در Mortal Kombat جدید خون به پا خواهد شد

Red_Yashar

کاربر سایت
با انتشار خبر های MK vs DC Universe بسیاری از بابت نبود خون و فتالیتی نگران شدند که همه اینها به شایعات سایت Kotaku برمی گشت (New MK vs DC with N0 FATALITY and Little BLOOD).

خوشبختانه سایت رسمی Ed Boon و کامبت یعنی http://noob.com/ با آپدیت جدید خیال همه را راحت کرده و نوشته:
There Will Be Blood

In case you were wondering...
.
برای دیدن خط دوم باید گزینه Select all را زده باشید.
در سایت رسمی بازی یعنی http://www.worldscollide.com/ هم در انتهای موسیقی سایت، گوشه از از تم فیلی خون به پا خواهد شد به طور خفیف پخش می شود.

من که شخصیت مورد علاقه م اول از همه Scorpionه بعدش هم Sub-Zero ی دومی
از Kung Lao هم خیلی خوشم میاد به علاوه ی Cyrax از شخصیت های جدید از Kenshi خیلی خوشم میاد
از Liu Kang هم هیچ وقت خوشم نیومد
از بین Boss ها هم فقط از Shao Kahn خوشم میاد در حالیکه از همشون هم ضعیفتره به نظر من
==
Fatality مورد علاقه ی من Kiss of Death سونیاس
==
در همه موارد موافقم البته در میان Cyborg ها من Sektor رو بیشتر دوست دارم چون Evil ه و البته Smoke رو که خیلی داستان تراژیکشو دوست دارم. در مورد لیو شدید موافقم (نمی دانی چقدر در ابتدای MK: DA ذوق کردم که شنگ سونگ کارش رو ساخت. البته از حالت زامبیش در کامبت بعدی بدم نمی یاد:cheesygri )

اون فتالیتی سونیا رو من در MK3 خیلی دوست داشتم. دفترچه کومبت رو گذاشته بودم رو پام و هی انواع فتالیتی ها رو امتحان می کردم تا یه روز ساعت 5 صبح! این فتالیتی سونیا گرفت :cheesygri بعدش تا ساعت 6 یکریز هی اجراش کردم!
مخالفم شدید
ساب زیرو دومی اصلا شخصیت سردی نیست و کاملا متفاوت از برادرشه و کونگ لائو هم همین طور ولی کاملا قبول دارم که کونگ لائویی که توی SM بود با کونگ لائوی واقعی زمین تا آسمون فرق داره
البته ساب از لحاظ دما واقعا سرده :cheesygri ولی کاملا موافقم.
کلا SM خیلی از دید شخصیت پردازی غلط بود.

بنظر من روح MK در اینه که علاوه بر خشونت افسارگسیختش قدرت خشم و انتقام در ضربات مبارزانش حس میشه.همون چیزی که بعد از نسخه دوم کم کم نادیده گرفته شد و سیستم مبارزات به سمت بازی های سطحی تر این سبک و مبارزات سرعتی تغییر داده شد و این سری رو ضعیف کرد.
به نکته ی خیلی عالی ای اشاره کردی. کامبت دو واقعا مشت ها و ضرباتش یه حس خشمگینانه ی خاصی داشتند و فقط در MK: DA کمی بازی دوباره به آن نزدیک شد. الان هم که تیم کمی ضربات رو بهتر کرده دیگه از M خبری نیست :(

در مورد شباهت سابزیروی MK vs DC به کامبت دو تا حدودی موافقم اما در آرماگدون هم یه لباس این طور داشت.

چی بگم؟!
فقط میتونم بگم عین همیشه حق باتوئه:love:
خداییش حرف حق جواب نداره.سینا شدیدا کامیک بازه و خیلی از کامیک سرش میشه.اگر بحث بکشه به اونور دیگه من اصلا حرف زدنم نمیاد!:p

نمی دانی چقدر در ابتدای MK: DA ذوق کردم که شنگ سونگ کارش رو ساخت.
در کنار اینکه از لیو بدم میاد (چون اصلا اونو مناسب مقامی که داره نمی دونم) اما این صحنه یکی از زیباترین و در عین حال مرگبارترین صحنه هایی بود که دیدم
موقعی که شنگ گردن لیو رو می گیره یه جور این حس رو به شکلی باور پذیر منتقل می کنه که لیو دیگه نمی تونه با این مرگی که در پیش هست مقابله کنه یعنی چند ثانیه قبل از اینکه بمیره مرگ رو تو صورتش می شه دید

در کنار اینکه از لیو بدم میاد (چون اصلا اونو مناسب مقامی که داره نمی دونم) اما این صحنه یکی از زیباترین و در عین حال مرگبارترین صحنه هایی بود که دیدم
موقعی که شنگ گردن لیو رو می گیره یه جور این حس رو به شکلی باور پذیر منتقل می کنه که لیو دیگه نمی تونه با این مرگی که در پیش هست مقابله کنه یعنی چند ثانیه قبل از اینکه بمیره مرگ رو تو صورتش می شه دید

کاملا موافقم. هر چند خود دمو به نسبت Deception و بعدی ها ضعیف کار شده بود اما این سکانسش خیلی خوب و تاثیر گذار کار شده بود. ولی این نکته ای رو که گفتی کامل دقت نکرده بودم. خیلی عالی بود. رسما حس نا امیدی و نا گزیری رو می رسونه.
آدم یکمم دلش می سوزه. بعد از اون همه زحمت، رنج و سختی و کسب اون همه افتخار و تبدیل شذن به قهرمان تورنمنت در چندین دوره، در آخر مرگ در نبرد نابرابر و به این شکل. روحش در دام شنگ و جسمش یک زامبی بی هدف.
لیو عملا یک Monk ساده و نیکو کار بود که یکهو این همه افتخار و امتیاز نصیبش شد و تیم کامبت می تونست کلی روی تغییر شخصیت او و تاثیر غرور و غیره مانور بده اما...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or