در گرفتن اچیومنتِ ... مشکل دارم!

دوست عزیز اون بازی فقط یه آچیومنت 13تایی داره که اونم اینه

[TABLE="width: 638"]
[TR]
[TD="class: ac1"]
[/TD]
[TD="class: ac2"]Baker's Dozen
[/TD]
[TD="class: ac4, align: right"]13
gp-g.png

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: ac3"]Jack 13 Strongs By Any Means
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

و یه آچیومنت 26 تایی داره که با این میشه 39 تا و دیگه 13 تایی نداره و به احتمال زیاد تا آخر بازی این 26 تایی رو میگیریو بار آخر گیم اسکورات نافرم میشه.
یه آچیومنت 36 تایی هم داره.
دوست عزیز من که اچیومنت های بازی های ایکس باکس رو حفظ نیستم منظورم این بود که بازم اچیومنت ناجور داره :دی

سلام دوست عزیز
آقا شما که خودت دکترای اچیومنت داری که
شما می تونی Orange Box رو امتحان کنی (99 تا اچیومنت به ارزش 1000G)،بازی هاش انواع اچیومنت های تخیلی مثل 2 و 13 رو دارن
دیگه بازی های ولوهم که احتیاج به تعریف و تمجید ندارن

بابا چرا پستمونو پاک میکنید.:|

دوستان برای گرفتن این اچیمونت هایی که آواتار جایزه میده باید چیکار کرد. یه چند تا بازی بگید.مثله هیلو.پروتوتایپ.

بابا چرا پستمونو پاک میکنید.:|

دوستان برای گرفتن این اچیمونت هایی که آواتار جایزه میده باید چیکار کرد. یه چند تا بازی بگید.مثله هیلو.پروتوتایپ.
مثل گرفتن خود اچیومنت میمونه دیگه، مثلا بازی های Kinect Sport 1,2 و Kinect Adventure مثل هولو آواتار آوارد جایزه میده ولی گیرز خیلی سخت تره ولی قشنگ تره، اکثرا هم واسه اکتیو کردنشون لازمه به لایو وصل شد مثل آلان ویک و رد دد ردمپشن.

کلن یه برنامه مجانی برا هک هر اچیومنتی(سرعت برام مهم نیست)

دوسته من یه خورده تو سایت بگردی اموزش هاش هست هیچ برنامه ای نیست که سریع اسون اچیومنت باز کنی اصلا هک معنی نداره تو اچیومنت
حالا بعد از اینکه اچیومنت ها رو باز کردی پروفایلتو طبق روشه زیر که خودم نوشتم فیکس کن تا اروری نداشته باشه
http://forum.bazicenter.com/thread75260/

دوسته من یه خورده تو سایت بگردی اموزش هاش هست هیچ برنامه ای نیست که سریع اسون اچیومنت باز کنی اصلا هک معنی نداره تو اچیومنت
حالا بعد از اینکه اچیومنت ها رو باز کردی پروفایلتو طبق روشه زیر که خودم نوشتم فیکس کن تا اروری نداشته باشه
http://forum.bazicenter.com/thread75260/
اینو قبلا دیده بودم از بس طولانی بود نخوندمش:D

دوستان من چندین ماه پروفایل corropted شد ولی دوبار دانلود کردم و درسته ولی مشکلی که داره اینه که کنار آواتارم که آخرین اچیومنت ها رو نشون میده 2 تا اچیومنت از بازی avatar tlabهست که همیشه اون بالا هست.با اینکه مدت هاست بازی نکردم.یعنی هر بازی جدید که میذارم اچیومنت های اون رو نشون میده ولی بالاش 2 تا اچیومنت بازی avatar tlab هم هست.چطور این مشکل رو حل کنم؟

چگونه میشه اچیومنتA New York Minute رو گرفت
در max payne 3

- - -ویرایش - - -

دوستان من چندین ماه پروفایل corropted شد ولی دوبار دانلود کردم و درسته ولی مشکلی که داره اینه که کنار آواتارم که آخرین اچیومنت ها رو نشون میده 2 تا اچیومنت از بازی avatar tlabهست که همیشه اون بالا هست.با اینکه مدت هاست بازی نکردم.یعنی هر بازی جدید که میذارم اچیومنت های اون رو نشون میده ولی بالاش 2 تا اچیومنت بازی avatar tlab هم هست.چطور این مشکل رو حل کنم؟

فکر نکنم جای این سوال اینجا باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or