ps3 lover کاربر سایت Jan 21, 2010 #16 God of war III که تو لیست باشه نمیشه به بقیه ی گزینه ها نگاه کرد :d منتظر مافیا هم هستم...
TCSCELL 8 کاربر سایت Jan 22, 2010 #19 tom clancy's SPLINTER CELL Conviction اگر امسال بیاید...:biggrin1:
tourk کاربر سایت Jan 22, 2010 #21 آرش تو هم خودتو کشتی با این نظرسنجی هات:biggrin1: در ضمن کو Mass Effect 2 منو که می شناسی دنیام Mafiaست ، فقط و فقط Mafia 2
آرش تو هم خودتو کشتی با این نظرسنجی هات:biggrin1: در ضمن کو Mass Effect 2 منو که می شناسی دنیام Mafiaست ، فقط و فقط Mafia 2
EBliiS کاربر سایت Jan 22, 2010 #22 اول از همه alan wake ... بعد spelinter cell ... البته این یکی فکر نکنم مربوط به 2010 بشه ... ایشاالله برا نوه هامون ...
اول از همه alan wake ... بعد spelinter cell ... البته این یکی فکر نکنم مربوط به 2010 بشه ... ایشاالله برا نوه هامون ...
ДядsЙ کاربر سایت Jan 22, 2010 #23 سلام.:biggrin1: ممنون از همه. بابا ایول AW ! دوستان من مخصوصا چند انتخابی رو فعال نکردم تا جذابیت نظر سنجی بالا بره.:blushing:
سلام.:biggrin1: ممنون از همه. بابا ایول AW ! دوستان من مخصوصا چند انتخابی رو فعال نکردم تا جذابیت نظر سنجی بالا بره.:blushing:
R.P.G کاربر سایت Jan 22, 2010 #26 Battle field: Bad Company 2 کو؟؟؟!؟!!؟ بیشتر... ایول اینو یادم رفته بود !!! شدید نظر سنجی مشکل داره.:confused:
Battle field: Bad Company 2 کو؟؟؟!؟!!؟ بیشتر... ایول اینو یادم رفته بود !!! شدید نظر سنجی مشکل داره.:confused:
Nomad کاربر سایت Jan 22, 2010 #27 Mafia II :biggrin1: هر چند مطمئنم نمیتونه مثل اولیش بشه. :biggrin1:
TCSCELL 8 کاربر سایت Jan 22, 2010 #28 نوشته شده توسط R.P.G: کو Medal of Honor ؟؟؟؟؟ بیشتر... نوشته شده توسط tourk: در ضمن کو Mass Effect 2 بیشتر... نوشته شده توسط Karma Police: Battle field: Bad Company 2 کو؟؟؟!؟!!؟ بیشتر... سایر بازی ها ...
نوشته شده توسط R.P.G: کو Medal of Honor ؟؟؟؟؟ بیشتر... نوشته شده توسط tourk: در ضمن کو Mass Effect 2 بیشتر... نوشته شده توسط Karma Police: Battle field: Bad Company 2 کو؟؟؟!؟!!؟ بیشتر... سایر بازی ها ...
Farzan X360_PS3 کاربر سایت Jan 27, 2010 #30 من به god of war راي دادم بعد اونم خيلي منتظر hr و aw هستم