B!G_BosS کاربر سایت Dec 30, 2009 #77 نوشته شده توسط Nefarious: یه سوال ! mw2 برای ps3 اومده یا نه؟ بیشتر... اومده. Ac2.....
Wander کاربر سایت Dec 31, 2009 #78 سلام من بازي kz2 , un2 رو دارم ميخوام بازي Resistance 2 رو بخرم ارزش داره يا نه قيمتش حدودا چنده؟ بیشتر... اگه FPS خوشت میاد صد در صد ارزشش رو داره منم شدیدا دنبال GOW Collection هستم
سلام من بازي kz2 , un2 رو دارم ميخوام بازي Resistance 2 رو بخرم ارزش داره يا نه قيمتش حدودا چنده؟ بیشتر... اگه FPS خوشت میاد صد در صد ارزشش رو داره منم شدیدا دنبال GOW Collection هستم
Amino-Danger کاربر سایت Mar 11, 2010 #83 فعلا که تو خماری Uncharted 2 هستیم البته از این جدیدا ها هم این HR و GOW III بدجور کشته مارو
dani8gb کاربر سایت Mar 25, 2010 #88 ما که به لطف عید تمام بازی های توپ مارچ رو خریدیم اما یه بازی مونده اونم ff هست. تا حالا هم این سبکی بازی نکردم.نمی دونم خوشم میاد یا نه. اما کلا تو فکر FF XIII هستم
ما که به لطف عید تمام بازی های توپ مارچ رو خریدیم اما یه بازی مونده اونم ff هست. تا حالا هم این سبکی بازی نکردم.نمی دونم خوشم میاد یا نه. اما کلا تو فکر FF XIII هستم
Bianconeri کاربر سایت Mar 26, 2010 #90 GOW III...... امان از این PS3.(بعد از اینکه PS3خریدم 360 داره خاک می خوره.)