دسته جدید Xbox 360

.Evanescence.

کاربر سایت
امروز شرکت مایکروسافت از دسته جدید Xbox 360 رونمایی کرد. روکش این دسته به صورت کروم است و قابلیت تغییر به D-pad را خواهد داشت. دسته جدید این کنسول با سه رنگ آبی، قرمز و نقره‌ای در ماه می امسال با قیمت 54.99$ عرضه خواهد شد.

رنگ chrome می شه کاملا براق قرار نیست چیزیش تغییر بکنه برای کسایی هست که علاقه به رنگ براق دارن

این سونی یکم یاد بگیره

بوخوره تو سرشون به جای این جنگولک بازی ها برن اون جنس d-pad رو درست کنن با این آشغالی که زدن. این نمونه یکی از همین دسته هاست که مال خودمه. ببینید d-pad ـش به چه روزی افتاد. اونم در یک شب. شب بخواب صبح بلند شو ببین دستت d-pad نداره. دلیلش هم اینه که فنری که زیر d-pad جایگذاری شده بوده اینقدر فشار قوی بوده که وسط d-pad رو که چسبیده به بدنه رو نگه داشته و باقیش رو با فشار پرت کرده بیرون. :|

94433699588143502958.jpg

بوخوره تو سرشون به جای این جنگولک بازی ها برن اون جنس d-pad رو درست کنن با این آشغالی که زدن. این نمونه یکی از همین دسته هاست که مال خودمه. ببینید d-pad ـش به چه روزی افتاد. اونم در یک شب. شب بخواب صبح بلند شو ببین دستت d-pad نداره. دلیلش هم اینه که فنری که زیر d-pad جایگذاری شده بوده اینقدر فشار قوی بوده که وسط d-pad رو که چسبیده به بدنه رو نگه داشته و باقیش رو با فشار پرت کرده بیرون. :|

94433699588143502958.jpg

کم MK بزن خب :d من از سال 2007 یه دسته ی سیمدار از تو جعبه ی core برداشتم روزی 4/5 ساعت هم دارم ازش استفاده میکنم هنو داره کار میکنه. منتها تاحالا باهاش فایتی نزدم :d

94433699588143502958.jpg

78263518549076593371.jpg

دسته 360 خیلی خوش دسته فقط باتریشو شارژی بکنن و این دی-پد رو درست کنن که تو فایتینگ خیلی قاطی ،همین دیگه :d به دسته ی ناظم هم توجه نکنین تقلبیه:d .

کم MK بزن خب :d من از سال 2007 یه دسته ی سیمدار از تو جعبه ی core برداشتم روزی 4/5 ساعت هم دارم ازش استفاده میکنم هنو داره کار میکنه. منتها تاحالا باهاش فایتی نزدم :d
با چه ربطی داره :دی من خودمم یه دسته ایکباکس لانچ دارم نگاش کنی میگی دسته باکره است :دی (به قول یکی از دوستان :دی)
دسته 360 خیلی خوش دسته فقط باتریشو شارژی بکنن و این دی-پد رو درست کنن که تو فایتینگ خیلی قاطی ،همین دیگه :d به دسته ی ناظم هم توجه نکنین تقلبیه:d .
اتفاقا باتریش شارژیه و خفن هم شارژ نگه میداره. d-pad ـش هم خیلی خوب طراحی شده و خیلی نرمه منتها گفتم که تنها ایرادی که داره اون جنس ناجورشه.

آره احد همش تقصیر همین ریدن بود :(

94433699588143502958.jpg

اینو نگاه
چه به روز دسته بخت برگشته آورده :دی البته تقریبا برام ثابت شده که توی سخت افزار مایکرو همیشه از این شاهکار ها میزنه
از کیبرد و کنسولش گرفته تا این دسته خوشگل
اصلا گیریم که روزی 10 ساعتم مورتال کمبت بزنی بازم نباید دسته به این شکل ضایع خراب بشه اونم دسته ای که به نسبت قیمت جهانیشم دسته گرونی به حساب میاد
ماکرو وسایلش ظاهرشون همیشه خوبه و طراحی از بیرون جذابه ولی مثل میوه های مجلسی از داخل کرم خورده است و مشکلاتش اون زیر میرا مخفی شده

بحث کیفیت شد ... این فوم های هد ست های 360 هم مورد دار هستند پس از چند سال خود به خود پودر میشند ... امیدوارم جنس این فوم ها رو مایکروسافت توی نسل بعدی بهتر بکنه :

29656262969178390581.jpg

94433699588143502958.jpg

منو بگو داشتم یکی ازینا میخریدم فقط واسه دی پدش :d دیگه عمرا ! همون دوتا سادش کافیه :d قربونش برم دورو بر 100 هم قیمتش شده!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or