در Assassin's Creed III چه خواهید دید؟

ДядsЙ

کاربر سایت
درود

AC2EZIO.jpg

Assassin's Creed حالا به فرانچایزی بزرگ و معروف تبدیل شده است که طرفداران زیادی در گوشه و کنار دنیا منتظر شماره‌ های بعدی آن هستند. یوبی‌سافت قصد دارد تا طرفداران بازی را نیز در ساخت نسخه بعدی بازی سهیم کند. در همین راستا، یوبی‌سافت تحقیقاتی به راه انداخته تا در مورد ویژگی‌های احتمالی AC III نظر سنجی کند. از طرفداران خواسته شده است تا نظر خود را در مورد این ویژگی‌ها بیان کنند.
این ویژگی ها عبارتند از:

• آپگرید شدن Assassin's Blade به منظور سریع تر و روان تر دویدن شخصیت بازی
  • دید عقابی یا Eagle Vision ارتقا داده شده، به طوریکه شما قادر خواهید بود مسیرهای حرکت گشت های نگهبانان را ببینید، سرنخ هایی برای حل معماهای پیچیده ی بازی به دست بیاورید و همچنین متوجه شوید که یک شخص در هنگام اعتراف های خود دروغ می گوید (!) و ...
  • وجود ابزاری حساس که به شما اجازه ی ساخت بمب‌های دستی را میدهد. موارد لازم برای ساخت این بمب‌ها را در گوشه و کنار شهر‌ها پیدا می‌کنید.
  • استفاده استراتژیک از انواع مخلتف بمب ‌های دستی (مثل دود زا، سمی، انفجاری و نوری) که هر کدام مناسب با موقعیت‌های ویژه‌ای می‌باشند.
  • همچنین یک سری عملیات جدید وجود دارد که شما در کنار دار و دسته ی Assassin خود، ناحیه به ناحیه شهر را پاکسازی کرده و در مقابل Templar ها می‌جنگید.
  • بازی کردن به عنوان Assassin ِ جدید در دوره ی زمانی تاریخی ای متفاوت
  • ادامه ای بر داستان اتزیو، به عنوان رهـــبـــر Assassin ها که در خارج از ایتالیا اتفاق می افتد.
  • ایجاد ارتباط تنگاتنگ و عمیق‌تر بین تمام پروژه‌های Assassin's Creed (یعنی داستان بازی، کمیک‌ها و حتی فعالیت‌های شما در Facebook game نزدیکی و انسجام بیشتری پیدا می‌کند)
  • وجود Online Cooperative Mode
  • وجود Offline Cooperative Mode
  • در دسترس بودن مپ های جدید برای مولتی پلیر
  • انتخاب کاراکترهایی در بخش مولتی پلیر که دارای مهارت های جدید هستند
  • بازی کردن مُدهای جدید در بخش مولتی پلیر
  • تجربه تیمی و مولتی‌پلیر قوی‌تر (تیم‌هایی با ماموریت‌های یکسان و ابزار‌های جدید برای ارتقای گروه)
  • قابلیت Customize کردن تجارب در بخش مولتی پلیر (از قبیل لوگو ها، آواتارها، وسایل، نام تیم ها و ...)

نسخه بعدی AC در سال 2011 عرضه خواهد شد. پس زمان زیادی نمانده تا ببینید کدام یک از این ویژگی‌های جدید واقعا در نسخه نهایی بازی وجود خواهد داشت.

نظر شما چیست؟ آیا Assassin's Creed را با این ویژگی‌ های جدید می‌پسندید؟

منبع

همین Brotherhood قسمت مولتیش رو چند تا مد جدید اضافه کنن تا 2 سال دیگه هیچ احدی اسم نسخه سوم رو نمیاره
lol مگه کال اف دیوتیه؟!!:|
این بازی باید تو بخش تک نفره پیشرفت کنه چون یه بازی داستان محور و open world هست.

در مورد Brotherhood
حالا این لوسی(دختره که آخرش فکر کنم کشتیمش)واقعا مرد؟البته به نظرم باید مرده باشه چون جونو(درست گفتم آیا اسمش)داشت برای راهمون باز میکرد تا دزموند دیگه به کسی علاقه مند نباشه بره کارش بکنه البته خب آخرش عجیب هم تموم شد الان یک مساله ای هست دیگه
ولی چه حالی میده دزموند تو قرن 21 با یک آهنگ خفن بره تو فرقه آساسینز ها و لباس پوشیندش را میتونه خیلی خفن نشون بده کلا قسمت سوم میتونه یک تراژدی تمام عیار بشه :d

Last edited by a moderator:
lol مگه کال اف دیوتیه؟!!:|
این بازی باید تو بخش تک نفره پیشرفت کنه چون یه بازی داستان محور و open world هست.
من موظف نیستم بیام اینجا به شما که در طول عمرت فقط COD رو بازی مولتی پلیر میدونی ! توضیح بدم که الان مولتی پلیر یکی از بخش های مهم برای هر بازی نه بازی مثل COD که شما کشته مردشی و یه بازی مولتی پلیر میدونی ! بهتر بری یکم اطلاعاتت رو آپدیت کنی بعد بیایی از واژه LOL که مطمئنم اصلا نمیدونی یعنی چی استفاده کنی این یک
دو اینکه اگه این بازی به قول شما COD نبود که همین چند هفته پیش یه مد جدید و مپ جدید به این بازی اضافه نمیکردن یه نگاه به آمار ارقام XBL هم بندازه میبینی که تو مولتی پلیر AC Brotherhood از بازی MW2 جونت جلو زده و MW2 سومه و اینکه اگه این آمار ها از دید شما استاد گران قدر و رحمت کش کشک به حساب میاد بهتره بدونی توی ژانویه 2011 باز هم قرار DLC مجانی اضافه کنن که باز هم مپ و مد جدید اضافه میشه اینا همش به دلیل اینه که این بازی مثل COD هست نه ؟

در کل شما خوش باش
شما بالایی ها هم بحث COD vs AC:BH رو تمومش کنید.
ببخشید آقای مدیر واقعا شرمندم من !!!

آخرین ویرایش:
ممنون از اسپویل های خوب بعضی دوستان.
حالا اومدیم یکی بازی نکرده بود. شما که نباید داستان رو به ****** اسپویل بدی!

شما بالایی ها هم بحث COD vs AC:BH رو تمومش کنید.
مدیر بیا تاپیک رو قفلش کن داره تبدیل میشه به میدن جنگ.

من موظف نیستم بیام اینجا به شما که در طول عمرت فقط COD رو بازی مولتی پلیر میدونی ! توضیح بدم که الان مولتی پلیر یکی از بخش های مهم برای هر بازی نه بازی مثل COD که شما کشته مردشی و یه بازی مولتی پلیر میدونی ! بهتر بری یکم اطلاعاتت رو آپدیت کنی بعد بیایی از واژه LOL که مطمئنم اصلا نمیدونی یعنی چی استفاده کنی این یک
دو اینکه اگه این بازی به قول شما COD نبود که همین چند هفته پیش یه مد جدید و مپ جدید به این بازی اضافه نمیکردن یه نگاه به آمار ارقام XBL هم بندازه میبینی که تو مولتی پلیر AC Brotherhood از بازی MW2 جونت جلو زده و MW2 سومه و اینکه اگه این آمار ها از دید شما استاد گران قدر و رحمت کش کشک به حساب میاد بهتره بدونی توی ژانویه 2011 باز هم قرار DLC مجانی اضافه کنن که باز هم مپ و مد جدید اضافه میشه اینا همش به دلیل اینه که این بازی مثل COD هست نه ؟

در کل شما خوش باش

ببخشید آقای مدیر واقعا شرمندم من !!!
خیلی جالبه بنده کی گفتم من کشته مرده cod هستم یا cod تنها بازی مولتیه؟ حرفای جدیدی از خودم میشنوم!!
اولا که همه میدونن که من فن AC هستم پس نیازی نیست که شما با تفکرات خودت منو چیز دیگه فرض کنی.
دوما بنده بحثم اصلا رو مولتی نبود من میگم بازی بیشتر باید تمرکزش رو بزاره رو بخش تک نفره.
ضمنا من توهینی به شما نکردم ولی شما هر چی خواستی گفتی.
دفعه بعدی اگه اینجوری جوابمو بدی طور دیگه حرف میزنم.

assassin's creed:new models:دی:دی قبلا شایعه بود که شخصیتش احتمالا یه زن هست و زمانش در جنگ جهانی هست!(بریم نفربر بلند کنیم!:دی)
اون قضیه که خیلی قدیمیه!بعدا معلوم شد valet assassin بوده(که شرایطش کامل منطبق بود.زن بود.جنگ جهانی دوم.مخفی کاری.تو اسمش assassin هم داشتن ولی به AC ربط نداشت.
منظورتون از نسخه ی 3 چیه !!!؟
خوب همین AC : BH مگه نسخه ی سوم نیست !!!!؟
خیر.BH یک نسخه ی spin off هست.درواقع جز داستان های شماره دار نیست.البته نمی شه بازیش نکرد و مستقیم رفت نسخه ی سوم را بازی کرد و داستان را فهمید.چون داستان دزموند تو بازی خیلی پیشرفت می کنه.ولی به هر حال شماره دار نیست.AC3 آخرین نسخه ی بازی هست(از اول گفتن تریلوژی هست)

همین Brotherhood قسمت مولتیش رو چند تا مد جدید اضافه کنن تا 2 سال دیگه هیچ احدی اسم نسخه سوم رو نمیاره
ArianUndead راست میگه دیگه بنده خدا علی جون تو که فرزاد فرزین فنی (FFF)و روشن فکری ازت بعییده
اصل AC به کمپینشه حالا یوبی کلی به مخش فشار اورده زور زده تا بالاخره یچیزی زده بیرون اسمشو گذاشته مولتی پلیر تازه بازم مشخصه که روی کمپین تاثیر گذاشته!این همه باگ توی BH بعد از AC 2 که نسبتا کم باگ بود بعییده
بیشتر مردم مخصوصا طرفدارا میخوان بدونن سره دزموند چی میاد یا مثلا سرگذشت الطیر که کم و بیش ازش میدونیم رو بینند
به نظر من مولتی پلیر تو AC یچیزه کاملا اضافیه چون AC 1-2 مطمئنم خیلی بیشتر از چیزی که یوبی فکر میکرد فروخته و نیازی نبود...گرچه مولتی پلیر جدیدا شده استاندارد ولی چه فایده روی کمپین تاثیر مستقیم میذاره
ولی چه حالی میده دزموند تو قرن 21 با یک آهنگ خفن بره تو فرقه آساسینز ها و لباس پوشیندش را میتونه خیلی خفن نشون بده کلا قسمت سوم میتونه یک تراژدی تمام عیار بشه :d
دزموند هنوز زوده اسسین بشه یه اسپین اف دیگه بدن که دزموند جدی تر بشه و سختی بیشتری بکشه تا یه خون دل خورده اثاثی بشه مثله الطیر و اتزیو ـه BH تا بشه بهش گفت اسسین نه مثل اتزیو AC 2 که هیچی نبود و اخراش یه چیزی شده بود اعصاب من پُکوند با این خوشحال بازیاش
ولی خب یک اخطار(بیشتر شبیه کارت قرمز )نوش جان کردیم حالا نمیشه چون دفعه اول ما بود ببخشید :((
یکی از مهم ترین اتفاقات بازی رو لو دادی قربون شکلت
در زمینه اسپویل باید خیلی بپایی مدیرا تو این زمینه اصلا رحم و شوخی ندارن (مدیرا جدیدا کلا شوخی ندارن:d)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or