در کاور بعدی Game Informer یک بازی با گرافیک بالا معرفی خواهد شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
هر ماه Game Informer قبل از رونمایی از کاور مجله توضیحاتی درباره ان می دهد و حالا نوبت این ماه رسیده
Andrew Reiner یکی از اعضای Game Informer در توییتر نوشته:
"کاور این ماه مجله ما بسیار باشکوه و زیباست... فکم از تعجب به زمین چسبیده!!! و راه رفتن برایم مشکله
تا 5 شنبه باید صبر کرد و دید کاور ماه می این مجله چیست؟ایا Crysis 3

آخرین ویرایش:
احتمالش خیلی زیاده هیچ بعید نیست، ولی خوب بذار تو حال خودمون خوش باشیم:d فعلا که تو این سه صفحه لیستی از آرزوها جمع آوری شده:d

علی آخه الان دوستان خودشون رو هایپ میکنند بعدا که کاور یه چیز مسخره بود میان هرچی از دهنشون در اومد به این مسئولای GI میگن :دی در صورتی که خودشون الکی هایپ شدن :دی هرچند این GI سر اون South Park RPG حقش بود هر چی بهش گفتن :|

ممکنه اینا باشه :

GTA V ==== اگه باشه من پرواز میکنم!!
MOH Warfighter ==== خوب معلومه FrostBite 2
ME2===== دلیل قبلی! ( Mirror Edge's 2 )

همه رو دوست دارم، اگه نباشن اینا خودکشی بهترین راهه!!!:d

HALO4 100%
yahoo_3.gif

4_2_2012_8_21_09_PM.jpg

خبر داغ سونی تایید کرد که PS4 زود تر از Xbox720 ریلیز میشه!

کیف کردید پیش بینیو :d

cov_229_front.jpg

اوه اوه هایپ زده شدیم، چسبیدیم به سقف :دی
Because we have more info on Halo 4 than we can fit into a 14-page cover story, we are rolling out new interviews and articles throughout the month with additional insight into the game and the new creators behind the franchise
کاور کامل:
cov_229_l.jpg

پ.ن: کورتانا چه خوشگل شده :x :دی

گرافیک بالا :biggrin1:؟ یعنی امیدوار باشیم که قضیه هیلو 3 پیش نیاد :biggrin1:؟
شهاب اون ویدئویی که ازش اومده بود رو دیدی ؟! :دی یه جاهاییش خیلی فجیع و فک برانداز بود !! (حتی اگه سبک بازی رو در نظر نگیریم. اگه در نظر بگیریم که دیگه بدتر ! :دی)

آخرین ویرایش:
گرافیک بالا :دی؟ یعنی امیدوار باشیم که قضیه هیلو 3 پیش نیاد :دی؟
نگران نباش، این بار ظاهرا هیلو تو ایران هم طرفدار پیدا میکنه (و همه میشن فن قدیمی و اصیل سری:دی).

احتمال زیاد بالاخره دشمنا رو نشون میدن. تصاویر هم قطعا Direct Feed میگذاره رو سایتش و مجبور نیستیم اسکن ها رو ببینیم:دی

اینقد گفتن که کاور خیلی شاخه این بود ؟ :|
البته هر خبری که از Halo 4 رسد خوش است ولی انتظار یک آرتوورک CG داشتم نه یک آرتوورک معمولی :(
شدیدا دارم هایپ میشم برا Halo 4 ! ظاهرا همه چی داره خوب میشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or