در Mortal Kombat جدید خون به پا خواهد شد

Red_Yashar

کاربر سایت
با انتشار خبر های MK vs DC Universe بسیاری از بابت نبود خون و فتالیتی نگران شدند که همه اینها به شایعات سایت Kotaku برمی گشت (New MK vs DC with N0 FATALITY and Little BLOOD).

خوشبختانه سایت رسمی Ed Boon و کامبت یعنی http://noob.com/ با آپدیت جدید خیال همه را راحت کرده و نوشته:
There Will Be Blood

In case you were wondering...
.
برای دیدن خط دوم باید گزینه Select all را زده باشید.
در سایت رسمی بازی یعنی http://www.worldscollide.com/ هم در انتهای موسیقی سایت، گوشه از از تم فیلی خون به پا خواهد شد به طور خفیف پخش می شود.

جوکر از کی تا حالا اسید می پاشه ؟
در ضمن این لات و لوت ها مثل V و کنستانتین رو هم بی خیال شین چون اینا به DC Universe مربوط نیستن بلکه به بخش انتشارات Vertigo مربوطن که تمام آثار جدی و غیر In-Universe ی با همین نام منتشر می شه
دنیای DC در شکل واقعیش با فیلما کلی متفاوته

جوکر رو کار ندارم ولی با حرفت در مورد لات و لوت بودن کاراکترهایی مثل V مخالفم.درسته که از کنستانتین هم خوشم نمیاد ولی V قضیش جدای از این حرفاست.
ضمنا مبحث علاقه به طنز و جدی در کمیک هم کاملا سلیقه ای هستش مثلا من به شخصه به دنیاهای سیاه علاقه دارم تا دنیاهای پر از رنگ و لعاب بعضی از کمیکها.

دقیقا منم همین نظر رو دارم در بازی با درجه ی Teen نباید خبری از خون ریزی اونطور که سراغ داریم باشه اما در کل تریلر نوید یه بازی خوب رو می داد حتی اگه خبری از فیتالیتی و اینا نباشه آدم از یه بازی خوب بیشتر از یه بازی که به اصلش وفادار بوده لذت می بره

با این حرفت موافقم ولی نباید صرفا بخاطر پرطرفدارتر بودن کاراکترهای کمیک در رده سنی پائین بیان و درجه سنی احمقانه TEEN رو برای یه بازی تحت نام MK انتخاب کنن.اگر این بازی درجه سنی مناسبی براش در نظر گرفته باشه میتونه خیلی هم جالب باشه خصوصا اینکه تو دمو هم بنظر جالب میومد.

بستگی داره این کارکتر ها تو دست یه تازه کار باشن یا دست حرفه ای
اینو هستم.....
پ.ن: چی شده یهو همه MK باز شدن ؟
بودیم عزیزم.......بودیم.
من که از اول MK باز بودم.از اون قدیما که دنبال دفترچه های بازی کل شهرو گز میکردم!

جوکر از کی تا حالا اسید می پاشه ؟
سینا به جون بچم یه چیزی توی ذهنم هست که میپاشید ! یه گلی چیزی روی کتش بود که فشارش میداد اسید میزد بیرون ( شایدم یه چیز دیگه بوده و من فکر کردم اسیده ! )

من واقعآ لذّت میبرم این جوونا رو میبینم که...
می گم بریم پیشنهاد کنیم دفعه بعد MK Vs BaziCenter bax رو بسازند!!!
خوب فروشی میکنه هـــــــــا
کسی نفهمید Kai هست یا نه؟؟؟ من این سایته رفتم هیچی نفهمیدم:-"

sina_unl ی عزیز، من بر مبنای شایعات پشت فیلم Dark Knight راجع به اسید جوکد نوشتم.
به نظر من V و Hellblazer و بقیه اصلا بد نیشتن و من اون ها رو با دنیای تاریکشونه به عموم کارهای DC ترجیح میدم (البته کتاب های سال یک و مدرن بتمن رو خیلی دووست دارم و از نبرد یوپر من و Doomsday هم خیلی خوشم می یاد که بالاخره مرد Steel می میرد)

ولی حق با شماست و این ها بسیار از دنیای DC دور هستند و DC تنها در انتشارشان همکاری دارد اما از قدیم گفتند آرزو بر جوانانن عیب نیست. من هم آرزو می کنم که V، HellBlaze و حتی Marcus Fenix غیره را در MK vs DC ببینم. بالاخره این DC است که می خواهد کتب Gears را منتشر کند!

در مورد There Will Be Blood متاسفانه همین طور به نظر می رسد چرا که من و بسیاری از طرفداران تا حدودی ارام شده ایم. از ایده جالب استفاده از پوستر این فیلم زیبا هم نباید بگذریم.
از شخصیت ها فعلا فقط همان 4 نفر تایید شدن.

KINDMAN جان، (بجز کنستانتین) مثل همیشه با تمام حرف هایت موافقم.

در مورد Sub-zero و Scorpion، من حرفی نمی زنم جز این که هر دو را عشق است!

نکته ای که هست، 90 درصد کارکتر های این تصویر در بازی حضور خواهند داشت. عکسی که یکی از مدیران سایت Midway پست کرده.
http://www.coverbrowser.com/image/bestselling-comics-2007/224-1.jpg

سینا به جون بچم یه چیزی توی ذهنم هست که میپاشید ! یه گلی چیزی روی کتش بود که فشارش میداد اسید میزد بیرون ( شایدم یه چیز دیگه بوده و من فکر کردم اسیده ! )
منظورت اینه
[img=http://www.tinypic.ws/files/yopanwrze5e91vjcbkt1_thumb.jpg]
من خودم تا امروز فکر نمی کردم اسید باشه اما تو سایت DC دقیقا نوشته اسید
So, Ma bad. Sorry
==
بودیم عزیزم.......بودیم.
من که از اول MK باز بودم.از اون قدیما که دنبال دفترچه های بازی کل شهرو گز میکردم
اینم باز اشکال از منه که یه سال و خورده ای تقریبا تو سایت نبودم (منهای MC) و حالا واقعا خیلی چیزا عوض شده
==
نکته ای که هست، 90 درصد کارکتر های این تصویر در بازی حضور خواهند داشت. عکسی که یکی از مدیران سایت Midway پست کرده
.
فکر نکنم ، مثلا لکس لوتر می خواد بیاد تو دعوا فحش بده :دی
==
جوکر رو کار ندارم ولی با حرفت در مورد لات و لوت بودن کاراکترهایی مثل V مخالفم.درسته که از کنستانتین هم خوشم نمیاد ولی V قضیش جدای از این حرفاست.
ضمنا مبحث علاقه به طنز و جدی در کمیک هم کاملا سلیقه ای هستش مثلا من به شخصه به دنیاهای سیاه علاقه دارم تا دنیاهای پر از رنگ و لعاب بعضی از کمیکها
.
در مورد لات و لوت اینا من قصد خاصی نداشتم کلا منظورم این بود این خارج از بازین فعلا
چون V نمی تونه گزینه ی خوبی برای تبلیغ و فروش (فیلم بین ها ازش خوششون میاد ، کامیک خون ها کلا با فیلمش مشکلات دارن) و از اون طرف هم به خاطر اسم DC Universe احتمال حضور شخصیت هایی مثل V نمی ره.
البته این یه نظر و برداشت شخصیه و من مشکلی با اینکه بقیه توش باشن ندارم اما تا وقتی که بتمن ، سوپرمن ، هل جردن ، دانا تروی ، جیسون تاد ، کایل رینر ، بارت آلن و ... هستن من زیاد حس نمی کنم که نیاز به بقیه داشتم باشم
در مورد این رنگ و لعاب هم گیر نده دیگه
این رنگ و لعابی که ازش حرف می زنی به اون صورت سالهاست که در دنیای کامیک بوک ها مرده و شاد ترین کتاب این دوران Spider Man ه که اونم یه چند وقتیه مرگ و میر توش زیاد شده
دنیای DC از 2003 به این ور یه روز خوش نداشته ، همش جنگ و نابودی بوده

در مورد لات و لوت اینا من قصد خاصی نداشتم کلا منظورم این بود این خارج از بازین فعلا
چون V نمی تونه گزینه ی خوبی برای تبلیغ و فروش (فیلم بین ها ازش خوششون میاد ، کامیک خون ها کلا با فیلمش مشکلات دارن) و از اون طرف هم به خاطر اسم DC Universe احتمال حضور شخصیت هایی مثل V نمی ره.
البته این یه نظر و برداشت شخصیه و من مشکلی با اینکه بقیه توش باشن ندارم اما تا وقتی که بتمن ، سوپرمن ، هل جردن ، دانا تروی ، جیسون تاد ، کایل رینر ، بارت آلن و ... هستن من زیاد حس نمی کنم که نیاز به بقیه داشتم باشم
این رنگ و لعابی که ازش حرف می زنی به اون صورت سالهاست که در دنیای کامیک بوک ها مرده و شاد ترین کتاب این دوران Spider Man ه که اونم یه چند وقتیه مرگ و میر توش زیاد شده
منظور شما را می فهمم. احتمالا هم همین طور می شود و معروف ترین های DC ظاهر می شوند همان طور که کاندیداهای اصلی شخصیت های MK، کارکتر های معروفی چون Liu Kang, Sonya, Shao Kahn, Baraka, Kitana و... هستند.
با تمام این حرف ها، خیلی دلم می خواهد V را در یک بازی مبارزه ای ببینم.

در مورد Lex Luther، ممکن است او از عوامل پشت توطئه داستان باشد و قدرت خاصی یافته باشد. همانطور که سوپرمن با جادو ضعیف شد لکس ممکن است قوی شده باشد.

این همه فن MK ! خب برین اینجا , جای خوبیه !
ایول، خیلی ممنون.

ولی حق با شماست و این ها بسیار از دنیای DC دور هستند و DC تنها در انتشارشان همکاری دارد اما از قدیم گفتند آرزو بر جوانانن عیب نیست. من هم آرزو می کنم که V، HellBlaze و حتی Marcus Fenix غیره را در MK vs DC ببینم. بالاخره این DC است که می خواهد کتب Gears را منتشر کند!

چی بگم!؟!:love:
KINDMAN جان، (بجز کنستانتین) مثل همیشه با تمام حرف هایت موافقم.
به کی قسم بخورم منظورم بد نبوده!:)
فقط مشکل اینجاست که من کنستانتین رو با فیلمش دوست دارم و کمیک بوکش رو باهاش اشنا نیستم پس نمیتونم این کاراکتر رو جزو کاراکترهای مورد علاقم قرار بدم چون فکر نمیکنم یه فیلم برای نظر دادن کافی باشه.

اینم باز اشکال از منه که یه سال و خورده ای تقریبا تو سایت نبودم (منهای MC) و حالا واقعا خیلی چیزا عوض شده

من چند ماهه تو اینجا فعال شدم.
میدونم ازم خوشت نمیاد :love:(بس که نظراتمون شبیهه :)) ولی من بعضی چیزا رو به تو و عماد مدیونم.مثلا چندتا فیلمی و کمیک بوکی که معرفی کردید.:love:از همینجا دستت درد نکنه.

حرف حق جواب نداره ولی قضیه اینه که:
منظور شما را می فهمم. احتمالا هم همین طور می شود و معروف ترین های DC ظاهر می شوند همان طور که کاندیداهای اصلی شخصیت های MK، کارکتر های معروفی چون Liu Kang, Sonya, Shao Kahn, Baraka, Kitana و... هستند.
با تمام این حرف ها، خیلی دلم می خواهد V را در یک بازی مبارزه ای ببینم.

خداییش من قد تو اهل کمیک نیستم ولی خیلی دلم میخاد از cable که خیلی ازش خوشم اومده تا V با اون ضربات جالبش تو بازی باشن.
البته حق باتوئه که اهالی کمیک از دست فیلم ناراحتن.
خود فیلم خوب بود ولی خداییش اون اخر و شخصیت پردازی زیادی رئال در شان کمیکش نبود هرچند معنی دار بود.
نوشته شده توسط Dinosaur این همه فن MK ! خب برین اینجا , جای خوبیه !

چاکر بکس هم هستیم.:biggrin1:(چقدر من پررو هستما!)
ولی بی شوخی من که فقط یه فن ساده ام ولی یاشار و بقیه خفن گیمر هستن.:love:ما شاگردی میکنیم.......

آخرین ویرایش:
میدونم ازم خوشت نمیاد (بس که نظراتمون شبیهه )
خداییش جدی که نمی گی
چون من کلا تو زندگیم از یه نفر بدم میاد اونم تو این سایت نیست
==
کیبل رو منم دوس دارم اما مال مارول هست کلا تو Messiah Complex به شدت تاثیر گذار بود البته بین X-character ها کسی Cyclops نمی شه
==
در مورد Lex Luther، ممکن است او از عوامل پشت توطئه داستان باشد و قدرت خاصی یافته باشد. همانطور که سوپرمن با جادو ضعیف شد لکس ممکن است قوی شده باشد.
لکس چندین بار با کمک علم قوی شده و البته یه مدت هم Mockingbird بود
ولی اینکه سوپرمن با جادو مشکل داره به خاطر اینه که جز نقطه ضعف هاش هست (کریپتونایت ، جادو و خورشید رائو )

به کی قسم بخورم منظورم بد نبوده!:)
فقط مشکل اینجاست که من کنستانتین رو با فیلمش دوست دارم و کمیک بوکش رو باهاش اشنا نیستم پس نمیتونم این کاراکتر رو جزو کاراکترهای مورد علاقم قرار بدم چون فکر نمیکنم یه فیلم برای نظر دادن کافی باشه.
من هم کنستانتین فیلم رو خیلی دوست داشتم اما خیلی با کتاب های Hellblazer و مخصوصا جو کارهای Garth Ennisفرق داشت.
V هم مشکلش این بود که خالقش گفت از فیلم خوشش نیومده و در نتیجه طرفداران آن را بایکوت کردند.:(

ولی بی شوخی من که فقط یه فن ساده ام ولی یاشار و بقیه خفن گیمر هستن.:love:ما شاگردی میکنیم.......
بابا شما استادی. من فقط به بازیها و برخی کمیک ها علاقه دارم و شما (زنده باد Game Photo Blog) و sina_unl عزیز (زنده باد Racer X) استاد ما هستید.

X-character فقط Gambit و Wolverine! (و البته Magneto)

البته من کمیک های مارول را بجز Ghost Rider نخوانده ام و نظرم به بازیهای X-Men و البته فیلم ها محدود است.

لکس چندین بار با کمک علم قوی شده و البته یه مدت هم Mockingbird بود
ولی اینکه سوپرمن با جادو مشکل داره به خاطر اینه که جز نقطه ضعف هاش هست (کریپتونایت ، جادو و خورشید رائو )
متاسفانه من در DC هم وضع اطلاعاتم خوب نیست! (یکی نیست بمن بگه تو کجا وضع اطلاعاتت خوبه که اینجا باشه!).
بون هم مکررا تاکید کرده Magic برای بالانس کردن کارکتر ها از دو جهت گیم پلی و داستان استفاده می شود. کلا شرمنده ام که با اطلاعات کم راجع به کمیک بوک ها اظهار نظر می کنم و امیدوارم اعصاب شما را خرد نکرده باشم ولی خوب چه می شه کرد؟ فعلا دو دنیا به هم برخورد کرده اند و من هم هر جا کامبت باشد لنگر می اندازم :cheesygri

و من هم هر جا کامبت باشد لنگر می اندازم :cheesygri

پس چرا تو تاپیک umk3 online لنگر نمیندازی؟بیا ببینم وضع بازیت چطوره:biggrin1:
تا 3 شنبه اگه می خوای بازی کنی با مهدی(quint)بازی کن تا من بیام.اون بازیش مثل منه اگه اونو بردی منم می بری.ما مرتب online بازی می کنیم.هر کی ادعاش میشه بیاد:boxing:

تا 3 شنبه اگه می خوای بازی کنی با مهدی(quint)بازی کن تا من بیام.اون بازیش مثل منه اگه اونو بردی منم می بری.ما مرتب online بازی می کنیم.هر کی ادعاش میشه بیاد:boxing:

من اگر بیام له می شوم! هر چند MK بازی محبوب من است اما هیچ استعدادی در آن ندارم و هیچ وقت به صورت حرفه ای بازی و تمرین نکرده ام.
Kabal شیره!

خداییش جدی که نمی گی
چون من کلا تو زندگیم از یه نفر بدم میاد اونم تو این سایت نیست

اون بخشش که گفتم چاکرتم کاملا جدی بود.

کیبل رو منم دوس دارم اما مال مارول هست کلا تو Messiah Complex به شدت تاثیر گذار بود البته بین X-character ها کسی Cyclops نمی شه
حق باتوئه ولی مثالی بود از عزیزانی که تو کمیکها دوستشون دارم.
وجدانن خیلی جالبه در حالی که من قبل از اشنایی با تو و دوستان حتی اسمشو هم نشنیده بودم!
دمتون گرم.....

من هم کنستانتین فیلم رو خیلی دوست داشتم اما خیلی با کتاب های Hellblazer و مخصوصا جو کارهای Garth Ennisفرق داشت.
V هم مشکلش این بود که خالقش گفت از فیلم خوشش نیومده و در نتیجه طرفداران آن را بایکوت کردند.:(

ایول ولی همونطور که گفتم من کمیکشو ندیدم که!

بابا شما استادی. من فقط به بازیها و برخی کمیک ها علاقه دارم و شما (زنده باد Game Photo Blog) و sina_unl عزیز (زنده باد Racer X) استاد ما هستید.

X-character فقط Gambit و Wolverine! (و البته Magneto)

البته من کمیک های مارول را بجز Ghost Rider نخوانده ام و نظرم به بازیهای X-Men و البته فیلم ها محدود است.

حرف اولتو ندیده میگیرم!
اما در مورد x بنظرم هم cyclops میتونه تو این بازی دیدنی بشه و هم wolvorine.

متاسفانه من در DC هم وضع اطلاعاتم خوب نیست! (یکی نیست بمن بگه تو کجا وضع اطلاعاتت خوبه که اینجا باشه!).
بون هم مکررا تاکید کرده Magic برای بالانس کردن کارکتر ها از دو جهت گیم پلی و داستان استفاده می شود. کلا شرمنده ام که با اطلاعات کم راجع به کمیک بوک ها اظهار نظر می کنم و امیدوارم اعصاب شما را خرد نکرده باشم ولی خوب چه می شه کرد؟

بازم حرف اولتو ندیده میگیرم ولی خداییش تو بقیه موارد ایول داری!
من از این حرفی که بون زده خبر نداشتم ولی از اول هم قابل حدس بود.

فعلا دو دنیا به هم برخورد کرده اند و من هم هر جا کامبت باشد لنگر می اندازم :cheesygri
لنگرتیم!:cheesygri

من هم فقط یه هوادار سرسختم وگرنه از منظر تکنیکی چاکرتم هستم!:blushing:

ای بابا چاکرم و استعداد ندارم نداره که .شما چه جور طرفدارایی هستین که نمیخواین 1 ساعت وقت بزارین یاد بگیرین؟ آره 1 ساعته حرفه ای میشن.اگه هستین بسم الله.اول اون فایلی که تو مضامه رو بگیرین بعدم لیست کمبوها رو از gamefaqs.comبگیرین تمرین کنین کاری داره؟برای تمرین از این ultimatemk.com فیلم کمبوها و مسابقاتو بگیرین ببینین.اون وقت می فهمیدmkortal kombat یعنی چی.متاسفانه اکثرا kombatرو به خاطر fatalityاش میشناسن خبر از سیستم کمبوش ندارن که چه سیستمی پشت این بازی خوابیده
حداقل این یه فیلمو ببینین
http://ultimatemk.com/cvids.php?vid=3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or