در کاور بعدی Game Informer یک بازی با گرافیک بالا معرفی خواهد شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
هر ماه Game Informer قبل از رونمایی از کاور مجله توضیحاتی درباره ان می دهد و حالا نوبت این ماه رسیده
Andrew Reiner یکی از اعضای Game Informer در توییتر نوشته:
"کاور این ماه مجله ما بسیار باشکوه و زیباست... فکم از تعجب به زمین چسبیده!!! و راه رفتن برایم مشکله
تا 5 شنبه باید صبر کرد و دید کاور ماه می این مجله چیست؟ایا Crysis 3

آخرین ویرایش:
آره TLOU و AC کاور بودن ولی آخه غیر از اینا دیگه بازی ایی نداریم که معرفی شده باشه و از لحاظ گرافیکی فک پایین بیاره یا به قول اون یارو : which is making walking difficult :d
مگه اینکه با یه بازی جدید طرف باشیم یا همون طور که گفتی منظورش یه Art جذاب و زیبا بوده :d

مطمئنم عمدا یه همچین جمله ایی گفته تا همه فکر کنند گرافیک بازی بالاست ولی وقتی مجله منتشر شد میگه من که گفتم از زیباییش فکم افتاده بود پایین نه گرافیک بالا :دی مثل اون South Park RPG :دی :|

واقعا اینقدر فکر می خواد ؟
خب معلومه دیگه Crysis 3
چون یکی از اعضای کرایتک در GDC گفت در ماه اوریل بهترین عنوانی که تا به حال توسط ما ساخته شده معرفی خواهد شد

HALF LIFE 3 DOOM 4 Crysis 3فکر کنم فقط اینا میتونن اون چیزی که Game informer گفته رو به واقعیت تبدیل کنن

آخرین ویرایش:
HALO4 100% ;)

4_2_2012_8_21_09_PM.jpg

خبر داغ سونی تایید کرد که PS4 زود تر از Xbox720 ریلیز میشه!

آخرین ویرایش:
واقعا اینقدر فکر می خواد ؟
خب معلومه دیگه Crysis 3
چون یکی از اعضای کرایتک در GDC گفت در ماه اوریل بهترین عنوانی که تا به حال توسط ما ساخته شده معرفی خواهد شد

اتفاقا اون کاملا بعیده چون قبلا گفتن که crysis 3 برای نسل بعد خواهد بود.از طرف دیگه gameinformer هم تابلو کرده که کاورش مربوط به یه بازی announce شدست نه یه بازی جدید.

من دوباره میگم طرف گفته Screen Shoot بازی قشنگ بود هیچ اسمی از گرافیک بالا نیاورده ، الکی خودتون رو هایپ نکنید که بعدا نا امید میشید :دی

من دوباره میگم طرف گفته Screen Shoot بازی قشنگ بود هیچ اسمی از گرافیک بالا نیاورده ، الکی خودتون رو هایپ نکنید که بعدا نا امید میشید :دی

احتمالش خیلی زیاده هیچ بعید نیست، ولی خوب بذار تو حال خودمون خوش باشیم:d فعلا که تو این سه صفحه لیستی از آرزوها جمع آوری شده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or