دسته های جدید 360

alucard

کاربر سایت
IMG_0878780_screen.jpg

کمپانی PDP یک دسته بی سیم حساس به حرکت به اسم Gametrak Freedom برای 360 معرفی کرده که از پروتکلهای بی سیم اختصاصی مایکروسافت استفاده میکنه این دسته از یک مبدل مافوق صوت سه بعدی و یک شتاب سنج سه محوری برای تشخیص حرکات استفاده میکنه بر روی این دسته دکمه های 360 و یک D pad هم دیده میشه و در پشت دسته هم دکمه ماشه مانند وجود داره.
بر خلاف نینتندو که از یک نقطه تشخیص استفاده میکرد این دسته از دو سنسور برای تشخیص حرکات استفاده میکنه و میشه حد اکثر با چهار دسته به طور همزمان بازی کرد.
PDP اعلام کرده که دقت سنسورهای این دسته تا حدی هست که تکانهایی به اندازه دو میلیمتر رو هم تشخیص میده.قیمت یک پکیج کامل از این دسته 70 تا 75 دلار آمریکا اعلام شده و قرار هست در پائیز امسال عرضه بشه.

برادر پس همین بحث آوردن خوانواده پای کنسول چی میشه؟
به نظر من بیشتر فروش برای اینه که همه سنی این کنسول رو میخرن!
همه سن منظورت پدربزرگ ها هم هست دیگه؟
همون پدربزرگ هم مسلماً Tiger Woods HD و ارزون تر رو به گرافیک از تاریخ گذشته ترجیح میده یا همون بچه ی زیر 10 سال Rayman Rabits HD رو به نسخه ی SD و گرونتر ترجیح میده،نمی ده؟
یه چیزه دیگه، اینکه بخش خیلی کمی از کاربرای Wii به خاطر بازی هاش و عناوینش میخرنش چرا که GC خودشو خفه کرد از 2001 تا 2006 کمتر از 24 میلیون فروخت!
حالا چی شده که همون عناوین تو 2 سال فروش 50 میلیونی رقم زدن برای Nintendo؟
عناوین تاثیر دارن ولی بیش از نصف فروش فعلی Nintendo مال همون Motion Sensor ه...

دیگه 360 کامله کامل شد:love:

دیگه از ماکروسافت چه انتظاری دارین..!؟

اگر این دسته عرضه بشه و چند بازی هم مثل بازی های Wii بدن بیرون فکر کنم فروش xbox چند برابر بشه..

واقعا فوق العاده هست..!!!!

به نظر من که کنسول مایکروسافت با این دسته دیگه کامل شد....

ببخشید میتونم بپرسم چی کامل شد؟ الان این دسته به چه درد میخوره وقتی first party نیست و بازی ها ازش پشتیبانی نمیکنن؟ مثلا تو کدوم بازی می خواید از این استفاده کنید؟

فروش نینتندو به خاطر غول های بزرگی مثل ماریو هست و صد البته دیگر IP های انحصاری این شرکت.
قطعا یکی از دلایل فروش Wii و DS به خاطر اون IP هایی هست که شما گفتی به طوری که هر 2 ماه یه بار یه بازی با اسم ماریو با سبک های مختلف برای DS یا Wii عرضه میشه.... من نمیدونم خسته نمیشن اینا :sick:
اما این تنها دلیلش نیست... Nintendo فعلا non-gamer هارو هدف گرفته و به همین دلیل موفق شد.

نه سونی و نه مایکرو هر چقدر هم تلاش کنن نمیتونن به نینتندو برسن
با کاهش قیمت Wii،نینتندو تیر خلاص رو به سونی و مایکرو شلیک میکنه
شما مثل اینکه کلا دوتا کنسول به اسم PS1 و PS2 رو ندیدی...
PS1 که اونجوری N64 رو از رده خارج کرد، زمان PS2 هم که دوتا کنسول XBOX و GC فروش جفتشون رو هم نصف فروش PS2 هم نشد... اونوقت چطور میگی اینا به نینتندو نمی رسند؟ شما باید می گفتی به Wii نمیرسن، اینجوری درست تره
تیر خلاص؟ lol
باید IP های اختصاصیشون رو زیاد کنن
تعداد منظورته؟ لطفا IPها انحصاری نینتندو رو بگو

آخرین ویرایش:
منم که همینو گفتم تا این دسته توی باکس قرار نگیره فایده نداره
این تنها دلیلش نیست... Nintendo فعلا non-gamer هارو هدف گرفته و به همین دلیل موفق شد.
منظرو منم IP هایی از طرف سونی و مایکروسافت بود که همون non-gamer ها رو هدف بگیره اگر قرار باشه این دسته ها بر فرض محال توی باکس قرار بگیرند و رسما قرار دادی ما بین کمپانی سازنده دسته و با مایکروسافت یا سونی بسته بشه
شما باید می گفتی به Wii نمیرسن، اینجوری درست تره
ببخشید اونجا من اشتباه کردم منظورم Wii بود.
تعداد منظورته؟
منظورم بازی هایی بود که یه بچه 10 ساله و یا یه پیرمرد 60 ساله خوشش بیاد.چیزی که تو نینتندو نباشه تا بشه مشتری ها بیشتری رو به خرید کنسول ترغیب کرد.

آخرین ویرایش:
حالا چی شده که همون عناوین تو 2 سال فروش 50 میلیونی رقم زدن برای Nintendo؟
چه ربطی داره؟
مگه سیاست سونی عوض شده؟ مگه مثلا نسل قبل موشن سنستیو داشت که 120 میلیون فروخت؟
1001 چیز دست به دست هم میدن تا یه کنسول بفروشه! از شما بعیده که همه چیز رو گذاشتی به پایه یه تکنولوژی که زیادم چیز خاصی نبوده(منظورم اینه قبلا اختراع شده بوده) یعنی شما منکر wii fit و از این قبیل میشی؟
یعنی میگی شرایط نسل قبل با الان یکیه؟
یه حساب سر انگشتی هم نشون میده که این نسل بازیای خیلی خیلی بیشتری روی کنسول نینتندو اومده تا نسل قبل!
GC بازیای معروفش به تعداد انگشتای دستم نمیرسید!

به نظر من اين دسته ميتونه موثر باشه ولي به قول دوستمون عوامل مختلفي بايد دست به دست هم بدن تا فروش اين كنسول ها افزايش پيدا كنه . به نظر من اگه يك تبليغ درست انجام بشه خيلي از مردم حاضرند يك كنسولي بخرن كه هم بشه بازي هايي با گرافيك بالا انجام داد و همچنين بازي هايي با رافيك پايين ولي مفرح.

خوب با این حرکت خیلی به N M H که روی wiiآومد نزدیک میشه
ولی حیف که همه گیر نیست و همه ندارنش(پس نمیاد:biggrin1:)
کلیف هم خیلی دوست داشت بازی بسازه که با موشن سنسور کنترل بشه-

واقعا اگه روی پک ها هم میزاشت خیلی بهتر بود:love:

خوب در صورتی این کنترلر ها میتونن به فروش سونی و مایکرو کمک کنند که اولا توی باکس قرار بگیرند نه اینکه یه شرکت بیاد جدا بفروشه.مسئله دوم هم وجود IP های انحصاری ضد کنسول رقیب.به نظرت کدوم عنوان هست که بتونه با اون عناوین رقابت کنه؟ نکنه Halo یا کیلزون با Motion Sensor؟ چقدر میخوان روی قضیه Family games مانور بدن؟
ٌWheele و Balance Board هم جدا فروخته میشن و از اونجایی که MS ید طولایی در باندل و کپی کردن داره هیچ بعید نیست با سرمایه گذاری و تبلیغات یا باندل محدود این کنترلرها رو با کنسول بفروشه...
Wii Play ، Wii Music و Mario Kart With Wheele هم تا قبل از 2006 وجود نداشتند!!!
ولی بوجود اومدن پس اگه یه مدت دیگه مایکروسافت X Fitt معرفی کرد هیچ تعجبی نداره...
این کنترلرها حتی اگه نصف تبلیغات Halo رو داشته باشن و بازی هایی شبیه به Wii براشون عرضه بشه مسلماً فروش X360 رو زیاد میکنن...
ه ربطی داره؟
مگه سیاست سونی عوض شده؟ مگه مثلا نسل قبل موشن سنستیو داشت که 120 میلیون فروخت؟
1001 چیز دست به دست هم میدن تا یه کنسول بفروشه! از شما بعیده که همه چیز رو گذاشتی به پایه یه تکنولوژی که زیادم چیز خاصی نبوده(منظورم اینه قبلا اختراع شده بوده) یعنی شما منکر wii fit و از این قبیل میشی؟
یعنی میگی شرایط نسل قبل با الان یکیه؟
یه حساب سر انگشتی هم نشون میده که این نسل بازیای خیلی خیلی بیشتری روی کنسول نینتندو اومده تا نسل قبل!
GC بازیای معروفش به تعداد انگشتای دستم نمیرسید!
PS2 اگه Motion Sensor داشت الآن فروش 240 میلیون رو رد میکرد!

:-"سلام خدمت تمامی دوستان عزیز مثل اینکه دیگه این دسته 100% Ok شده و به امید خدا برای کنسول Xbox360 عرضه میشود به خاطر همین داستان دوستان یه فایل تصویری تهیه کردن که میتونین از لینک زیر دانلود کنین و ببینید قیافه این دسته را که خدا را شکر این بار این دسته Fake نبود.....یا علی مدد:love:

لینک دانلود:http://rapidshare.com/files/216987544/gv.com.GFGDC2009MotionControllerClip_640x360.wmv.html

:love: ILOVE YOU WWW.BAZICENTER.COM :love:

..................................................
h0upiymk8lafkb8dlp7q.jpg

یعنی جدا شما فکر میکنید با امدن این دسته فروش X360 چند برابر میشه؟:confused:
تاثیر داره
ولی همه چی بستگی به مایکروسافت داره
می تونه مثلا با halo جدید باندلش کنه که در فروشش تاثیر بسزایی خواهد داشت;)

خوب آخه هر کسی به خاطر این دسته میخواست کنسول بگیره تا حالا wii خریده بود دیگه مگه سونیم اون اولا کنسولشو بهخاطر همچین قابلیتی به تاخیر ننداخت اما بعدا خیلی کم ازش استفاده کرد حالام این بازیا بیاد به نظرم میشه کاری کرد تو لایو بازیای این مدلی بزنن با این دسته ها بازی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or