در نمایشگاه Comic Conاطلاعت جدیدی از The last of usمنتشر می شود.

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pxc33

کاربر سایت
Naughty Dog اعلام کرد که در ماه آینده یعنی 13ژولای(23تیرماه)پنلی اختصاصی برای شاهکار خود یعنی The last of us دارد.نام کامل این پنل ویژه The Last of Us: Behind the Scenes with Naughty Dog می باشد و توسط 4نفر یعنی Neil Druckmann ،Bruce Straley کارگردان بازی ،Troy Bakerو Ashley Johnson بازیگران نقش جوئل والی میزبانی واجرا می شود.در این کنفرانس اطلاعات جدیدی از بازی داده می شود و ویدیو سینماتیکی از بازی به نمایش در می آید.
بازی The last of us به تازگی رکوردی جدید به جای گذاشته است و از game critics awardsتعداد 5 جایزه برده است که در تاریخ بازی سازی فقط Doom 3در سال 2002وبازی The last of us در سال 2012 موفق به کسب این تعداد جایزه شده اند.
این بازی در تاریخ نامشخصی در سال2013به طور انحصاری برروی Ps3عرضه می شود.
منبع
The-Last-of-Us.jpg

داداش گلم استفاده از Gif تو انجمن بر خلاف قوانين هستش;)

يعني بازم قراره The Last of Us همه ي فك هارو بچسبونه به زمين؟:dبه كسي رحم نميكنه:d

بهترین سوپرایز از طرف سازنده‌ها مشخص کردن تاریخ دقیق انتشار بازیه. امیدوارم بازی رو تو همین 2012 منتشر کنند،از هر لحاظ بهتره و بی شک بدون هیچ رقیبی بهترین بازی 2012 میشه. امسال سونی بر خلاف 2011 اصلاً برنامه جالبی برای انتشار بازی‌هاش نداشته، 2013 هم به قدر کافی شلوغ هست، احساس می‌کنم انتشار این بازی برای سال بعد باعث میشه که به حقش نرسه.

آخرین ویرایش:
god of war ascension که معلومه ۲۰۱۳ میاد.beyond هم احتمالا ۲۰۱۳ هست.بعیده اینم ۲۰۱۳ باشه.۳ تا انحصاری تو ۱ سال=خودکشی.
از طرفی ۲۰۱۴ هم محاله دیگه:d

معمولا عرضه یه IP جدید با این کیفیت و هزینه ای که واسه ساختش صرف شده، وسط این همه IP دنباله دار یه ریسک خطرناکه (از نظر فروش). بعید میدونم سونی حاضر بشه بازی رو بندازه تو نوامبر، احتمالا تو همون Q1 2013 میاد. البته شاید هم ریسک کرد و همین امسال عرضه ـش کرد :دی البته همه اینا در صورتی هست که بازی واسه امسال آماده شده باشه، احتمال زیادی هم وجود داره روند ساختش طوری باشه که اصلا به امسال نرسه.

آخه هر سال یه انحصاری داشته ... امسال هم غیر از Halo که برای 360 ه و تاثیر خاصی روی PS3 نداره بازیه شاخی از نظر فروش اضافه نشده ... COD هم که هرسال داریم ... ضمن اینکه TLOU درسته IP جدیده ولی من فکر میکنم بخاطر سابقه ND و هایپ زیادی که این بازی داشته فروشی در حد Uncharted داشته باشه .

آخه هر سال یه انحصاری داشته ... امسال هم غیر از Halo که برای 360 ه و تاثیر خاصی روی PS3 نداره بازیه شاخی از نظر فروش اضافه نشده ... COD هم که هرسال داریم ... ضمن اینکه TLOU درسته IP جدیده ولی من فکر میکنم بخاطر سابقه ND و هایپ زیادی که این بازی داشته فروشی در حد Uncharted داشته باشه .
اون دو تا FPS که مشخصه ضمن اینکه Medal of Honor هم هست، البته من بیشتر منظورم Resident Evil 6 و Assassin's Creed III هست که هر دو به صورت کلی با TLOU هم سبکن. این دو تا فارغ از هر کیفیتی که داشته باشن فروش خیلی خوبی میکنن. مطمئن باش سونی انتظار فروش خوبی از TLOU داره، ولی به هر حال عرضه IP جدید تو یه بازه زمانی که بازیهای پرفروشی میان ریسک بالایی داره، هزینه تولید TLOU هم به نظر من با توجه به کیفیتی که داره بالا هست، بنابراین اینا رو کنار هم بزاریم بعید میدونم سونی خطر کنه و بازی رو تو نوامبر عرضه کنه. البته بهتره منتظر تاریخ دقیق عرضه بازی بمونیم، شاید همه احتمالاتی که من دادم اشتباه باشه :دی

ضمن اینکه TLOU درسته IP جدیده ولی من فکر میکنم بخاطر سابقه ND و هایپ زیادی که این بازی داشته فروشی در حد Uncharted داشته باشه .
کاملاً . فروش بازی مطمئنا از انچارتد بیشتر نباشه کمتر نخواهد بود . به عنوان مثال یک نگاهی به تعداد بیننده ویدئو گیم پلی توی یوتیوب بندازید:
The Last of Us E3 2012 Gameplay - YouTube

توی نزدیک به 3 هفته تقریباً, بالای 2.7 میلیون بازدید داشته !

اون دو تا FPS که مشخصه ضمن اینکه Medal of Honor هم هست، البته من بیشتر منظورم Resident Evil 6 و Assassin's Creed III هست که هر دو به صورت کلی با TLOU هم سبکن. این دو تا فارغ از هر کیفیتی که داشته باشن فروش خیلی خوبی میکنن. مطمئن باش سونی انتظار فروش خوبی از TLOU داره، ولی به هر حال عرضه IP جدید تو یه بازه زمانی که بازیهای پرفروشی میان ریسک بالایی داره، هزینه تولید TLOU هم به نظر من با توجه به کیفیتی که داره بالا هست، بنابراین اینا رو کنار هم بزاریم بعید میدونم سونی خطر کنه و بازی رو تو نوامبر عرضه کنه. البته بهتره منتظر تاریخ دقیق عرضه بازی بمونیم، شاید همه احتمالاتی که من دادم اشتباه باشه :دی

به احتمال خیلی زیاد با توجه به اینکه در E3 تاریخ رو اعلام نکردند همون 2013 میشه ، ولی 2012 باشه فکر میکنم به نفع سونی و بازی هست، اصولا بازیهای آخر سال هر اندازه هم که ترافیک زیاد باشه فروش بهتری دارن تا زمانهای دیگه ... از لحاظ موفقیت و برنده شدن جوایز هم آخر 2012 خیلی بهتر از اوایل 2013 ست ( با توجه به احتمال نسل جدید در 2013 ) ... حالا امیدوارم اگر هم 2013 قراره باشه همون 3 ماهه اول باشه .

معمولا عرضه یه IP جدید با این کیفیت و هزینه ای که واسه ساختش صرف شده، وسط این همه IP دنباله دار یه ریسک خطرناکه (از نظر فروش). بعید میدونم سونی حاضر بشه بازی رو بندازه تو نوامبر، احتمالا تو همون Q1 2013 میاد. البته شاید هم ریسک کرد و همین امسال عرضه ـش کرد :دی البته همه اینا در صورتی هست که بازی واسه امسال آماده شده باشه، احتمال زیادی هم وجود داره روند ساختش طوری باشه که اصلا به امسال نرسه.
این چیزها واسه اولین نسل خطر داره نه الان که 60 میلیون کنسول فروش داشتن. در بدترین شرایط بالای 2 میلیون نسخه فروش میکنه :دی. درضمن قرارم نبود امسال عرضه بشه!.

کاملا خرسند هستم از این که برای این بازی و گاو و بیوند و gta پی اس 3 دوباره خریدم کاملا حمایت میشه>:d<

پ.ن:فوقشم ps3 از رده خارج شد میدیم خانوم بچه ها باش فیلم نیگا کنن میریم سرغ ps4

به احتمال خیلی زیاد با توجه به اینکه در E3 تاریخ رو اعلام نکردند همون 2013 میشه ، ولی 2012 باشه فکر میکنم به نفع سونی و بازی هست، اصولا بازیهای آخر سال هر اندازه هم که ترافیک زیاد باشه فروش بهتری دارن تا زمانهای دیگه ... از لحاظ موفقیت و برنده شدن جوایز هم آخر 2012 خیلی بهتر از اوایل 2013 ست ( با توجه به احتمال نسل جدید در 2013 ) ... حالا امیدوارم اگر هم 2013 قراره باشه همون 3 ماهه اول باشه .
من صرفا نظرم در مورد فروش هست وگرنه موفقیت رو هر وقت از سال بیاد به دست میاره :دی مثلا نگاه کن Red Dead Redemption (با اینکه اسما دنباله هست ولی فکر کنم همه قبول دارن یه جور IP جدید به حساب میاد) تو May عرضه شد و فروش خیلی خوبی هم داشت. TLOU هم میتونه همین شرایط رو داشته باشه.
این چیزها واسه اولین نسل خطر داره نه الان که 60 میلیون کنسول فروش داشتن. در بدترین شرایط بالای 2 میلیون نسخه فروش میکنه :biggrin1:. درضمن قرارم نبود امسال عرضه بشه!.
فکر نکنم سونی به 2 یا حتی 3 میلیون واسه این بازی راضی بشه، واسه همین میگم عرضه ـش تو نوامبر ریسکه :دی

پ.ن: من خودم بیشتر احتمال میدم بازی اصلا واسه امسال آماده نشه و عرضه ـش برای 2013 هم برای رسیدن به کیفیت ایده آل باشه.

کاملاً . فروش بازی مطمئنا از انچارتد بیشتر نباشه کمتر نخواهد بود . به عنوان مثال یک نگاهی به تعداد بیننده ویدئو گیم پلی توی یوتیوب بندازید:
The Last of Us E3 2012 Gameplay - YouTube

توی نزدیک به 3 هفته تقریباً, بالای 2.7 میلیون بازدید داشته !

البته به نظرم تعداد بیننده‌های این تریلر دلیلی بر فروش بالاش نمیشه:d بالاخره یه هایپی ایجاد کرده بود، این تعداد زیاد بازدید ناشی از همین امره.

ولی احساس میکنم بازی فروش بالاتری از Uncharted خواهد داشت، حداقل به خاطر بیش از حد خشن نشون دادن بازی. ملت الآن بازی‌های خشن رو بیشتر می‌پسندند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or