rating - 95% 19 1 0 Mar 1, 2011 #6 1 دسته ps1 دارم سری a کاملا سالم نرم و.... scph-1200 بیشتر... ممنون دسته معمولی اگه می خواستم همین جا هم بود می گرفتم
1 دسته ps1 دارم سری a کاملا سالم نرم و.... scph-1200 بیشتر... ممنون دسته معمولی اگه می خواستم همین جا هم بود می گرفتم
omidspot کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Mar 2, 2011 #7 نوشته شده توسط Wander: ممنون دسته معمولی اگه می خواستم همین جا هم بود می گرفتم بیشتر... شما گفتی انالوگ داشته باشه نرم باشه سیم دارم بود اب نداره که من پوست دادم منظورتونو از دستیه معمولی متوجع نمیشم؟:d
نوشته شده توسط Wander: ممنون دسته معمولی اگه می خواستم همین جا هم بود می گرفتم بیشتر... شما گفتی انالوگ داشته باشه نرم باشه سیم دارم بود اب نداره که من پوست دادم منظورتونو از دستیه معمولی متوجع نمیشم؟:d
Wander کاربر سایت Rating - 95% 19 1 0 Mar 2, 2011 #8 شما گفتی انالوگ داشته باشه نرم باشه سیم دارم بود اب نداره که من پوست دادم منظورتونو از دستیه معمولی متوجع نمیشم؟ بیشتر... من دسته PS2 دارم و نو هم هست و تازه گرفتم و خوشم نیومده . دسته PS1 هم مشخصا بهتر از PS2 نیست پس در نتیجه این دسته ای که شما می گی بدرد من نمی خوره :d
شما گفتی انالوگ داشته باشه نرم باشه سیم دارم بود اب نداره که من پوست دادم منظورتونو از دستیه معمولی متوجع نمیشم؟ بیشتر... من دسته PS2 دارم و نو هم هست و تازه گرفتم و خوشم نیومده . دسته PS1 هم مشخصا بهتر از PS2 نیست پس در نتیجه این دسته ای که شما می گی بدرد من نمی خوره :d