در Mortal Kombat جدید خون به پا خواهد شد

Red_Yashar

کاربر سایت
با انتشار خبر های MK vs DC Universe بسیاری از بابت نبود خون و فتالیتی نگران شدند که همه اینها به شایعات سایت Kotaku برمی گشت (New MK vs DC with N0 FATALITY and Little BLOOD).

خوشبختانه سایت رسمی Ed Boon و کامبت یعنی http://noob.com/ با آپدیت جدید خیال همه را راحت کرده و نوشته:
There Will Be Blood

In case you were wondering...
.
برای دیدن خط دوم باید گزینه Select all را زده باشید.
در سایت رسمی بازی یعنی http://www.worldscollide.com/ هم در انتهای موسیقی سایت، گوشه از از تم فیلی خون به پا خواهد شد به طور خفیف پخش می شود.

scorion عشق منه و از comic ها منم batman دوست دارم . خیالم راحت شد حداقل fitalty در بازی خواهد بود همینطور خون .
بچه ها کسی خبری از اینکه چند شخصیت در این بازی هستند را نداره . ممنون از خبر . و همینطور آریا:biggrin1:

ياشار جان ممنون اما با وجود اين عكس و نوشته زيرش يعني There Will Be Blood من به نظرم اين حركت براي ارام كردن طرفداران و فن هاي دو اتيشه ,MK از جمله خودت بوده . وقتي درجه بازي Teen هست خيلي بعيد اما من توي همان تريلر 47 ثانيه كه ديدم از يك لحاظ خيلي اميدوار شدم چون سيستم Game Play بسيار جالب بود البته از نظر من

بچه ها کسی خبری از اینکه چند شخصیت در این بازی هستند را نداره .
سايت Game Radar ولين سايتي بود كه بازي رو به طور كاملا رسمي معرفي كرد و تريلر بازي رو عرضه كرد در اينجا يك ليست از شخصيت ها هست كه هنوز رسمي نيست اما احنمال هم داره همين افراد باشند

بازی کی عرضه میشه

پاييز امسال

آخرین ویرایش:
619 شاید مثل بازیهای دیگه درجه سنی تغییر کنه . میدونم جاش نیست اما FF VERSUS در اول درجه M گرفته ود الان RP شده معلوم نیست .
:mad: آریا تو چقدر خوش شانسی بابا علتش :
شخصیتهای تایید شده فعلا :
Batman, Superman, Sub-Zero , Scorpion , Kitana , Catwoman , Martian Manhunter , Shang Tsung
Johnny Cage , Booster Gold , Kano , Deathstroke (Slade) , Sonya Blade , Wonder Woman , Lobo
Baraka , Solomon Grundy , Goro
We'll have more the instant it becomes available
تمام این افراد اسامی کسانی هستند که تایید نشدند و افراد قدیمی که هنوز تو شک هستند .(محبوبها )
RIDEN - ERMAC - KENSHI - KABAL - NOOB SAIBOT AND SMOKE - JAX -
و خیلیهای دیگه که مطمئن هستم تایید خواهند شد .

چیه اومدن یسری جک و جونور مثل این Batman و از اینا رو ریختن تو بازی. دقیقا فضای بازی رو از اون محیط Fight خوف و خشن درآوردن. من مطمئنم با بازی این دقیقا تم یه بازی طنز و کمیک استریپ تو ذهنمون تداعی بشه. الان همه تو فکر نوآوری و ابتکار به خرج دادنن اومدن هرچی بازی با اصالت و شناسنامه دار (Top ID Sign)، رو له کردن و با استفاده از عنوانش یه مزخرف بی ارزش رو بیرون دادن که فقط میشه با تز EA اونو توجیه کرد .

پ.ن: همونطور که MortalCombat بعد Ultimate دیگه خودش نشد، ResidentEvil هم بعد NEMESIS دیگه اون بازی که ما ازش انتظار رو داریم نشد و حالا حالا ها هم نمیشه (البته StreetFighter هنوز یه کورسو امید رو میشه بهش داشت، گرچه که این بازی عمرا محبوبیت عنوانهای بالا رو نداره) .

RIDEN - ERMAC - KENSHI - KABAL - NOOB SAIBOT AND SMOKE - JAX

بدون هرکدوم اینا کامبت واقا کامبت نمیشه ;)

وقتی استاروارزو ریختن تو سولکالیبور چند نفر اعتراض کردن ولی درمورد کامبت ... (همه تعصب دارن :evil: )

اعتراض 1کی از بچه های gamespot :
"F**k U Ad Boon, no blood , no fatalitys ,no MK, ha ha ha , I will wait next MK ( MK vs Warner Bros.) subzero fight with buggs bunny or micky mouse"
:laughing:

چیه اومدن یسری جک و جونور مثل این Batman و از اینا رو ریختن تو بازی. دقیقا فضای بازی رو از اون محیط Fight خوف و خشن درآوردن. من مطمئنم با بازی این دقیقا تم یه بازی طنز و کمیک استریپ تو ذهنمون تداعی بشه. الان همه تو فکر نوآوری و ابتکار به خرج دادنن اومدن هرچی بازی با اصالت و شناسنامه دار (Top ID Sign)، رو له کردن و با استفاده از عنوانش یه مزخرف بی ارزش رو بیرون دادن که فقط میشه با تز EA اونو توجیه کرد .

پ.ن: همونطور که MortalCombat بعد Ultimate دیگه خودش نشد، ResidentEvil هم بعد NEMESIS دیگه اون بازی که ما ازش انتظار رو داریم نشد و حالا حالا ها هم نمیشه (البته StreetFighter هنوز یه کورسو امید رو میشه بهش داشت، گرچه که این بازی عمرا محبوبیت عنوانهای بالا رو نداره) .

:mad::mad::mad::mad:
برو دعا کن آریا بنت نکنه :laughing:
نه اما دور از شوخی مگه گفتن زامبی های در evil یا ماریو ! اتفاقا قشنگ میشه بنظر من شاید موفقتر بشه یکی از بهترین comic ها با sub-zero دشمن واقعی !
من بزودی عکسهای پرطرفدارترینها را میگذارم که ببینید که با بودن چه کسانی میتوان یک kombat واقعی داشت .

اعتراض 1کی از بچه های gamespot :
"F**k U Ad Boon, no blood , no fatalitys ,no MK, ha ha ha , I will wait next MK ( MK vs Warner Bros.) subzero fight with buggs bunny or micky mouse"
:laughing:
ایول عجب حرفای باحالی زده :laughing:
راست میگه حتما دفعه بعد میخوان Subzero با میکی ماوس و باگز بانی بجنگه :lol::lol::lol:
لعنت به Ad Boon :mad::evil:

وقتی استاروارزو ریختن تو سولکالیبور چند نفر اعتراض کردن ولی درمورد کامبت ... (همه تعصب دارن :evil: )
کجا استار وارزو ریختن تو soul calibur همش یدونه شخصیت تو هر نسخه هست. اسمشم که تغییر ندادن به soul calibur VS star wars.

اول سلام که از همه چیز واجبتره.
دوم:عجب اذهان خرابی دارید!
من خودم تو DC بدجوری طرف V هستم ولی خداییش کل انداختن این دوتا دنیای متفاوت که یکی super heroها رو شامل میشه با اتمسفر خاص خودشون و یکی هم دنیایی سیاه و به قولی گفتنی no more heroes و اتمسفری بینهایت تیره و ناامیدانه کاری به نظر من دور از منطق هستش و تنها هدف پشت این حرکت میتونه پول باشه.
البته نکته ای که من از دمویی که اون دوست عزیز گذاشت برداشت کردم به غیر از اینکه گرافیک و اتمسفر MKهای دو بعدی اینبار به خوبی به دنیای سه بعدی منتقل شده و بسیار زیبا هم اینکار انجام شده این بود که اونی که من از بتمن دیدم فقط اسم و شکلش بتمن بود و اگر همه چیز خوب پیش بره اینبار بتمنی رو میبینیم که کاملا به خوی دنیای وحشی MK درومده که این واقعا عالیه ولی اگر دستهای پول پرست بزارن!!!
با این حال از صمیم قلب ارزو میکنم اون MKیی که بون قولشو داده بود یعنی یک عنوان اصیل و بهترین بازی در این سری بزودی در دستان ما قرار بگیره.
الهی امین:love:

سوپرمن هم هست. 4 کارکترتوسط بون تایید شدن فعلا:
Sub-zero, Scorpion, Batman, Super-man
احتمال حضور Joker و Doomsday هم زیاده.

اصلا هم درست نیست. Sub-Zero کل DC رو با یه حرکت فتالیتی می کنه! :cheesygri
البتهمنخودم شدید طرفدار بتمن هستم اما در مقابل Sub-zero...

بايد بهت بگم كه Sub zero وscorpion هميشه از ضعيف ترين كاراكتراي بازيهاي mortal kombat بودن

بايد بهت بگم كه Sub zero وscorpion هميشه از ضعيف ترين كاراكتراي بازيهاي mortal kombat بودن

MK برای این MK شد که خصوصا در قسمتهای قدیمی از نظر تعادل در سطح بسیار خوبی بود و انتخاب کاراکترها به سلیقه و تا حدودی هر چند کم استیل مبارزه بازیباز واگذار شده بود.
من خودم فقط با subzero بازی میکردم و کارم هم خوب بود ولی در MKهای بعدی خصوصا تو این چندتای اخری فقط با KUNG LAO بازی کردم که برمیگرده به علاقه من به این دو کاراکتر.

توهین به مقدسات .

اینکه من از Batman متنفرم به کنار ولی تقابلش با کارکترای MK یه چیز مزمحل دیگست .
Midway بعد جریان UT3 کلا تو مسیر خوبی افتاده و با این MK داره به سر منزل مقصود نزدیکتر میشه .
اگه خیلی عمر کنه یکی دوتا با لایسنس HarryPotter، FantasticFour یا MarvelStudio بتونه بیرون بده، آخرشم EA میخرتش و از این ببعد دیگه رو غلطک میفته مثلا MK کارتینگ، المپیک 2014 MK، سیمزMK و ...

پ.ن: بحثو نمیخواستم کش بدم ولی باور کنین تهش همینه تازه اگه خوشبینانه نگا کرد .

اما انصافا اگر جوکر تو بازی باشه و اسید بپاشه محشره. Constantine, Doomsday و V رو هم بگذارند خیلی خوب می شه و می شه Midway رو بخشید.
جوکر از کی تا حالا اسید می پاشه ؟
در ضمن این لات و لوت ها مثل V و کنستانتین رو هم بی خیال شین چون اینا به DC Universe مربوط نیستن بلکه به بخش انتشارات Vertigo مربوطن که تمام آثار جدی و غیر In-Universe ی با همین نام منتشر می شه
دنیای DC در شکل واقعیش با فیلما کلی متفاوته
==
ياشار جان ممنون اما با وجود اين عكس و نوشته زيرش يعني There Will Be Blood من به نظرم اين حركت براي ارام كردن طرفداران و فن هاي دو اتيشه ,MK از جمله خودت بوده . وقتي درجه بازي Teen هست خيلي بعيد اما من توي همان تريلر 47 ثانيه كه ديدم از يك لحاظ خيلي اميدوار شدم چون سيستم Game Play بسيار جالب بود البته از نظر من
دقیقا منم همین نظر رو دارم در بازی با درجه ی Teen نباید خبری از خون ریزی اونطور که سراغ داریم باشه اما در کل تریلر نوید یه بازی خوب رو می داد حتی اگه خبری از فیتالیتی و اینا نباشه آدم از یه بازی خوب بیشتر از یه بازی که به اصلش وفادار بوده لذت می بره
==
شخصیتهای تایید شده فعلا :
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
==
کاملا مخالفم دو سه خط بالا تر نوشتم
==
این کراس اوور ها چیز جدیدی نیستن که آدم بخواد بگه یعنی چی و فلان و اینا
در ضمن بین تعریف کامیک استریپ و کامیک بوک زمین تا آسمون فرق هست
==
بستگی داره این کارکتر ها تو دست یه تازه کار باشن یا دست حرفه ای
==
پ.ن: چی شده یهو همه MK باز شدن ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or