سواد خوندم نوشتن فکر کنم داشته باشی ، رو چه حسابی میگی من مطلب رو کپی کردم ؟كپي از سايت پارسي ممنوع...
چرا خبر حساب نميشن؟بابا اینا که آخه خبر حساب نمیشن!!! هزار تا شرکت از جمله Logitech و ... برای PS3, X360,... دسته میزنن! حالا اگر این دسته قابلیت خاصی داشت، باز یه چیزی...
اگر سوني اون زمان! ميومد از اين دسته ها استفاده ميكرد كلاسش بيشتر بود. اين ها خيلي قشنگ هستندشرکت nyko اعلام کرد : دسته های جديد ps3 با نام zero که سازگاری کامل با ps3 رو داره از جمله motion sensing , قرار است در ماه مارچ 2008 ريليز شود.
![]()
بابا اینا که آخه خبر حساب نمیشن!!!
راست میگه اينا خبر نيستن ، معمولاً ايشون از اين دسته خبرها خيلی دوست دارنچرا خبر حساب نميشن؟
مگه عكس فلان بازي رسيد! يا 11 عكس از بازي X اينها خبر حساب ميشند؟
اوني كه بازي رايانه معرفي كرده بود ورژن قبلي اين دسته ها بود كه فقط قابليت Sixaxis را ساپورت ميكرد ولي اين مدل جديد اين دسته هست كه علاوه بر اينكه SIXAXIS رو همچنان ساپورت ميكنه بهش قابليت لرزه يا همون Rumble هم بهش اضافه شده.ببخشيدا ولي اين خبر قديميه توي يكي از شماره هاي بازي رايانه هم هست
100 % تآييد ميشهاگر سوني اون زمان! ميومد از اين دسته ها استفاده ميكرد كلاسش بيشتر بود. اين ها خيلي قشنگ هستند
اقا توسر خبر زدن نيستااوني كه بازي رايانه معرفي كرده بود ورژن قبلي اين دسته ها بود كه فقط قابليت Sixaxis را ساپورت ميكرد ولي اين مدل جديد اين دسته هست كه علاوه بر اينكه SIXAXIS رو همچنان ساپورت ميكنه بهش قابليت لرزه هم بهش اضافه شده.
معمولا اینجور خبر ها برای کسایی که کنسول مد نظر رو دارن جالب تره و اگه تو تاپیکی مثل این ((( جدیدترین لوازم یدکی و محصولات مهم و به درد بخور مخصوص Playstation 3 ))) باشه باحالتره... .راست میگه اينا خبر نيستن ، معمولاً ايشون از اين دسته خبرها خيلی دوست دارن
mgs روی xbox360
xbox 720 در دست ساخت
گرافيک فلان بازی در فلان کنسول بالاتر از اون يکی کنسوله
و.........
معمولاً ايشون به قول شما از اين قبيل خبرها رو بيشتر میپسندن.