در خواست عجیب صلیب سرخ از عوامل و سازندگان بازی ها !

Red Dev!ls

کاربر سایت
together-logo-english.jpg

با افزایش واقع گرایی و هرچه بالاتر رفتن کیفیت گرافیکی بازی ها ، سازمان بین المللی صلیب سرخ از سازندگان بازی های ویدئویی در خواست دارد که بازیباز هایی که ، در بازی هایشان قوانین بین المللی جنگی را رعایت نمیکنند وادار به جواب دادن کند !

Francois Senechaud طی صحبت هایی با شبکه BBC اذهان کرد :

"بازی هایی هستند که میدان جنگ را بصورت کاملا واقعی عرضه و نمایش میدهند و در واقع بسیار سخت است که تفاوت بین انها و دنیای واقعی را تشخیص داد ."

در ادامه :

" همان طور که انها میدان های جنگ واقعی را به نمایش میگذارند به همان شکل نیز باید قوانین و مشخصات و خصوصیات جنگ واقعی را نیز به مصرف کننده اشان نشان دهند. "

عناوین نمایش داده شده در اکثر بازی های شناخته شده شامل جنایت های جنگی ، حمله مسلحانه به مردم ، شکنجه دادن و همچنین برداشتن پلاک های سربازان مطمئنا در دنیای واقعی شامل مجازات های بسیار سنگینی میشود که سازندگان بازی باید انها را در بازی ایشان علاوه بر این موارد نشان دهند .

منبع

بعضیا جوری از جنگ حرف میزنن انگار سالها توی میدون جنگ بودن!:d
نتیجه گیری اخلاقی : یا راجع به چیزی حرف نزنیم یا اگه حرف می زنیم خودمون اون چیزو تجربه کرده باشیم .
مثلا شما کارمند ماکروسافتی یا یکی از سازندگان ایکس باکسی یا مثلا جزو تیم تهیه کنندگان ryse ی
بعضی موقع ها آدم می تونه وقتی حرفی نداره که بزنه ، حرفی نزنه !

دوست عزیز منظور من اینه که وقتی شما تو یه منطقه جنگی باشید "هر کاری" رو برای نجات جون خودتون انجام میدید و قوانین و ... رو دیگه اهمیتی نداره.
قوانین مکتوب نوشته شده هم همیشه ضمانت اجرایی نداره عزیز من .. نمونش استفاده از بمب اتمی توسط امریکا و اون همه کشته .. واکنش همین جامعه جهانی چه بود؟
نه عزیز من قوانین همیشه به طور مشخص فقط و فقط برای استفاده ابزاری بعضی کشورهاست.
نمونش رو الان تو منطقه میبینید با این همه ظلمی که یه دولت خاص تو جنگ داخلی علیه مردمش میکنه جامعه جهانی مدتهاست هیچ غلطی نمیکنه و فقط شعار و شعار و شعار ...

این متن در مورد نجات دادن جان خودتون نیست. به صورت واضح داره در مورد جنایت جنگی حرف میزنه. کارهایی مثل کشتن غیرنظامی‌ها، بدرفتاری یا کشتن یا شکنجه اسیر های جنگی، بمباران مناطق مسکونی و ...
توی بازی هایی که جنگ رو نشون میدن من فقط Cod رو بازی کردم و BF (یا Arma که شبیه‌ساز هست) بازی نکردم ولی فکر نمی‌کنم یه همچین مواردی توش وجود داشته که حالا سازنده بخواد بازیکن رو مسئول نشون بده. هرچند با نکته های حرفش موافقم.

BF و شبیه ساز کوچکترین شباهتی به هم ندارن
yahoo_22.gif
شبیه ساز صفت Arma بود.

آخرین ویرایش:
این متن در مورد نجات دادن جان خودتون نیست. به صورت واضح داره در مورد جنایت جنگی حرف میزنه. کارهایی مثل کشتن غیرنظامی‌ها، بدرفتاری یا کشتن یا شکنجه اسیر های جنگی، بمباران مناطق مسکونی و ...
توی بازی هایی که جنگ رو نشون میدن من فقط Cod رو بازی کردم و BF یا Arma که شبیه‌ساز هست بازی نکردم ولی فکر نمی‌کنم یه همچین مواردی توش وجود داشته که حالا سازنده بخواد بازیکن رو مسئول نشون بده. هرچند با نکته های حرفش موافقم.
BF و شبیه ساز کوچکترین شباهتی به هم ندارن:|

توی بازی هایی که جنگ رو نشون میدن من فقط Cod رو بازی کردم و BF یا Arma که شبیه‌ساز هست بازی نکردم ولی فکر نمی‌کنم یه همچین مواردی توش وجود داشته که حالا سازنده بخواد بازیکن رو مسئول نشون بده. هرچند با نکته های حرفش موافقم.
میدونم عزیز ولی شما باید از اون ور هم ببینی .. فکر کن یه سربازی و مافوقت دستور شکنجه دشمنو بهت میده و شما یا انجام میدی یا تبربارون میشی.
واسه همین میگم هر چقدر هم بخایم دوری کنیم از این مسایل و قانون و تبصره بزاریم واسش بازم جنگ ماهیت خودش که همون وحشیگری بشر هست رو داره.
------------------------
تو استفادشون تو بعضی از بازیها نمیشه با نشون ندادنشون احساسات بازیباز رو تحریک کرد که :d
مثالش میشه باز homefront که واقعن به قدر روی من اثر گذاشت که انگیزم واسه ادامه بازی 10 برابر شد اونم فقط به خاطر کشتار غیر نظامی ها بود که واقعن تاثیر گذار و چندش اور بود .. به هر حال بازیها هم جزیی از واقعیت هستند.

میدونم عزیز ولی شما باید از اون ور هم ببینی .. فکر کن یه سربازی و مافوقت دستور شکنجه دشمنو بهت میده و شما یا انجام میدی یا تبربارون میشی.
واسه همین میگم هر چقدر هم بخایم دوری کنیم از این مسایل و قانون و تبصره بزاریم واسش بازم جنگ ماهیت خودش که همون وحشیگری بشر هست رو داره.
------------------------
تو استفادشون تو بعضی از بازیها نمیشه با نشون ندادنشون احساسات بازیباز رو تحریک کرد که :d
مثالش میشه باز homefront که واقعن به قدر روی من اثر گذاشت که انگیزم واسه ادامه بازی 10 برابر شد اونم فقط به خاطر کشتار غیر نظامی ها بود که واقعن تاثیر گذار و چندش اور بود .. به هر حال بازیها هم جزیی از واقعیت هستند.

سلسله مراتب یه ارتش اینطوری نیست و نظارت شدیدتره. اگر یه نفر با این درخواست رو به رو شد سرپیچی میکنه و گزارش میده. اون فرد هم قدرتی نداره که اون مجازات کنه. هر فرماندهی هم مسئولیتی داره و این شامل اقدامات و تصمیم‌های خودش و زیردستاش میشه.
توی اینجا هم منظور جنایت هایی هست که توسط خود بازیکن انجام میشه نه اونی که سازنده به عنوان پیش‌زمینه داستانی در بازی قرار داده و خواسته که بازیکن اگر اینکارها رو انجام داد مسئول نشون داده بشه و مجازات بشه ولی تا اونجایی که من میدونم بازی که همچین قابلیتی داشته باشه (ارتکاب جنایت جنگی) وجود نداره یا حداقل من نمیشناسم.

سلسله مراتب یه ارتش اینطوری نیست و نظارت شدیدتره. اگر یه نفر با این درخواست رو به رو شد سرپیچی میکنه و گزارش میده. اون فرد هم قدرتی نداره که اون مجازات کنه. هر فرماندهی هم مسئولیتی داره و این شامل اقدامات و تصمیم‌های خودش و زیردستاش میشه.
توی اینجا هم منظور جنایت هایی هست که توسط خود بازیکن انجام میشه نه اونی که سازنده به عنوان پیش‌زمینه داستانی در بازی قرار داده و خواسته که بازیکن اگر اینکارها رو انجام داد مسئول نشون داده بشه و مجازات بشه ولی تا اونجایی که من میدونم بازی که همچین قابلیتی داشته باشه (ارتکاب جنایت جنگی) وجود نداره یا حداقل من نمیشناسم.
ببین عزیز تو شرایط جنگی همه چیز عوض میشه .. تو همین جنگ تحمیلی بارها و بارها هم ما و هم عراقی ها اعمال وحشیانه انجام دادیم که گفتنش اینجا جالب نیست.
نظارت کجا بود عزیزم؟!
دستورهای شکنجه معمولن به صورت محرمانه و طبقه بندی شده از همون بالا میاد.
حالا بعضی جاها به صورت قانونی میگن داریم و بعضی جاها میگن نداریم ولی ...
بحث اینجا هم من با کلیتش موافقم که هر چی صحنه هایی که خشونت مفرط دارن کمتر بشن بهتره و موافقم که بازیباز نباید وحشی و خودش عامل جنایت باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or