Fratos کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Apr 3, 2012 #1 درود یک دسته خریدیم واسه تعطیلات که فیفا بزنیم بعد شخص مورد نظر با همسر محترم رفتن سفر و دسته موند بلا استفاده . قیمتی که واسه من تموم شه 95 تومن هست. قیمت اخر 78 تومن هزینه پست با خودم. آخرین ویرایش: Apr 7, 2012
درود یک دسته خریدیم واسه تعطیلات که فیفا بزنیم بعد شخص مورد نظر با همسر محترم رفتن سفر و دسته موند بلا استفاده . قیمتی که واسه من تموم شه 95 تومن هست. قیمت اخر 78 تومن هزینه پست با خودم.
P pirouz3 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 3, 2012 #2 دو تا دسته واسه pc خریدی؟ یعنی دو تا با رسیور؟:d یا من اشتباه متوجه شدم!!!! آخه هر رسیور 4 تا دسته رو ساپورت میکنه... آپ
دو تا دسته واسه pc خریدی؟ یعنی دو تا با رسیور؟:d یا من اشتباه متوجه شدم!!!! آخه هر رسیور 4 تا دسته رو ساپورت میکنه... آپ
Fratos کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Apr 3, 2012 #3 نوشته شده توسط pirouz3: دو تا دسته واسه pc خریدی؟ یعنی دو تا با رسیور؟:d یا من اشتباه متوجه شدم!!!! آخه هر رسیور 4 تا دسته رو ساپورت میکنه... آپ بیشتر... وارد جزئیات نشو . همه چیز مشخصه کاملا پرسش های انحرافی نفرمائید.
نوشته شده توسط pirouz3: دو تا دسته واسه pc خریدی؟ یعنی دو تا با رسیور؟:d یا من اشتباه متوجه شدم!!!! آخه هر رسیور 4 تا دسته رو ساپورت میکنه... آپ بیشتر... وارد جزئیات نشو . همه چیز مشخصه کاملا پرسش های انحرافی نفرمائید.
M mehdi.jey کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 7, 2012 #6 با توجه به کیفیت این محصول قیمت منصفانه هست.من خودم از همینا استفاده میکنم.عالیه خوب بفروشی دوست عزیز+اپ
با توجه به کیفیت این محصول قیمت منصفانه هست.من خودم از همینا استفاده میکنم.عالیه خوب بفروشی دوست عزیز+اپ
S sahelearam_2 کاربر سایت Rating - 100% 1 0 1 Apr 7, 2012 #7 اگر با اکانت ارجین و استیم عوض میکنی من می خوام این بازی هم داره mw3 . bt3 . need for speed run . fifa 12 خواستی بگو
اگر با اکانت ارجین و استیم عوض میکنی من می خوام این بازی هم داره mw3 . bt3 . need for speed run . fifa 12 خواستی بگو
nethanzo کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 8, 2012 #10 شما کجای این سرزمین پهناور تشریف دارید؟ بنده کمی تا قسمتی علاقمند به این وسیله هستم.
Fratos کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Apr 8, 2012 #12 آقایون خانوم ها، فروش رفت. باتشکر از مدیران بازیسنتر.