سایت IGN اعلام کرد کمپانی Logitech یکی از بزرگترین تولید کننده لوازم جانبی PC دسته جدید را برای PS3 ساخته که برای انجام بازی های FPS بسیار مناسب میباشد و تقریبا همانند دسته بازی 360 میباشد.
معلوم نیست حالا به چه قیمتی روانه بازارش کنن!!!(خدا رحم کنه)
خوب به عكس دوم نگاه مني از نيمرخ كاملا مشخصه شباهت بسياز زيادي به دسته هاي xbox360 داره فقط اميدوارم نگي كه نداره !
بعد به كليدها L R هم توجه كن كه اگه دقت كني مثل XBOX360 ماشه اي طراحي شده اميدوارم اينم نگي كه اينطور نيست .
اشکان و سیاوش گفتنی ها رو گفتن فقط منم یه چیزی اضافه کنم.خوب به عكس دوم نگاه مني از نيمرخ كاملا مشخصه شباهت بسياز زيادي به دسته هاي xbox360 داره فقط اميدوارم نگي كه نداره !
بعد به كليدها L R هم توجه كن كه اگه دقت كني مثل XBOX360 ماشه اي طراحي شده اميدوارم اينم نگي كه اينطور نيست .
من نميدونم بعضي اوقات آدم نظر نده اتفاقي براش مي افته؟! اين طرح دقيقاً طرح مدل دسته وايرلسي هست كه لاجيتك اولين بار براي PlayStation 2 طراحي كرد و وارد بازار كرد و اين ديزاين اون سال كه عرضه شد كلي هم مورد توجه واقع شد و جايزه هم گرفت. اين ديزاين قبل از ساخته شده 360 توي بازار بوده اگر بر فرض محال شباهتي هم باشه كنترلر 360 با كنترلر لاجيتك هست نه برعكس اون. لاجيتك نخواسته interface كنترلر رو عوض كنه چون اينترفيس كنترلر هيچ موردي نداشته.
اينم تصويري از كنترلر PS2 كه توسط لاجيتك بوق سال پيش از 360 طراحي شده بوده...
.

اشکان و سیاوش گفتنی ها رو گفتن فقط منم یه چیزی اضافه کنم.
n سال قبل از اینکه اصلا کنسولی به اسم Xbox وجود داشته باشه، نینتندو توی N64 دکمه ی ماشه ای (Trigger) رو گذاشت. Z Trigger
تازه بعد از اونم دسته دریم کست دکمه هاش همونجوری بودن.
حالا الان بعد از n سال (که تازه GC, Xbox هم دکمه های L , R شون اینجوری بوده) اومدی میگی اینو از روی دسته 360 ساختن چون L , R ش ماشه ایه؟؟ :laughing:
بابا یه ذره از اون تعصبت کم کنی بد نمیشه. در ضمن اگه از PS3 خوشت نمیاد لزومی نداره توی همه تاپیک هاش بری و یه چیزی بگی. به این میگن troll بازی و همه جا هم با اینجور آدمها فقط یه برخورد می کنن. بن کردن.
بايد با زاويه 137 درجه نگاه کنی اون وقت به هم شبيه ميشنمن منظورم فقط از نيمرخ بود
داشتن اطلاعات ربطبی به تاريخ عضويت نداره و سواد ایشون بر کسی پوشيده نيستچند روزه اومدي سايت فكر ميكني براي خودت كسي شدي