در Mortal Kombat جدید خون به پا خواهد شد

Red_Yashar

کاربر سایت
با انتشار خبر های MK vs DC Universe بسیاری از بابت نبود خون و فتالیتی نگران شدند که همه اینها به شایعات سایت Kotaku برمی گشت (New MK vs DC with N0 FATALITY and Little BLOOD).

خوشبختانه سایت رسمی Ed Boon و کامبت یعنی http://noob.com/ با آپدیت جدید خیال همه را راحت کرده و نوشته:
There Will Be Blood

In case you were wondering...
.
برای دیدن خط دوم باید گزینه Select all را زده باشید.
در سایت رسمی بازی یعنی http://www.worldscollide.com/ هم در انتهای موسیقی سایت، گوشه از از تم فیلی خون به پا خواهد شد به طور خفیف پخش می شود.

بابا نفهمیدیم حرف کی رو باور کنیم!
بالاخره خون میچیکه یا نه من که اگر خون و فاتالیتیش و بر دارن!
عمرن نمی خرم یعنی چی بابا اصلا به خاطر همین چیزاش شد MK.
یه بازی این جوری دارم اونم الان کمدی میشه!

بابا نفهمیدیم حرف کی رو باور کنیم!
بالاخره خون میچیکه یا نه من که اگر خون و فاتالیتیش و بر دارن!
عمرن نمی خرم یعنی چی بابا اصلا به خاطر همین چیزاش شد MK.
یه بازی این جوری دارم اونم الان کمدی میشه!

لین سایت Kotaku بود که شایعه بی خون و فتالیتی بودن رو راه انداخت اما این سایت زسمی کامبت است و Ed Boon همواره اطلاعات جدید را به صورت غیر مستقیم در این سایت قرار میده و الان هم رسما اعلام کرده مه در کامبت جدید خون به پا خواهد شد.

در مصاحبه با GameSpot هم بون گفت که ما فقط Stage Fatality ها را حذف کرده ایم و در مورد خود فتالیتی ها گفته که MK بدون Finisher وجود نخواهد داشت.

لینک مصاحبه GameSpot با Edd Boon
http://www.gamespot.com/xbox360/act...topslot;title;2&om_act=convert&om_clk=topslot
همه برن ببینن چیزهای جالبی نوشته

من از همون اولش هم گفتم اون طوری که توی تریلر نشون میداد خون در حد خوبی بود و بازی فضای مورتال کامبتی و ترسناک و تاریکی داشت

منظورش از این حرف چی بود
[ltr]A more potentially controversial change to the system is the game's fatalities. According to Boon, there will definitely be fatality-like finishing moves, but they may not be called fatalities[/ltr]
چیزی که دارن روش کار میکنن (که مخالف های زیادی هم پیدا میکنه) تغییر سیستم فتالیتی های بازی هست!
fatality ها وجود خواهد داشت ولی بهشون نمیشه گفت fatality !!!!

آخرین ویرایش:
ایول.:love: دستتون درد نکنه این خبرو گذاشتید. من که تو حالت اغما به سر می بردم.اما الان تقریبا خیالم راحت شد. ولی اگه فاتالیتیاشو دست نزنن بهتر میشه.

اما توی این صحنه ها Batman بیشتر SubZero رو میزنه...
درستشم همینه ! :دی ( نریزین سرم شوخی کردم { نکردم ! } )
مبارزه Mr.Freeze و Sub Zero عجب چیزی میشه !! یا Joker بیاد یه کم اسید بپاشه روی کله Cyrax !

BatMan !!!؟
مگه اومده تویMK سوپرمن هم هست ؟؟؟
سوپرمن هم هست. 4 کارکترتوسط بون تایید شدن فعلا:
Sub-zero, Scorpion, Batman, Super-man
احتمال حضور Joker و Doomsday هم زیاده.

درستشم همینه ! :دی ( نریزین سرم شوخی کردم { نکردم ! } )
مبارزه Mr.Freeze و Sub Zero عجب چیزی میشه !! یا Joker بیاد یه کم اسید بپاشه روی کله Cyrax !

اصلا هم درست نیست. Sub-Zero کل DC رو با یه حرکت فتالیتی می کنه! :cheesygri
البتهمنخودم شدید طرفدار بتمن هستم اما در مقابل Sub-zero...

اما انصافا اگر جوکر تو بازی باشه و اسید بپاشه محشره. Constantine, Doomsday و V رو هم بگذارند خیلی خوب می شه و می شه Midway رو بخشید.

لینک مصاحبه GameSpot با Edd Boon
http://www.gamespot.com/xbox360/act...topslot;title;2&om_act=convert&om_clk=topslot
همه برن ببینن چیزهای جالبی نوشته

من از همون اولش هم گفتم اون طوری که توی تریلر نشون میداد خون در حد خوبی بود و بازی فضای مورتال کامبتی و ترسناک و تاریکی داشت

یاشار جان فکر میکنی منظورش از این حرف چی بود
[ltr]A more potentially controversial change to the system is the game's fatalities. According to Boon, there will definitely be fatality-like finishing moves, but they may not be called fatalities[/ltr]
چیزی که دارن روش کار میکنن (که مخالف های زیادی هم پیدا میکنه) تغییر سیستم فتالیتی های بازی هست!
fatality ها وجود خواهد داشت ولی بهشون نمیشه گفت fatality !!!!
معنیش اون نمیشه.
کلا مفهوم اون پاراگراف اینه که finishing move هایی شبیه fatality تو بازی هست اما شاید دیگه بهشون fatality گفته نشه.

پ.ن. sub-zero sux, scorpion rox :cheesygri

اونوقت SpiderMan که همش رو در و دیواره نمی تونیم بزنیمش!!!:confused:
spider-man مال marvel هست در نتیجه تو بازی حضور نداره.

اما انصافا اگر جوکر تو بازی باشه و اسید بپاشه محشره
به شرطی که جک نیکلسون نقششو بازی کنه !

Sub-Zero کل DC رو با یه حرکت فتالیتی می کنه! :cheesygri
دقیقا!

به این ساده گی ها نیست فراموش کردن شیرین کاری استاد بُن ولی به نکات مهمی اشاره کردی یاشار جون.
اما انصافا اگر جوکر تو بازی باشه و اسید بپاشه محشره. Constantine, Doomsday و V رو هم بگذارند خیلی خوب می شه و می شه Midway رو بخشید.
V باید Fatality محشری داشته باشه :love::biggrin1:.

معنیش اون نمیشه.
کلا مفهوم اون پاراگراف اینه که finishing move هایی شبیه fatality تو بازی هست اما شاید دیگه بهشون fatality گفته نشه.

پ.ن. sub-zero sux, scorpion rox :cheesygri
خب معنی همونی که من نوشتم هم همینه دیگه:biggrin1:

راستی توی تریلر چه لگدی زد Subzero تو صورت Batman :biggrin1:
چه حالی میده با Subzero بتمن رو فتالیتی کنیم:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or