دسته بازی جدید برای PlayStation 3 توسط Logitech

rezaigi2004

کاربر سایت
سایت IGN اعلام کرد کمپانی Logitech یکی از بزرگترین تولید کننده لوازم جانبی PC دسته جدید را برای PS3 ساخته که برای انجام بازی های FPS بسیار مناسب میباشد و تقریبا همانند دسته بازی 360 میباشد.

logitech-xbox-cordless-precision-controller-20070612032035168-000.jpg

logitech-xbox-cordless-precision-controller-20070612032103605-000.jpg

logitech-xbox-cordless-precision-controller-20070612032051527-000.jpg

logitech-xbox-cordless-precision-controller-20070612032116199-000.jpg

البته اين دسته امتياز خوبي از سايت ign نگرفتن فكر كنم انتياز 6/2 را گرفته كه زياد جالب نيست . ولي براي بازي fps خيلي خوبه . دسته ها هم از روي xbox360 طراحي شده . كه همين دليل ميتونه خوشدست تر باشه :biggrin1:

خوب به عكس دوم نگاه مني از نيمرخ كاملا مشخصه شباهت بسياز زيادي به دسته هاي xbox360 داره فقط اميدوارم نگي كه نداره !
بعد به كليدها L R هم توجه كن كه اگه دقت كني مثل XBOX360 ماشه اي طراحي شده اميدوارم اينم نگي كه اينطور نيست .

خوب به عكس دوم نگاه مني از نيمرخ كاملا مشخصه شباهت بسياز زيادي به دسته هاي xbox360 داره فقط اميدوارم نگي كه نداره !
بعد به كليدها L R هم توجه كن كه اگه دقت كني مثل XBOX360 ماشه اي طراحي شده اميدوارم اينم نگي كه اينطور نيست .

من نميدونم بعضي اوقات آدم نظر نده اتفاقي براش مي افته؟!‌ اين طرح دقيقاً طرح مدل دسته وايرلسي هست كه لاجيتك اولين بار براي PlayStation 2 طراحي كرد و وارد بازار كرد و اين ديزاين اون سال كه عرضه شد كلي هم مورد توجه واقع شد و جايزه هم گرفت. اين ديزاين قبل از ساخته شده 360 توي بازار بوده اگر بر فرض محال شباهتي هم باشه كنترلر 360 با كنترلر لاجيتك هست نه برعكس اون. لاجيتك نخواسته interface كنترلر رو عوض كنه چون اينترفيس كنترلر هيچ موردي نداشته.

اينم تصويري از كنترلر PS2 كه توسط لاجيتك بوق سال پيش از 360 طراحي شده بوده...

---ويرايش----
دو تا شون كنار هم

پ.ن: راستي قيمت كنترلر 39.99$ ـه هم PS2 هم PS3.

آخرین ویرایش:
من این دسته ی logitech رو برای ps2 داشتم.خییییلی چیزه توپی بود.از دسته خود ps2 خیلی بهتر بود.ولی به نظرم برای ps3 باید یه تغییراتی می داد

اشکان و سیاوش گفتنی ها رو گفتن فقط منم یه چیزی اضافه کنم.
n سال قبل از اینکه اصلا کنسولی به اسم Xbox وجود داشته باشه، نینتندو توی N64 دکمه ی ماشه ای (Trigger) رو گذاشت. Z Trigger
تازه بعد از اونم دسته دریم کست دکمه هاش همونجوری بودن.
حالا الان بعد از n سال (که تازه GC, Xbox هم دکمه های L , R شون اینجوری بوده) اومدی میگی اینو از روی دسته 360 ساختن چون L , R ش ماشه ایه؟؟ :laughing:
بابا یه ذره از اون تعصبت کم کنی بد نمیشه. در ضمن اگه از PS3 خوشت نمیاد لزومی نداره توی همه تاپیک هاش بری و یه چیزی بگی. به این میگن troll بازی و همه جا هم با اینجور آدمها فقط یه برخورد می کنن. بن کردن.

من نميدونم بعضي اوقات آدم نظر نده اتفاقي براش مي افته؟!‌ اين طرح دقيقاً طرح مدل دسته وايرلسي هست كه لاجيتك اولين بار براي PlayStation 2 طراحي كرد و وارد بازار كرد و اين ديزاين اون سال كه عرضه شد كلي هم مورد توجه واقع شد و جايزه هم گرفت. اين ديزاين قبل از ساخته شده 360 توي بازار بوده اگر بر فرض محال شباهتي هم باشه كنترلر 360 با كنترلر لاجيتك هست نه برعكس اون. لاجيتك نخواسته interface كنترلر رو عوض كنه چون اينترفيس كنترلر هيچ موردي نداشته.

اينم تصويري از كنترلر PS2 كه توسط لاجيتك بوق سال پيش از 360 طراحي شده بوده...
.

اولا اينكه كسي با شما كار نداشت كه چنين جوگير شدي . اشكان خودش بلد بود جواب بده فقط منتظر بودم كه شما بيايد وسط :biggrin1:

وقتي عكس ميزاري كامل بزار از تمام زوايا تا بشه مقايسه كرد . من منظورم فقط از نيمرخ بود .
سوما اينكه بايد دقت داشتي باشي كه اشكان فقط از من پرسيد كه شباهت هاش را با دسته xbox360 بگو منم گفتم . به همين سادگي !

چهارما كليدهاي LR كه من ميگم در دسته هاي XBOX360 به صورت ماشه اي طراحي شده خميدگي به طرف جلو داره مانند تپانجه كه دقيقا در اين دسته ها هم همينطور هست .

پنجما دسته هاي XBOX360 انچنان فرقي با دسته هاي XBOX نداره فقط كمي جمع و جورتر هست .
پس بهتره بدوني كه دسته هاي XBOX مال زمان عهد بوق هست .

ششما من كاري با دسته ها ندارم كه كي از كي تقليد كرده فقط منظورم اينه كه طراحي دسته هاي شبيه XBOX360 هست و همين .

شما مثل اينكه يه پدر كشتگي با ما داريد !! بيخودي مشكل ايجاد نكن من با كسي مشكلي ندارم .
لازم نبود اينهمه تند وارد بحث بشي ميتونستي ارام حرفت را بزني و ميگفتي كه قبلا هم ايجور طرحي بوده . هميشه در مقابل حمله هر كسي سنگر ميگيره ;)

اشکان و سیاوش گفتنی ها رو گفتن فقط منم یه چیزی اضافه کنم.
n سال قبل از اینکه اصلا کنسولی به اسم Xbox وجود داشته باشه، نینتندو توی N64 دکمه ی ماشه ای (Trigger) رو گذاشت. Z Trigger
تازه بعد از اونم دسته دریم کست دکمه هاش همونجوری بودن.
حالا الان بعد از n سال (که تازه GC, Xbox هم دکمه های L , R شون اینجوری بوده) اومدی میگی اینو از روی دسته 360 ساختن چون L , R ش ماشه ایه؟؟ :laughing:
بابا یه ذره از اون تعصبت کم کنی بد نمیشه. در ضمن اگه از PS3 خوشت نمیاد لزومی نداره توی همه تاپیک هاش بری و یه چیزی بگی. به این میگن troll بازی و همه جا هم با اینجور آدمها فقط یه برخورد می کنن. بن کردن.

چند روزه اومدي سايت فكر ميكني براي خودت كسي شدي . يه بار باهام شوخي بد كردي كاري نداشتم ايندفعه ديگه ................. لازم نيست براي ما نقش فن بوي هاي عادل را در بياري .
جوابت را بالا دادم ........
شما چنان حرف ميزني كه مثل اينكه تعصبي نيستيد . تعصب از هر كلمه ي پستت ميباره .
شما هم اگه از XBOX360 خوشت نمياد براي خودت و لازم نيست بياي بجاي اشكان جواب بدي !

اگه مديرها ترتيبی بدن که کسانی که الکی از يه کنسول طرفداری ميکنن ban بشن خيلی خوب ميشه

من منظورم فقط از نيمرخ بود
بايد با زاويه 137 درجه نگاه کنی اون وقت به هم شبيه ميشن

چند روزه اومدي سايت فكر ميكني براي خودت كسي شدي
داشتن اطلاعات ربطبی به تاريخ عضويت نداره و سواد ایشون بر کسی پوشيده نيست

آخرین ویرایش:
امیدوارم همه فن بوی های عزیز به جای اینکه رگشون رو واسه اون کمپانی که کل زندگیشونه بزنن به فکر بازی کردن بهترین بازیها باشن نه یه سری مسائل......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or