در نمایشگاه Comic Conاطلاعت جدیدی از The last of usمنتشر می شود.

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pxc33

کاربر سایت
Naughty Dog اعلام کرد که در ماه آینده یعنی 13ژولای(23تیرماه)پنلی اختصاصی برای شاهکار خود یعنی The last of us دارد.نام کامل این پنل ویژه The Last of Us: Behind the Scenes with Naughty Dog می باشد و توسط 4نفر یعنی Neil Druckmann ،Bruce Straley کارگردان بازی ،Troy Bakerو Ashley Johnson بازیگران نقش جوئل والی میزبانی واجرا می شود.در این کنفرانس اطلاعات جدیدی از بازی داده می شود و ویدیو سینماتیکی از بازی به نمایش در می آید.
بازی The last of us به تازگی رکوردی جدید به جای گذاشته است و از game critics awardsتعداد 5 جایزه برده است که در تاریخ بازی سازی فقط Doom 3در سال 2002وبازی The last of us در سال 2012 موفق به کسب این تعداد جایزه شده اند.
این بازی در تاریخ نامشخصی در سال2013به طور انحصاری برروی Ps3عرضه می شود.
منبع
The-Last-of-Us.jpg

امیدوارم تاریخ دقیق عرضه این فوق شاهکار مشخص بشه.فقط به خاطر این بازیPS3خریدم الته منتظر گاد اف وار و بیاند هم شدید هستم

نمایش بازی توی E3 که خیلی خوب بود ، امیدوارم تازیخ انتشارش رو توی Comic-Con اعلام کنند

Comic-Con هم خوب داره شلوغ میشه ، کاپکام هم Lost Planet 3 ، Resident Evil 6 و Devil may Cry رو برای Comic-Con تایید کرده و قراره از هرکدوم اطلاعات جدید و تریلری منتشر بشه ، همگیشون هم قابل بازی هستن

نمایش بازی توی E3 که خیلی خوب بود ، امیدوارم تازیخ انتشارش رو توی Comic-Con اعلام کنند

علی تصحیح می کنم :دی فوق العاده بود :دی به شدت منتظریم ببینیم چی می خواد نشون می دن !

این نگارش متن خبر هم اگه یه اصلاحی بشه خیلی بهتر می شه !!

Naughty Dog اعلام کرد که در ماه آینده یعنی 13ژولای(23تیرماه)پنلی اختصاصی برای شاهکار خود یعنی The last of us دارد.نام کامل این پنل ویژه The Last of Us: Behind the Scenes with Naughty Dog می باشد و توسط 4نفر یعنی Neil Druckmann ،Bruce Straley کارگردان بازی ،Troy Bakerو Ashley Johnson بازیگران نقش جوئل والی میزبانی واجرا می شود.در این کنفرانس اطلاعات جدیدی از بازی داده می شود و ویدیو سینماتیکی از بازی به نمایش در می آید.
بازی The last of us به تازگی رکوردی جدید به جای گذاشته است و از game critics awardsتعداد 5 جایزه برده است که در تاریخ بازی سازی فقط Doom 3در سال 2002وبازی The last of us در سال 2012 موفق به کسب این تعداد جایزه شده اند.

این قسمت قرمز رنگ رو کجای منبع نوشته؟؟؟؟علاوه بر اون خیلی از قسمتای منبع مثل ساعت نمایش و......هم ذکر نشده.به نظر میرسه خبر فقط عنوانش الهام گرفته شده و بقیش طبق معلومات کاربری که خبرو گذاشته پر شده:|

این قسمت قرمز رنگ رو کجای منبع نوشته؟؟؟؟علاوه بر اون خیلی از قسمتای منبع مثل ساعت نمایش و......هم ذکر نشده.به نظر میرسه خبر فقط عنوانش الهام گرفته شده و بقیش طبق معلومات کاربری که خبرو گذاشته پر شده:|
فقط یک ساعت ننوشته شده که اون هم عیبی نداره.توی شرایط خبر گذاری که خود سایت نوشته گفته فقط نقل قول از دیگران باید اصل ترجمه باشه و عیبی نداره نویسنده برداشت خود رو از خبر بنویسه که این خبر کاملا کامل و هیچ مشکلی نداره.واقعا از PXC33متشکرم که خبر ها را به سرعت ترجمه و میزاره تا همه استفاده کنن

خداییش فقط آدم بشینه استایل تفنگ دست گرفتن رو تو این بازی ببینه:x
فکر نکنم هیچ بازی دیگه ای تو این نسل باشه اینقدر موشن کپچرش خوب باشه:d

این تاریخ انتشارش رو آخر امسال اعلام کنن من ذوق مرگ میشم ... خیلی ضدحاله بره واسه 2013 ( که البته فکر کنم رفته ! :( )
معمولا عرضه یه IP جدید با این کیفیت و هزینه ای که واسه ساختش صرف شده، وسط این همه IP دنباله دار یه ریسک خطرناکه (از نظر فروش). بعید میدونم سونی حاضر بشه بازی رو بندازه تو نوامبر، احتمالا تو همون Q1 2013 میاد. البته شاید هم ریسک کرد و همین امسال عرضه ـش کرد :دی البته همه اینا در صورتی هست که بازی واسه امسال آماده شده باشه، احتمال زیادی هم وجود داره روند ساختش طوری باشه که اصلا به امسال نرسه.

این تاریخ انتشارش رو آخر امسال اعلام کنن من ذوق مرگ میشم ... خیلی ضدحاله بره واسه 2013 ( که البته فکر کنم رفته ! :( )
آره خدا کنه آخر سال2012 بیاد خیلی حال میده امسال بازی شاخ اونجری ندارین با اومدن این فوق فوق شاهکار سال 2012 بزرگ میشه

من یه جورایی حس میکنم بازی نوامبر 2012 بیاد اخه ps3 هیچ انحصاری کت و کلفتی برای اخر سال میلادی نداره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or