دسته بیسیم و با سیم xbox 360

بله اون هفته پیش بود در ضمن تعداد اگه بخوای 85000میفروشن... نه به مصرف کننده... امروز بازار بودم لنگه دسته منو به همکار دارن 98000میفروشن...
من قیمت هام عالی نه محشره...

خیلی با حال گفتی داداش نه که من رفتم گفتم آقا ۱۰ تاش چند ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!:d:))
قیمت عمده کجا بود آخه؟؟؟؟؟!!!!:((l-)
امروز برای خرید کابل hdmi رفته بودم برای اطمینان رفتم قیمت از ۲ ۳ مغازه قیمت گرفتم از ۸۴ بود تا ۹۵ ;)
قیمت تکی فروشی بود نه عمده l-)
حالا در هر صورت شما اگر واقعا قصد فروش داری ;)
من ۱ عدد خریدرام قیمت ۶۰ هزار تومان ۱۰۰٪ ضرر هم نمیکنی میدونم تو گرونی نخریدی داداش دیگه کاسب جماعت کارشون دروسته o:-);)

خیلی با حال گفتی داداش نه که من رفتم گفتم آقا ۱۰ تاش چند ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!:d:))
قیمت عمده کجا بود آخه؟؟؟؟؟!!!!:((l-)
امروز برای خرید کابل hdmi رفته بودم برای اطمینان رفتم قیمت از ۲ ۳ مغازه قیمت گرفتم از ۸۴ بود تا ۹۵ ;)
قیمت تکی فروشی بود نه عمده l-)
حالا در هر صورت شما اگر واقعا قصد فروش داری ;)
من ۱ عدد خریدرام قیمت ۶۰ هزار تومان ۱۰۰٪ ضرر هم نمیکنی میدونم تو گرونی نخریدی داداش دیگه کاسب جماعت کارشون دروسته o:-);)
محض اطلاعتون من مغازمو بستم اینها هم مونده خونه که دارم این قیمت میدم... شما هم اگه قصد چیز دیگه ای غیر از خرید داری بگو...
قیمت های من زیر کف بازار هست ... والا همکارای خود من تو بازارن به من 98 میدن ارجینالو الان اگه بخوام... شما چقدر جالبی واقعا... برو 85000بده دسته های کپی بهت بدن.
دیگه توووو تاپیک من پست نزن برخورد میشه هم از جانب من / هم مدیران و ناظم های انجمن
ممنون

---------- نوشته در 01:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:00 PM ارسال شده بود ----------

سیمدارش به PC میخوره؟

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
نمیدونم رفیق...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or