natani
کاربر سایت
امیدوارم بزودی مشکلتون حل شه!نظرات همه عالی بود. فعلا امروز درگیر تغییر اسلحه بودند. چون به صورت پیشفرض از یه اسلحه ی غربی استفاده کرده بود و امروز وقتی می خواست اسلحه رو با یه کلاش عوض کنه انیمیشن های اسلحه به هم خورد و هنوز هم دارند روش کار می کنند. این فرصتی شد تا من به طراحی بیشتر بپردازم. الن دارم رو چند مدل طراحی کار می کنم تا ببینم چی در میاد. فردا یه چند تا فیلم جنگی می خوام ببینم تا بیشتر با محیط آشنا بشم. انصافا طراحی خیلی سختهو مخصوصا اگه از پایه بخوای خودت طراحی کنی. به امید خدا با دیدن چند تا فیلم درست بشه. راستی کسی نرم افزاری برای ویرای فیلم نداریه؟ فقط می خوام زمان فیلم رو در قسمتی اسلوموشن کنم و در قسمتی سریع!! بهترین نرمافزار رو که راحت باشه معرفی کنید.
واقعا کار بازی سازی سخته و از کارگری آدم رو خسته تر می کنه!! چون عظمت کار از یه طرف و خوب و عامه پسند در اومدن بازی از طرف دیگه!! از اونور اولین تجربه ست و خیلی چیز ها رو آدم هنگام کار یاد می گیره. به جاش تو پروژه یدوم کار خیلی راحت می شه. البته اگه بنیاد بازی رو تایید کنه. وگرنه بدون بودجه پروژه تعطیل!! چون اونها که نمیاند برای هیچ وقت و انرژی شون رو بزارند. باید یه پابلیشر پیدا بشه!! البته چون کیفیت کار خیلی بالاست به نظر من اگه انتخاب نشه باید فاتحه شون رو بخونند!! (منظورم بنیاد و غیره که دنبال بازیساز خوب اند).
یه برنامه هست که خیلی ساده و من خودم حدود 15 دقیقه بیشتر طول نکشید که با همه فوت و فنش آشنا شدم!این:video studio
هم محیط ساده و کاربر پسندی داره و هم نیازهای اصلی رو برطرف میکنه!
حتما فیلمهایی مثل دوئل و فیلمهای جدید رو نگاه کن! هم تو رنگ بندی ککت میکنه و هم تو طراحی مراحل
یاعلی(ع)