سایت IGN اعلام کرد کمپانی Logitech یکی از بزرگترین تولید کننده لوازم جانبی PC دسته جدید را برای PS3 ساخته که برای انجام بازی های FPS بسیار مناسب میباشد و تقریبا همانند دسته بازی 360 میباشد.
اولا اينكه كسي با شما كار نداشت كه چنين جوگير شدي . اشكان خودش بلد بود جواب بده فقط منتظر بودم كه شما بيايد وسط :biggrin1:
وقتي عكس ميزاري كامل بزار از تمام زوايا تا بشه مقايسه كرد . من منظورم فقط از نيمرخ بود .
سوما اينكه بايد دقت داشتي باشي كه اشكان فقط از من پرسيد كه شباهت هاش را با دسته xbox360 بگو منم گفتم . به همين سادگي !
چهارما كليدهاي LR كه من ميگم در دسته هاي XBOX360 به صورت ماشه اي طراحي شده خميدگي به طرف جلو داره مانند تپانجه كه دقيقا در اين دسته ها هم همينطور هست .
پنجما دسته هاي XBOX360 انچنان فرقي با دسته هاي XBOX نداره فقط كمي جمع و جورتر هست .
پس بهتره بدوني كه دسته هاي XBOX مال زمان عهد بوق هست .
ششما من كاري با دسته ها ندارم كه كي از كي تقليد كرده فقط منظورم اينه كه طراحي دسته هاي شبيه XBOX360 هست و همين .
شما مثل اينكه يه پدر كشتگي با ما داريد !! بيخودي مشكل ايجاد نكن من با كسي مشكلي ندارم .
لازم نبود اينهمه تند وارد بحث بشي ميتونستي ارام حرفت را بزني و ميگفتي كه قبلا هم ايجور طرحي بوده . هميشه در مقابل حمله هر كسي سنگر ميگيره![]()
چند روزه اومدي سايت فكر ميكني براي خودت كسي شدي . يه بار باهام شوخي بد كردي كاري نداشتم ايندفعه ديگه ................. لازم نيست براي ما نقش فن بوي هاي عادل را در بياري .
جوابت را بالا دادم ........
شما چنان حرف ميزني كه مثل اينكه تعصبي نيستيد . تعصب از هر كلمه ي پستت ميباره .
شما هم اگه از XBOX360 خوشت نمياد براي خودت و لازم نيست بياي بجاي اشكان جواب بدي !
البته سونی بهتره به جای دسته ساختن تعداد بازی های انحصاری سبک fps بیشتر کنه
با این کنترلر بد PS3 واسه بازیهای FPS بازی به گند کشیده میشه. کار باید از ریشه درست بشه برادر من 
دسته Xbox قديمي باشه مال Logitech قديمي تره، تو 3 روز يك پروداكت ساخته نميشه بلكه حتي چپق هم بخواي بسازي اول طرح و نقشه اش رو آماده ميكني و قبل از اون موارد مربوط به خواست بازار رو، بعداً وارد مراحل بعدي ميشه و بعد به بهره برداري ميرسه...

مطمئني چند روزه اومده سايت؟!

خوب شما به من يه دسته اي معرفي كن كه قبل از دسته هاي XBOX360 و xbox ساختار اين چنيني داشته باشه ؟
اگه تونستيد من ديگه حرفي ندارم و نميخواد زياد طولش بديم![]()