در نگاه اول Prince of Persia: The Forgotten Sands

Prince of Persia: The Forgotten Sands

بعد از گذشت هفت سال از ورود بازی prince of persian:Sand of time و اتفاقات که بین سری های مختلف این بازی افتاده از جمله Warrior Within وSand of Time .prince را از یک زندگی پر زرق و برق و سلطنتی به یک زندگی خشن و سخت رساند البته به این نکته باید توجه کنیم که داستان بازی در شماره های بعدی دنبال نشده و خیلی از مسائل را بدون جواب باقی گذاشت.البته طرفداران sand of time با نگاه اجمالی به اون سال ها همیشه این سوال براشون باقی موند که چه اتفاقی برای Prince اول داستان افتاد؟!خوب مثل اینکه کمپانی Ubisoft تصمیم گرفت بعد از شکستی که در شماره قبلی از این سری بازی ها داشته یک جواب قانع کننده به تمام سوالات طرفداران این بازی جذاب بده.
داستان
The forgotten sand جای شروع می شود که قهرمان داستان( Prince ) به قصر برادرش Malik نزدیک می شود.اولین صحنه از بازی میدان جنگی را بتصویر می کشد که یادوار قصر قدیمی است که در Sand Of time از آند استفاده شده بود.در این در گیری ها Malik یک اشتباه هلناک انجام می ده و ارتش شنی خودش را برای شکست دادن دشمن رها می کنه در نتیحه تمام شهروند های تبدیل به مجسمه های گلی می شوند اما برخلاف انتظار ها این ارتش در مقابل Malik قرار می گیرد.
از موارد جالب بازی این است که Prince داری قدرت های ماوراء طبیعی است ،همچین مهارت های زیاد در جنگ با شمشیر براش به وجود آوردن،و از همه مهمتر می تونه زمان را به عقب برگردونه،که این امر باعث می شه مرگ راحتی نداشته باشه.هر بار به عقب برگشتن زمان اتفاق بیافته یکی از گوی های آبی رنگ خودش را از دست می ده که در بالای صحفه قرار داره دقیقا مثل Sand Of Time.

صورت ظاهری بازی را اگر بخواهیم مورد بررسی قرار بدیم مقداری حالات فانتزی Sand of Time را داره و مقدار هم از خشونت وتاریکی های Warrior Within را در خود جا داده.این بازی همراه با نسخه فیلم خود در ماه May ارائه می شه.اما هنوز خیلی از صحنه باقی مانده که باید درست بشه و کار های انمیشنی که ناقص مونده.در حال حاضر بازی مقداری خشن به نظر می رسه در مقایسه با سری های pop که در این چند سال ارائه شده اما خوشبختانه Gameplay خیلی قوی داره.
جنگیدن توی این سری از بازی ها نقش بسیار زیادی داره البته مثل شماره قبل که درگیری تک به تک وجود داشت نیست و جنگ ها خیلی گسترده تر شده .در این شماره از بازی Prince در درگیریهای چند نفره شرکت می کنه البته در شماره های قبلی این بازی prince با 10 نفر در گیر می شد به طور همزمان، اما خوب ما به این می گیم یک درگیری کوچولو و اما در سری جدید بالای 50 نفر روبروش هستند البته قبل از این که ارتش شنی وارد صحنه بشه. برخلاف سری های قبل Boss های بازی به سختی کشته می شن برای نابود کردنشون احتیاج به Skill ومهارت است و یک مبارزه ساده و سریع نخواهد بود.
Pop جدید شامل مبارزه های سریع هست که امکان بلاک کردن در اون وجود نداره.اگر دوست دارید که ضربه ای نخورید باید غلت بزنید به اطراف و یا اول شما حمله کنید.در کل بازی از یک شمشیر استفاده می کنید اما با کشتن هر دشمنی مقداری شن به شما داده می شه که باعث افزایش XP شما می شه که البته با استفاده از اونها می تونید شمشیر خودتون را Upgrade کنید.اضافه کردن به Life bar واضافه کردن حرکات جدید و افزایش قدرت شمشیر همه توسط همین xp صورت می گیره.همچنین می تونید یکسری قدرت های اضافه برای مبارزاتتون خریداری کنید.
در میان تمام این قدرت های که برای مباره بدست میارید ،prince دارای قدرت های جادویی است که با استفاده از آن جذابیت دو چندان به بازی می دهد، حرکات آکروباتیکی که این کاراکتر انجام می ده مثل راه رافتن روی دیوار و یا پریدین به جاهای مختلف که این باعث حلب توجه خیلی از طرفداران شده. البته هنوز جزئیات زیادی در دست نیست اما چیزی که مسلم اینکه یک سری حرکات استثنایی برای Prince در نظر گرفته شده است.

قدرت های جادویی که در طول بازی بدست میاره به شما این امکان را میده که از عناصر به عنوان یک object استفاده کنید برای مثال استفاده از آب بعنوان یک میله ویا یک تکیه گاه.بازی Forgoten sand s به قصر malik محدود نمی شه . شما نواحی دیگه و مراحل دیگه ای را هم مشاهده خواهید کرد که یکی از این ناحیه معروف است به چشمه اسرار امیز که البته این منطقه دشمنی برای شما وجود نداره اما شما می تونید قدرت های جادویی زیادی از این ناحیه بدست بیارید مناطق زیبا دیگه هم وجود داره که هنوز اسم اونها و اطلاعات زیادی راجع بهش به بیرون درز نکرده.
ٍWrited By
Farbodkain

• Like
Reactions: riden.17
تاپیک هم مگه داشت این بازی؟ :D
مزخرفترین نسخه POP ، من یادمه یکساعت اولش رو هم نتونستم تحمل کنم بس که ضعیف ساخته بودن.
آبرو برای سری نزاشت این بازی.

واقعا کسی بوده که با این بازی خاطره داشته باشه؟
اون موقع ها نه میدونستیم متا چیه ، یوزر اسکور چیه ، نرخ فریم دهی چیه ، رزولوشن چیه :دی ولی حال میکردیم با گیما 🤭

تاپیک هم مگه داشت این بازی؟ :D
مزخرفترین نسخه POP ، من یادمه یکساعت اولش رو هم نتونستم تحمل کنم بس که ضعیف ساخته بودن.
آبرو برای سری نزاشت این بازی.

واقعا کسی بوده که با این بازی خاطره داشته باشه؟
دفعه اول که ریختم بازی رو یه جاش باگ خورد وسط بازی مجبور شدم پاکش کنم بره
دفعه دوم حدود 7-8 ماه پیش بود
حقیقتا چسبید بهم
با اینکه گیم پلی بازی واقعا جذابیتی نداشت
اما محیط های بازی رو خیلی دوست داشتم، و خطی بودنش رو و فارسی حرف زدن های جالبش:دی زمین باید بلرزه:دی
و در عین سادگی به نظرم قشنگ تر و تاثیر گذارتر از بازی های اخیر یوبیسافت عه که کلی شاخ و برگ میدن بهش و آخرش هم هیچی
البته اون موقع سرم هم به شدت شلوغ بود و مثلا ساعت 12 شب میرسیدم نیم ساعت بازی کنم که خب باعث میشد بیشتر بچسبه بهم

اون موقع ها نه میدونستیم متا چیه ، یوزر اسکور چیه ، نرخ فریم دهی چیه ، رزولوشن چیه :دی ولی حال میکردیم با گیما 🤭
منم اصلا پی نمره نبودم اونموقع.
اصلا به BC سر نمیزدم برعکس الان.
نهایتش یه سوالی مشکلی یا چیزی تو بازیها داشتم میومدم سوال کنم.
ولی این بازی واقعا خیلی ضعیف بود.
یعنی کسی که قبلیها رو بازی کرده بود به راحتی میتونست تشخیص بده که این چرا اینقدر بی‌کیفیته.

بعد بازی کردنش وقتی خبرش رو دیدم که بازی رو همینطوری ضربتی سمبل کردن که با فیلمش بفروشن برام منطقی شد که چرا اینطوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or