در خواست عجیب صلیب سرخ از عوامل و سازندگان بازی ها !

Red Dev!ls

کاربر سایت
together-logo-english.jpg

با افزایش واقع گرایی و هرچه بالاتر رفتن کیفیت گرافیکی بازی ها ، سازمان بین المللی صلیب سرخ از سازندگان بازی های ویدئویی در خواست دارد که بازیباز هایی که ، در بازی هایشان قوانین بین المللی جنگی را رعایت نمیکنند وادار به جواب دادن کند !

Francois Senechaud طی صحبت هایی با شبکه BBC اذهان کرد :

"بازی هایی هستند که میدان جنگ را بصورت کاملا واقعی عرضه و نمایش میدهند و در واقع بسیار سخت است که تفاوت بین انها و دنیای واقعی را تشخیص داد ."

در ادامه :

" همان طور که انها میدان های جنگ واقعی را به نمایش میگذارند به همان شکل نیز باید قوانین و مشخصات و خصوصیات جنگ واقعی را نیز به مصرف کننده اشان نشان دهند. "

عناوین نمایش داده شده در اکثر بازی های شناخته شده شامل جنایت های جنگی ، حمله مسلحانه به مردم ، شکنجه دادن و همچنین برداشتن پلاک های سربازان مطمئنا در دنیای واقعی شامل مجازات های بسیار سنگینی میشود که سازندگان بازی باید انها را در بازی ایشان علاوه بر این موارد نشان دهند .

منبع

اگه قرار بود قوانین رو رعایت کنیم مرز داشتیم بازی کنیم؟
البته مسایل اخلاقی بحثش فرق میکنه و ربطی به قوانین نداره یه چیز ذاتیه

بحث کلی اینه که ایشون ادا داره مثلا اگه تو بازی GTA V زدی یکی از مردم رو کشتی صاف پلیس بیاد ببرتت زندان یا اعدامت کنه :|:d

توجه شما رو به یکی از پست های همین VG جلب میکنم :

02140023386973378696.png

الان گیر من میدونی کجاست ؟
تو این چند ساله همش اخبار اومده فلان سازمان و کشور و... به فلان بازی و ... گیر داده و تعیین تکلیف کرده
الان من از شما میپرسم این همه فیلم تو همه زمینه ها هست کسی به اونا گیر نمیده هی گیر میدن به بازی بیرن بینیم بابا:|

فیلم جنگی عیب نداره بازی جنگی عیب داره فیلم چیز مشکل نداره حتی صنعت سوا هم داره ولی اگه تو بازی باشه ممنوع میکنن:|

ایده ی خوبیه کمک میکنه بازیبازها با قوانین جنگ بیشتر آشنا بشند ولی باید به عنوان یک ویژگی اضافه قابل انتخاب باشه ، بازیباز باید بتونه به میل خودش این ویژگی را فعال و یا غیر فعال کنه و نباید بهش این مسئله تحمیل بشه.

توی خیلی از کشور ها که نیاز به گفتن هم نداره روزانه N نفر بر اثر تیر اندازی و بمب گذاری و .. می میرند صلیب سرخ کاری نداره اون وقت توی بازی که شما خلاف سنگینت زدن چند تا دکمه دستست و کیبورد و ماوس کار می گیرن!!!

من نمیدونم کجای جنگها قوانین و مقررات داره ؟!!!
جنگ اسمش رو خودشه یعنی از بین بردن دشمن به هر طریقی.
این بحث ها ی انسان دوستانه فقط ماله پشت میز نشین هاست .. حقیقت تو گلوله هاست.

من نمیدونم کجای جنگها قوانین و مقررات داره ؟!!!
جنگ اسمش رو خودشه یعنی از بین بردن دشمن به هر طریقی.
این بحث ها ی انسان دوستانه فقط ماله پشت میز نشین هاست .. حقیقت تو گلوله هاست.
جنگ ها همیشه از ابتدای تاریخ یه سری قوانین نانوشته داشتن . حالا یه سری رعایت می کردن ، یه سری نه . الان هم که دیگه سازمان ملل و ... هستن و یه سری قوانین مکتوب هست و اگه طرفین ازش تخطی کنن ، نیروهای بین الملل و کشورای دیگه وارد درگیری طرفین میشن و کارو یه سره می کنن .

جنگ ها همیشه از ابتدای تاریخ یه سری قوانین نانوشته داشتن . حالا یه سری رعایت می کردن ، یه سری نه . الان هم که دیگه سازمان ملل و ... هستن و یه سری قوانین مکتوب هست و اگه طرفین ازش تخطی کنن ، نیروهای بین الملل و کشورای دیگه وارد درگیری طرفین میشن و کارو یه سره می کنن .
دوست عزیز منظور من اینه که وقتی شما تو یه منطقه جنگی باشید "هر کاری" رو برای نجات جون خودتون انجام میدید و قوانین و ... رو دیگه اهمیتی نداره.
قوانین مکتوب نوشته شده هم همیشه ضمانت اجرایی نداره عزیز من .. نمونش استفاده از بمب اتمی توسط امریکا و اون همه کشته .. واکنش همین جامعه جهانی چه بود؟
نه عزیز من قوانین همیشه به طور مشخص فقط و فقط برای استفاده ابزاری بعضی کشورهاست.
نمونش رو الان تو منطقه میبینید با این همه ظلمی که یه دولت خاص تو جنگ داخلی علیه مردمش میکنه جامعه جهانی مدتهاست هیچ غلطی نمیکنه و فقط شعار و شعار و شعار ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or