در Mortal Kombat جدید خون به پا خواهد شد

Red_Yashar

کاربر سایت
با انتشار خبر های MK vs DC Universe بسیاری از بابت نبود خون و فتالیتی نگران شدند که همه اینها به شایعات سایت Kotaku برمی گشت (New MK vs DC with N0 FATALITY and Little BLOOD).

خوشبختانه سایت رسمی Ed Boon و کامبت یعنی http://noob.com/ با آپدیت جدید خیال همه را راحت کرده و نوشته:
There Will Be Blood

In case you were wondering...
.
برای دیدن خط دوم باید گزینه Select all را زده باشید.
در سایت رسمی بازی یعنی http://www.worldscollide.com/ هم در انتهای موسیقی سایت، گوشه از از تم فیلی خون به پا خواهد شد به طور خفیف پخش می شود.

Cyclops که اگه توی بازی بود , کسی حق بد گفتن از بازی رو نداشت ! :biggrin1: { حیف که فقط کاراکترهای DC توی بازی هستن که من به جز Batman و دشمناش و تا حدودی هم Flash کس دیگه ای رو درست حسابی نه میشناسم و نه دوست دارم }
رقیب اصلی Cyclops هم میشد Kano با اون چشماش !!!

ای بابا چاکرم و استعداد ندارم نداره که .شما چه جور طرفدارایی هستین که نمیخواین 1 ساعت وقت بزارین یاد بگیرین؟ آره 1 ساعته حرفه ای میشن.اگه هستین بسم الله.اول اون فایلی که تو مضامه رو بگیرین بعدم لیست کمبوها رو از gamefaqs.comبگیرین تمرین کنین کاری داره؟برای تمرین از این ultimatemk.com فیلم کمبوها و مسابقاتو بگیرین ببینین.اون وقت می فهمیدmkortal kombat یعنی چی.متاسفانه اکثرا kombatرو به خاطر fatalityاش میشناسن خبر از سیستم کمبوش ندارن که چه سیستمی پشت این بازی خوابیده
حداقل این یه فیلمو ببینین
http://ultimatemk.com/cvids.php?vid=3

شما درست می گویی اما من کلا ازحرفه ای و رقابتی بازی کردن فراری ام. در مورد فیلم های UMK هم همه شان را دارم و واقعا هم می پرستمشان. برخی از این ویدیو ها که سری ابر کمبو های طولانی هستند واقعا ارزش صد باره دیدن دارند.
علاقه من به کمبت کلا به خاطر شخصیت پردازی و داستانش است هر چند کمبو ها، سبک و فتالیتی هایش را هم خیلی دوست دارم.

Cyclops که اگه توی بازی بود , کسی حق بد گفتن از بازی رو نداشت ! :biggrin1: { حیف که فقط کاراکترهای DC توی بازی هستن که من به جز Batman و دشمناش و تا حدودی هم Flash کس دیگه ای رو درست حسابی نه میشناسم و نه دوست دارم }
رقیب اصلی Cyclops هم میشد Kano با اون چشماش !!!
نامردی می شد. Kano فقط یک چشمش لیزر داره!

نبرد Wolverine و Baraka هم بد نمی شد.

شما درست می گویی اما من کلا ازحرفه ای و رقابتی بازی کردن فراری ام. در مورد فیلم های UMK هم همه شان را دارم و واقعا هم می پرستمشان. برخی از این ویدیو ها که سری ابر کمبو های طولانی هستند واقعا ارزش صد باره دیدن دارند.
علاقه من به کمبت کلا به خاطر شخصیت پردازی و داستانش است هر چند کمبو ها، سبک و فتالیتی هایش را هم خیلی دوست دارم.

دقیقا.......
این همون حرفیه که من میخاستم بگم.
کلا گیمرهایی مثل من حقیر اماتور روی یه بازی قفل نمیکنیم و سعی میکنیم از همه سبک و شاخه ای این دل لامصب رو بی نصیب نزاریم!!!

ضمنا فقط کونگ لائو.........................

اولآ کاراکتر های 4 از همه بهتر بودند بعدش هم مگه رودست این دوتا می تونن بسازن
Kai . Quan Chi
راستی یکی یادم اومد که همه اینایی که شما میگید لوله میکرد:devil:
اگه گفتین کی بود ریش سفیدهای کمبت خوب میشناسنش
Noob Saibot = سایه

دقیقا.......
این همون حرفیه که من میخاستم بگم.
کلا گیمرهایی مثل من حقیر اماتور روی یه بازی قفل نمیکنیم و سعی میکنیم از همه سبک و شاخه ای این دل لامصب رو بی نصیب نزاریم!!!

ضمنا فقط کونگ لائو.........................

کونگ لائو سروره اما از دید من فقط اسکورپین، سابزیرو و ماوادو. :cheesygri

از اين تريلر من يه عكس گرفتم واسه wallpaper خودم، گفتم شماها، مخصوصا آريا جان، شايد لذت ببرن.
http://www.bazicenter.com/forums/album.php?albumid=36&pictureid=96
لینک کار نمی کنه :(

اولآ کاراکتر های 4 از همه بهتر بودند بعدش هم مگه رودست این دوتا می تونن بسازن
Kai . Quan Chi
راستی یکی یادم اومد که همه اینایی که شما میگید لوله میکرد:devil:
اگه گفتین کی بود ریش سفیدهای کمبت خوب میشناسنش
Noob Saibot = سایه
Kai رو خیلی نمی دونم اما Quan Chi که یکی از قوی ترین، بهترین و مهم ترین آدم بدای سری که بیشتر بد بختی های آدم خوبا به خاطر اونه. Reiko هم خیلی

Noob Saibot که اربابه اما اون ماله MK2 ه. اما اونی که همه رو لوله می کنه کسی نیست جز Shao Kahn بزرگ و بعد از او هم Onaga.
من که شدید امیدوارم نوب سایبوت رو هم در کامبت جدید قرار بدن اما از اونجایی که احتمالا رپتایل حضورش قطعیه، فکر نکنم تیم یه نینجای دیگه رو هم به بازی اضافه کنه.

کونگ لائو سروره اما از دید من فقط اسکورپین، سابزیرو و ماوادو.
scorpion و subzero رو خوب اومدی یادش بخیر چه حالی میکردم با بازیه subzero
پ.ن: منظورم همون بازیه که فقط subzero رو میشد انتخاب کرد
پ.ن 2: من تو مورتال 1 و 2 حرفه ای بودم ولی از 3 به بعد دیگه هیچی نبودم فقط بخاطر تغییر دکمه دفاع از start به B

پ.ن 2: من تو مورتال 1 و 2 حرفه ای بودم ولی از 3 به بعد دیگه هیچی نبودم فقط بخاطر تغییر دکمه دفاع از start به B

Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero

پ.ن. كسي ROMه Genesis اينو سراغ داره؟
چون Unlicenced Port هست، ROMاش كميابه.

ويرايش: http://us.share.geocities.com/mksecrets_downloadzone02/Mortal_Kombat_Mythologies_Sega_Genesis.zip

آخرین ویرایش:
سلام ياشار
آريا از همون پست تونسته بود عكسه رو ببينه، شايد چون مدير بوده تونسته.
به هر حال من برات يه جا ديگه آپلودش كردم:

http://i26.tinypic.com/2ciad5d.jpg

ای بابا، شرمنده کردی. خیلی خیلی ممنونم. :love:

من تو همون مورتال 1 و 2 هم استعداد نداشتم!

در مورد MKM: Sub-zero، موافقم. شخصا همیشه امید داشتم که میدوی یه روز یه بازی کامل و جدا هم برای اسکورپین بزنه.

Mavado شخصیت مهم یا معروفی نیست اما من در MK: DA خیلی ازش خوشم آمد. اون یه Lawful Evil درسته که بر خلاف اعضای Black Dragon، کاملا پیابند قوانین خاص گروهه (Red Dragon).

کونگ لائو برای من نه تنها محبوب ترین شخصیت این سری بخاطر نوع شخصیت پردازیشه بلکه استیل مبارزاتش هم حرف نداره و نوع حرکاتش یه حس عجیب رو در من بوجود میاره که بیشتر عاشقش میشم!
البته تو اینکه بعد از کونگ لائو subzero سرور این سری هستش حرفی نیست.از طرفی عناوینی مثل shaolin monks به نوعی شخصیت های سردی مثل subzero و کونگ لائو رو یه کم خراب کرد خصوصا با ور رفتن به داستان این سری.(ولی با این حال بازم میگم بازی خوبی بود) اما بنظرم بهترین بازی این سری که خشونت این کاراکترها رو نشون میداد همون نسخه دو و کلا سه نسخه اول هستش.
امیدوارم اینبار همون استیل خشن رو از بکس MK ببینیم!

کونگ لائو برای من نه تنها محبوب ترین شخصیت این سری بخاطر نوع شخصیت پردازیشه بلکه استیل مبارزاتش هم حرف نداره و نوع حرکاتش یه حس عجیب رو در من بوجود میاره که بیشتر عاشقش میشم!
شدید موافقم. بعد از سابزیرو، کونگ لائو شخصیت محبوب من بین آدم خوب های سریه (البته من کلا آدم های Evil سری رو بیشتر دوست دارم).

فتالیتی محبوب منم همون فن نصف کردن با کلاه کونگ لائوه (و صد البته، دو فتالیتی دست جهنمی Shinnok در کامبت 4)

البته تو اینکه بعد از کونگ لائو subzero سرور این سری هستش حرفی نیست.از طرفی عناوینی مثل shaolin monks به نوعی شخصیت های سردی مثل subzero و کونگ لائو رو یه کم خراب کرد خصوصا با ور رفتن به داستان این سری.(ولی با این حال بازم میگم بازی خوبی بود) اما بنظرم بهترین بازی این سری که خشونت این کاراکترها رو نشون میداد همون نسخه دو و کلا سه نسخه اول هستش.
امیدوارم اینبار همون استیل خشن رو از بکس MK ببینیم!

Shaolin Monks از لحاظ داستانی Non-canon و غیر اصلیه و جای نگرانی نیست.

در مورد MK جدید، متاسفانه از خشونت و فتالیتی خبری نیست جون بازی T ه!!! :(:(( البته تیم گفته که نوعی فینیشر در بازی وجود خواهد داشت ولی با توجه به T فکر کنم منظورشان Friendship یا Bability بوده!

شدید موافقم. بعد از سابزیرو، کونگ لائو شخصیت محبوب من بین آدم خوب های سریه (البته من کلا آدم های Evil سری رو بیشتر دوست دارم).

ایول.
تو EVILها هم بنظرم همون SCORPION جذابیت زیادی داره.البته من تقریبا 70-80 درصد کاراکترهای MK رو میپرستم!

فتالیتی محبوب منم همون فن نصف کردن با کلاه کونگ لائوه (و صد البته، دو فتالیتی دست جهنمی Shinnok در کامبت 4)

عالی گفتی.خصوصا من تازه الان shinnok رو یادم اومد!!!

در مورد MK جدید، متاسفانه از خشونت و فتالیتی خبری نیست جون بازی T ه!!! :(:(( البته تیم گفته که نوعی فینیشر در بازی وجود خواهد داشت ولی با توجه به T فکر کنم منظورشان Friendship یا Bability بوده!

MK بدون خشونت!!!
خدا به خیر کنه.منم حدس میزدم خبری از فیتالیتی و غیره نباشه ولی خداییش همین تمام کننده های خونین نبودن که MK رو اینی که هست کردن؟

من که شخصیت مورد علاقه م اول از همه Scorpionه بعدش هم Sub-Zero ی دومی
از Kung Lao هم خیلی خوشم میاد به علاوه ی Cyrax از شخصیت های جدید از Kenshi خیلی خوشم میاد
از Liu Kang هم هیچ وقت خوشم نیومد
از بین Boss ها هم فقط از Shao Kahn خوشم میاد در حالیکه از همشون هم ضعیفتره به نظر من
==
Fatality مورد علاقه ی من Kiss of Death سونیاس
==
شخصیت های سردی مثل subzero و کونگ لائو
مخالفم شدید
ساب زیرو دومی اصلا شخصیت سردی نیست و کاملا متفاوت از برادرشه و کونگ لائو هم همین طور ولی کاملا قبول دارم که کونگ لائویی که توی SM بود با کونگ لائوی واقعی زمین تا آسمون فرق داره

سینا جان ممنون از نظرت.
در مورد فتالیتی kiss of death هم باهات موافقم و هرچند بهترین نمیدونمش ولی خداییش خیلی خفن بود.
در مورد سردی کاراکترها هم باید بگم که من بیشتر منظورم سطح خشونت و سردی حرکات در mkهای قدیمی بود نه اینکه واقعا ایندو کاراکتر واقعا بدون احساس باشن.هرچی نباشه کونگ لائو یه شخصیت خوب درست و حسابیه ولی خوب در MKهای بعدی (سه بعدی ها) از اون حرکات بی روح کاراکترها خبری نبود و نوعی هیجان زدگی در حرکاتشون بچشم میخورد که بنظرم منشایی نداره جز گذر متوسط از 2D به 3D ولی اینبار در این دمویی که دیدم اگرچه درجه سنی و خون و خونریزی در این بازی خیلی احمقانست (البته برای ما) ولی خداییش یه لحظه وقتی SUBZERO رو دیدم فکر کردم چقدر شبیهه MK2 کار شده!
بنظر من روح MK در اینه که علاوه بر خشونت افسارگسیختش قدرت خشم و انتقام در ضربات مبارزانش حس میشه.همون چیزی که بعد از نسخه دوم کم کم نادیده گرفته شد و سیستم مبارزات به سمت بازی های سطحی تر این سبک و مبارزات سرعتی تغییر داده شد و این سری رو ضعیف کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or