Amir_Fahrenheit کاربر سایت Rating - 100% 49 0 0 Jan 5, 2012 #1 سلام... خریداری شد از The Phenom عزیز آخرین ویرایش: Jan 12, 2012
1 15498 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jan 7, 2012 #16 نوشته شده توسط babak_snake72: سلام امیر دوست جون و همسایه خوبم - منم یه دسته دارم خیلی تمیزه - کم کار کرد-نو نوووو فقط یه مشکلی داره به PS3 نمیخوره.........به جارو برقی میخوره!!! اخه دسته جارو برقیه....:d اینم یه مدل اسپمه امیر پوماد سوختگی نمی خوای الان؟؟ops: بیشتر... مهد کودکه؟بنده خدا دنبال یه دسته بود بجاش 100 تا نمکدون گیر آورد
نوشته شده توسط babak_snake72: سلام امیر دوست جون و همسایه خوبم - منم یه دسته دارم خیلی تمیزه - کم کار کرد-نو نوووو فقط یه مشکلی داره به PS3 نمیخوره.........به جارو برقی میخوره!!! اخه دسته جارو برقیه....:d اینم یه مدل اسپمه امیر پوماد سوختگی نمی خوای الان؟؟ops: بیشتر... مهد کودکه؟بنده خدا دنبال یه دسته بود بجاش 100 تا نمکدون گیر آورد
Amir_Fahrenheit کاربر سایت Rating - 100% 49 0 0 Jan 7, 2012 #17 Merciiii نوشته شده توسط 15498: مهد کودکه؟بنده خدا دنبال یه دسته بود بجاش 100 تا نمکدون گیر آورد بیشتر... :thanks:
Merciiii نوشته شده توسط 15498: مهد کودکه؟بنده خدا دنبال یه دسته بود بجاش 100 تا نمکدون گیر آورد بیشتر... :thanks:
babak_snake72 کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Jan 8, 2012 #18 نوشته شده توسط 15498: مهد کودکه؟بنده خدا دنبال یه دسته بود بجاش 100 تا نمکدون گیر آورد بیشتر... تقصیری نداری! عضو جدیدی هنوزر چپ و راست سایت و کاربرا رو نمی دونی! منو امیر 8 ساله با هم رفیقیم و مثل داداش! پس ابراز وجود نکون جوجویی! با لبخند:d
نوشته شده توسط 15498: مهد کودکه؟بنده خدا دنبال یه دسته بود بجاش 100 تا نمکدون گیر آورد بیشتر... تقصیری نداری! عضو جدیدی هنوزر چپ و راست سایت و کاربرا رو نمی دونی! منو امیر 8 ساله با هم رفیقیم و مثل داداش! پس ابراز وجود نکون جوجویی! با لبخند:d
Fire blade کاربر سایت Rating - 100% 4 0 0 Jan 8, 2012 #19 منم یه دسته اضافه دارم تا حالا استفاده نکردم,چون همیشه تنهام:d
Amir_Fahrenheit کاربر سایت Rating - 100% 49 0 0 Jan 9, 2012 #20 نوشته شده توسط babak_snake72: تقصیری نداری! عضو جدیدی هنوزر چپ و راست سایت و کاربرا رو نمی دونی! منو امیر 8 ساله با هم رفیقیم و مثل داداش! پس ابراز وجود نکون جوجویی! با لبخند:d بیشتر... بابک اگه دسته بازی میخوای از این رفیقمون میتونی بگیری....مغازه همراه اول روبرو پاساژ صدف درضمن "امروز غروب که زنگ زدی گفتم که کسی جواب نداد" نوشته شده توسط Fire blade: منم یه دسته اضافه دارم تا حالا استفاده نکردم,چون همیشه تنهام:d بیشتر... والا من با دوست دیگه ای هماهنگ کردم..شرمنده,با بابک صحبت کن
نوشته شده توسط babak_snake72: تقصیری نداری! عضو جدیدی هنوزر چپ و راست سایت و کاربرا رو نمی دونی! منو امیر 8 ساله با هم رفیقیم و مثل داداش! پس ابراز وجود نکون جوجویی! با لبخند:d بیشتر... بابک اگه دسته بازی میخوای از این رفیقمون میتونی بگیری....مغازه همراه اول روبرو پاساژ صدف درضمن "امروز غروب که زنگ زدی گفتم که کسی جواب نداد" نوشته شده توسط Fire blade: منم یه دسته اضافه دارم تا حالا استفاده نکردم,چون همیشه تنهام:d بیشتر... والا من با دوست دیگه ای هماهنگ کردم..شرمنده,با بابک صحبت کن