در نهایت , PC مخصوص Gaming ساخته شد

Daedalus

کاربر سایت
آیا شما تاکنون رویای داشتن ماشین گیمینگی که بقول معروف All in one باشد و با ساپورت کامل بازی های PC همراه همراه باشد داشته اید ؟
خب , طراحان شرکت Origin PC این رویا رو داشته اند و امروز این وسیله رو معرفی کردند.
Big O : نام PC ـی است بسیار قوی که در داخل خود یک X360 slim نیز دارد .
finally-a-gaming-pc-with-a-built-in-xbox-360-20100907114304418-000.jpg
finally-a-gaming-pc-with-a-built-in-xbox-360-20100907114446053-000.jpg

هر مدل از این PC دارای یک عدد X360 اسلیم هست که درون سازی شده و میشه با اون بازی کنین هنگامی که PC داره نرم افزار ها رو اجرا میکنه و همچنین مانند خود X360 دارای ساپورت از کانکشن ها و قابلیت های اصلی اون هست !
مطمئنن این X360 درون سازی شده به فروش بیشتر این PC کمک بسیاری خواهد کرد .
همچنین BO یکی از سریع ترین گیمنیگ ریگ های موجود است .

اینم سیستم خود PC

an overclocked 4.0GHz Intel Core i7 930 processor, a liquid cooled Rampage III Extreme motherboard, dual NVIDIA GTX 480 GPUs, 6GBs of memory, dual 50GB SSD drives, a 2TB hard drive, Creative Fatal1ty sound card, and built-in Blu-ray burner
البته به نظر گرون میاد و واقعا هم گرونه :دی قیمت اون $7,669 گذاشته شده !

اگر شما خواستید سیستم بالاتر بگیرید BO سیستم بهتر هم داره ! :دی البته قیمتش هم خوبه :دی 16999 $

the configuration used by CPU Magazine, which features dual Intel Xeon X5680 processors overclocked to 4.3GHz, an EVGA SR2 motherboard, liquid cooling, quad SLI EVGA GTX 480 GPUs, 12GBs of memory, four 50GB SSD drives, two 2TB hard drives, a built-in Blu-ray burner, and a built-in 8 channel HD audio sound card
منبع

عجب چیزیه 4 تا کارت گرافیک! فقس لوله های خنک کننده ی CPUرو نگاه
2 تا 3 رم داره یا من اشتباه میبینم؟
کلا فکر کنم طوری طراحب کردن که با فروش 2 تاش پولشو دربیارن. 2 تاشم بچه پادشاه عربستان میخره. یادمه یه مانیتور محدب یا سایز مخصوص بازی یه دونه ساخته بودن واسه بچه پادشاه عربستان.
حالا XBOX توش کپی خور میشه یا نه؟

کلا فکر کنم طوری طراحب کردن که با فروش 2 تاش پولشو دربیارن. 2 تاشم بچه پادشاه عربستان میخره. یادمه یه مانیتور محدب یا سایز مخصوص بازی یه دونه ساخته بودن واسه بچه پادشاه عربستان.
حالا XBOX توش کپی خور میشه یا نه؟

البته که کسی که 8 هزار دلار برای اسباب بازی پول میده پول بازی اورجینال هم داره و دنبال این گدا بازی ها نمیره ;):d

عزیز 4 تا گرافیک داره بله این جا خیلی ها میبینن کف میکنن اما فقط کافیه بری تو گوگل راجب پارتی های که انویدیا یا ATI برگزار میکنن و مردم با سیستم هاشون جمع میشن و با هم بازی میکنن رو ببینی بعد میگی این سیستم چیه .:d

وقتی طرف میاد کیس رو 3 نفری بلند میکنن و کنارش 2 نفر دارن تاور ها خنک کنندش رو حمل میکنن میگی این چیه یا طرف از مایع سرد کننده برای سرد کردن CPU استفاده میکنه دهنت تا زمین میاد پایین من خیلی وقت پیش یه ویدیو از این پارتی NVIDIA داشتم اما هاردم که رفت به درک انم رفت ادم کیف میکرد سیستم ها رو میدید .

3 تا رم هم که چیزی نیست 3تا 2 گیگ م باشه میشه 6 گیگ .;)

میگردم اگه عکس هاشون رو پیدا کردم میزارم .

کلا این جور سیستم ها واسه کسایی هستش که به قولی خوره سخت افزار هستن و خودش یه جور بیماری یا مریضی روانیه. مثلا امروز همین رو میگیرن فردا یه پردازنده دیگه از همین خانواده میاد که فرضا یه دهم گیگاهرتز سرعتش بالاتره دیگه آروم و قرار ندارن شب و روز واسشون نمیمونه تا وقتی که سیستمشون رو تا اون حد ارتقا ندن. همیشه حتما با نهایت فریم و نهایت رزولیشن و نهاییترین حالت ممکن سطح جزییات بازی کنن:d
بعضیا عجب دل خجسته ای دارن

منظورت پارتی های اورکلاکه دیگه !؟
اخه سیستم های خنک کننده خفن برای این چیزاس :دی

نه کسای که از سیستم های SLI انویدیا استفاده کرده بودن یا داشتن دور هم جمع شدن با هم بازی میکردن .

برای این که همشون از کارت های مشخصاتی NVIDIA استفاده کرده بودن تو عکس ها و و بعدشم روش نوشته بود همایش طرفداران NVIDIA SLI . ;)

بدشم هر کدوم کیس های مختلفی داشتن یکی مثل خونه بود یکی مثل موشک بعد وسطش رو باز میکرد انگار داره تنظیمش میکنه بعدش کارت های انویدیاش رو نشون میداد .

این ها هم که گفتم این جوری فن های خنک کننده و ... داشتن کیس هاشون اون جوری بود کلا من اون موقع بعد دیدن اون خیلی دوست داشتم یه کیس این جوری ببندم که بعدم پشیمون شدم .:d

خوب پیداش کردم مال LAN پارتی NVIDIA بوده اما عکس های مال پارتی SLI ش رو پیدا نکرم فقط مال GeForce ش رو پیدا کردم فعلا اگه پیدا کردم انم میزارم .

اینم بگم این همایشون خیلی قدیمی هستش .

pic16.jpg

pic7.jpg

pic15.jpg

pic13.jpg

آخرین ویرایش:
از همین جا هم میتونم بگم توی این عکس چه جهنمی هستش . حساب کنید کل کیس ها روشن و در حال ایجاد گرما هرکی هم یه نفس بکشه اون جا جهنم هستش .

2726109217_38ea4de99f_o.jpg

اینم یکی از همون نمایشگاه ها باید باشه دقیق نمیدنم . بله خودش هستش اما در برزیل .

god-of-war-kratos-case-mod,D-R-237663-13.jpg

آخرین ویرایش:
من یکی خریدارم. فقط قسطی هم قبول می کنن؟:d
حداگثر ماهیانه 10000. تومن بتونم قسط بدم.
فکر کنم نوه و نتیجه هام هم باید قسط های منو بدن. :d

هر چی آدم پای PC خرج کنه کمه.ولی نه دیگه اینقد.وقتی میتونی تو حالت 1080p با یه کیس 1/5 تومنی همه اینکارارو کنی دیگه چه نیازیه.ولی خیلی خیلی تفاوت میون بازیهای مولتی که بین PC و کنسول ها ساخته شده هستش. کسانی که تو 1080p بازیهایی مثل RE5 و SC ... رو pc در بالاترین کیفیت بازی کردن میفهمن من چی میگم.

من یه چند وقتی انقدر از عکس ها و فیلم ها شون خیلی وقت پیش دیدم میخواستم کل پولم رو بدم بجای PS3 , 360 , TV که گرفتم یکی از این کیس ها برای خودم ببندم واقعا باشکوهه من که دلم آب میشه وقتی سیستم این جوری میبینم دوستان رو دیگه نمیدونم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Bayonetta
من یه چند وقتی انقدر از عکس ها و فیلم ها شون خیلی وقت پیش دیدم میخواستم کل پولم رو بدم بجای PS3 , 360 , TV که گرفتم یکی از این کیس ها برای خودم ببندم واقعا باشکوهه من که دلم آب میشه وقتی سیستم این جوری میبینم دوستان رو دیگه نمیدونم .
کار عاقلانه رو تو کردی ...
:دی
مطمئن باش :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or