در کاور بعدی Game Informer یک بازی با گرافیک بالا معرفی خواهد شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
هر ماه Game Informer قبل از رونمایی از کاور مجله توضیحاتی درباره ان می دهد و حالا نوبت این ماه رسیده
Andrew Reiner یکی از اعضای Game Informer در توییتر نوشته:
"کاور این ماه مجله ما بسیار باشکوه و زیباست... فکم از تعجب به زمین چسبیده!!! و راه رفتن برایم مشکله
تا 5 شنبه باید صبر کرد و دید کاور ماه می این مجله چیست؟ایا Crysis 3

آخرین ویرایش:
این Game Informer هم کاور رو خز کرد رفت ! دیگه اسم کاور میشنوم یاد Game Informer می افتم ! :دی
ولی من تا وقتی از این جور خز بازی ها دربیارن هر دفعه میام میگم Doom تا ببینم به کجا میرسیم ! :|

بسه دیگه باو! دفعه بعد حتما میان می‌گن کاور این ماه مجله 2 نفر کشته داده! ولی هر چی هست معرفی یه بازی جدید بعید می‌دونم باشه. وگرنه می‌گفتن حتما یه جوری.
پ.ن: Ryse مگه به نسل بعد منتقل نشده بود؟

مثل کارهای قبلیشون :| الان یه بازی سل شید با گرافیک کارتونی و داغون با مخاطب خاص رو به جای این حرفشون جا میزنن :دی
اگه بازم بخوام خودم رو گول بزنم و بگم اینبار حرفشون درسته میگم HALO 4 :دی

82128216526144473806.jpg

این اقا گفته فک من از باشکوه و زیبا بودن کاور مجله به زمین چسبیده خواب هر بازی و میشه با یک گرافیست حرفه ای به شکل زیبایی بر روی مجله کاور کرد.
از گرافیست مجلشون تعریف کرده این باشکوه بودن شامل خود بازی نمیشه؟

نگفته بازی جدید و معروف ، پس به احتمال زیاد بازی قبلا معرفی شده و اینا میخوان اطلاعات بیشتری از بازی منتشر کنند

بهترین حالت : HALO4 , Assassin's Creed 3 , Devil May Cry , GTA V
بدترین حالت : یه بازی سل شید با گرافیک کارتونی و داغون با مخاطب خاص ( به قول احسان :دی )

به نظرم خودم خیلی بعیده بازی معروفی باشه و این ماه کاورش چیز دندون گیری نیست

کاور این ماه مجله ما بسیار باشکوه و زیباست... فکم از تعجب به زمین چسبیده!!! و راه رفتن برایم مشکله

انگار داره فیلم ترسناک تعریف میکنه:d
نمیشه Splinter Cell یا MGS یا یه بازی Stealth معرفی کنه؟:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or