al2 کاربر سایت Nov 27, 2011 #232 فعلا که این Modern Warfare 3 فکر و ذکرمو مشغول کرده قیمتشم پایین نمیاد لامسب:d
✞ChrisT✞ کاربر سایت Nov 27, 2011 #233 ASSASSIN.C.R BATMAN.A.C :d و برای آینده GTA V PROTOTYPE 2 اگه غلط املایی بود شرمنده
desperados کاربر سایت Jun 6, 2012 #235 در حال حاضر هیچ بازی نیست که حسرت خریدنش رو داشته باشم ولی در اینده .... last of us لامصب این تریلرش دیونم کرد
در حال حاضر هیچ بازی نیست که حسرت خریدنش رو داشته باشم ولی در اینده .... last of us لامصب این تریلرش دیونم کرد
HOSΣIN کاربر سایت Jun 6, 2012 #236 الان: STARHAWK Uncharted 1 2 Twis Ted Metal آینده: GTA V AC :III BEYOND TWO SOULS The Last Of us GOW ASCENTION همگی به صورت اوریج برای PS3 و همون روز اول انتشار.در ضمن قیمت هر کدوم از اینها روز اول چقد میشه؟
الان: STARHAWK Uncharted 1 2 Twis Ted Metal آینده: GTA V AC :III BEYOND TWO SOULS The Last Of us GOW ASCENTION همگی به صورت اوریج برای PS3 و همون روز اول انتشار.در ضمن قیمت هر کدوم از اینها روز اول چقد میشه؟
hossein.dark کاربر سایت Jun 7, 2012 #237 (⊙o⊙) نوشته شده توسط ™CoNoR=: الان:STARHAWKUncharted 12Twis Ted Metalآینده:GTA VAC :IIIBEYOND TWO SOULSThe Last Of usGOW ASCENTIONهمگی به صورت اوریج برای PS3 و همون روز اول انتشار.در ضمن قیمت هر کدوم از اینها روز اول چقد میشه؟ بیشتر... سلام برادر اگه بخوايد همه رو باهم بخريد فک کنم البته فک کنما دورو بر يک مليون بايد پياده بشويد!!!!!!!
(⊙o⊙) نوشته شده توسط ™CoNoR=: الان:STARHAWKUncharted 12Twis Ted Metalآینده:GTA VAC :IIIBEYOND TWO SOULSThe Last Of usGOW ASCENTIONهمگی به صورت اوریج برای PS3 و همون روز اول انتشار.در ضمن قیمت هر کدوم از اینها روز اول چقد میشه؟ بیشتر... سلام برادر اگه بخوايد همه رو باهم بخريد فک کنم البته فک کنما دورو بر يک مليون بايد پياده بشويد!!!!!!!
amir9 کاربر سایت Jun 8, 2012 #238 LBP2 رو تازكي ها خريدم فعلا تو فكر بازي بعدي نيستم # ببينيم وقتي LBP2 رو فتح كرديم به فكر جه بازيي مي افتيم
LBP2 رو تازكي ها خريدم فعلا تو فكر بازي بعدي نيستم # ببينيم وقتي LBP2 رو فتح كرديم به فكر جه بازيي مي افتيم
Brox کاربر سایت Jun 8, 2012 #239 [h=1]UFC Undisputed 3 [/h]من انقدر دنبال این بازی تو اینتر نت گشتم کچل شدم همه مو هام ریخت )xدیگه میخوام بمیرم گیر نمیااااااااااااااااااد:ranting::wallbash::wallbash:
[h=1]UFC Undisputed 3 [/h]من انقدر دنبال این بازی تو اینتر نت گشتم کچل شدم همه مو هام ریخت )xدیگه میخوام بمیرم گیر نمیااااااااااااااااااد:ranting::wallbash::wallbash: