در Assassin's Creed III چه خواهید دید؟

ДядsЙ

کاربر سایت
درود

AC2EZIO.jpg

Assassin's Creed حالا به فرانچایزی بزرگ و معروف تبدیل شده است که طرفداران زیادی در گوشه و کنار دنیا منتظر شماره‌ های بعدی آن هستند. یوبی‌سافت قصد دارد تا طرفداران بازی را نیز در ساخت نسخه بعدی بازی سهیم کند. در همین راستا، یوبی‌سافت تحقیقاتی به راه انداخته تا در مورد ویژگی‌های احتمالی AC III نظر سنجی کند. از طرفداران خواسته شده است تا نظر خود را در مورد این ویژگی‌ها بیان کنند.
این ویژگی ها عبارتند از:

• آپگرید شدن Assassin's Blade به منظور سریع تر و روان تر دویدن شخصیت بازی
  • دید عقابی یا Eagle Vision ارتقا داده شده، به طوریکه شما قادر خواهید بود مسیرهای حرکت گشت های نگهبانان را ببینید، سرنخ هایی برای حل معماهای پیچیده ی بازی به دست بیاورید و همچنین متوجه شوید که یک شخص در هنگام اعتراف های خود دروغ می گوید (!) و ...
  • وجود ابزاری حساس که به شما اجازه ی ساخت بمب‌های دستی را میدهد. موارد لازم برای ساخت این بمب‌ها را در گوشه و کنار شهر‌ها پیدا می‌کنید.
  • استفاده استراتژیک از انواع مخلتف بمب ‌های دستی (مثل دود زا، سمی، انفجاری و نوری) که هر کدام مناسب با موقعیت‌های ویژه‌ای می‌باشند.
  • همچنین یک سری عملیات جدید وجود دارد که شما در کنار دار و دسته ی Assassin خود، ناحیه به ناحیه شهر را پاکسازی کرده و در مقابل Templar ها می‌جنگید.
  • بازی کردن به عنوان Assassin ِ جدید در دوره ی زمانی تاریخی ای متفاوت
  • ادامه ای بر داستان اتزیو، به عنوان رهـــبـــر Assassin ها که در خارج از ایتالیا اتفاق می افتد.
  • ایجاد ارتباط تنگاتنگ و عمیق‌تر بین تمام پروژه‌های Assassin's Creed (یعنی داستان بازی، کمیک‌ها و حتی فعالیت‌های شما در Facebook game نزدیکی و انسجام بیشتری پیدا می‌کند)
  • وجود Online Cooperative Mode
  • وجود Offline Cooperative Mode
  • در دسترس بودن مپ های جدید برای مولتی پلیر
  • انتخاب کاراکترهایی در بخش مولتی پلیر که دارای مهارت های جدید هستند
  • بازی کردن مُدهای جدید در بخش مولتی پلیر
  • تجربه تیمی و مولتی‌پلیر قوی‌تر (تیم‌هایی با ماموریت‌های یکسان و ابزار‌های جدید برای ارتقای گروه)
  • قابلیت Customize کردن تجارب در بخش مولتی پلیر (از قبیل لوگو ها، آواتارها، وسایل، نام تیم ها و ...)

نسخه بعدی AC در سال 2011 عرضه خواهد شد. پس زمان زیادی نمانده تا ببینید کدام یک از این ویژگی‌های جدید واقعا در نسخه نهایی بازی وجود خواهد داشت.

نظر شما چیست؟ آیا Assassin's Creed را با این ویژگی‌ های جدید می‌پسندید؟

منبع

صد درصد داستان اتزیو و اینا نیستش .

توی آخر II نشون میده که به دزموند اخطار داده شد که مواظب باشه :دی این یعنین سخه بعدی زمان حاله :دی
اینام همش از نظر من تاثیری نمیذارند . یوبیسافت اینطور شرکتی نیستش که همچین بازی بسازه . یعنی میان بازی رو در این حد nOob کنندش ؟ :دی شده مثل جریان wow
اگه AC III RPG میشد خیلی عالی بودا :دی

یوبی با اساسینز 1 خیلی خوب شروع کرد اما با اساسینز 2 من فکر میکنم از اون مسیر که من خیلی باهاش حال میکردم دور شد. هر چند پیشرفتهایی هم داشت
یاد آساسینز 1 بخیر

یوبی با اساسینز 1 خیلی خوب شروع کرد اما با اساسینز 2 من فکر میکنم از اون مسیر که من خیلی باهاش حال میکردم دور شد. هر چند پیشرفتهایی هم داشت
یاد آساسینز 1 بخیر
نظر من کاملا برعکسِ.به نظر من AC1 بعد از مدتی یکنواخت و کسل کننده میشد اما AC2 اینجوری نبود.

اول اینکه خیال همه رو راحت کنم یوبی پروژه الطایر رو بست گذاشت کنار.(تو پی اس پی که به قبرس رفت و اپل رو انداختو...)
اتزیو هم بسشه دیگه :d(از اون نوزادیش دیدیمش تا سر پیری!!:d)
وقت وقت شخصیته جدیده.بچه ها پرنده به فرانسوی چی میشه؟:dشخصیت بعدی هم یا مثل اتزیو(پرنده) الطایر(پرنده) شخصیت بعدی(پرنده:d)
و نکته 2 :در آخر شماره 1 وقتی اپل او ایدن باز شد مناطق تمام اپل ها و والت هاشون تو نقشه بود. اگر دقت کرده باشین تو آسیا هم نقاطی بودند شاید به چین و ژاپن برگردند ولی اگه اینطور بشه مسخره س چون ساختمونای اون موقع بزرگ نبودند اگه هم به زمان انقلاب کبیر برسه که کم کم میره تو ماشین و..میشه مافیای سابوتری!!!به جنگ جهانی ام که نمیاد پس احتمال زیاد قرون وسطی میره!(دیگه شانس آخر اتزیو میمونه و یارانش در خارج از ایتالیا و پدر پدر سوخته تمپلار هارو در میاره!:d)
فقط هر روز دعا میکنم تمپلار ها به یوبی سافت حمله نکنند!:d:d:d

یکی از بچه ها بازیسنتر که خیلی فنه بخوابه :d
کاش مثل bh زیاد باگ نداشته باشه این گزینه خیلی مهمه :d
آره واقعا باگ زیاد BHآدمو اذیت میکنه ولی این بازی انقدر زیبایی داره که باگ به چشم نمیاد

من یکی رو میشناسم تخت خورش ملسه میگم اون بخوابه روی تخت;):d

کلا باید یکم نوآری بدن به نظر من بهتر بره تو همون کشور های شرقی تا کمی رزمی تو کار اضافه بشه و هم مخفی کاری بازی بهتر بشه و گیم پلی جدید تریم به خودش بگیره

دوستان فعلا منتظر این بازی نباشید که تا سال 2012 -2013 پیداش نمیشه اونم تعطیلات کریسمس همین ماها
اخرین قسمتشم مال زمان حال میشه و کلا اخرزمان خارجی ها و یه نظم نوین جهانی.........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or