در خواست راهنمایی : Unreal Tournament 3 online

سلام
می خوام بازی آنریل 3 رو آنلاین بازی کنم. اول پروفایل رو ساختم و فقط یک بار موفق
شدم آنلاین بازی کنم. برای بار دوم که خواستم بازی کنم با پیغام conection failed مواجه شدم.
چند بار امتحان کردم ولی باز نشد.
دوستانی که اطلاع دارند اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.

سلام
می خوام بازی آنریل 3 رو آنلاین بازی کنم. اول پروفایل رو ساختم و فقط یک بار موفق
شدم آنلاین بازی کنم. برای بار دوم که خواستم بازی کنم با پیغام conection failed مواجه شدم.
چند بار امتحان کردم ولی باز نشد.
دوستانی که اطلاع دارند اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
با سلام
از همون اوایل کلی از این مشکلات داشتند, فکر کنم تاپیک این مشکل تو epicgaems به صفحه 50 رسیده باشه, کلی بابت این موضوع کیفیت سرورها ناراضین.
اول اینکه مطمئنا شما هم سرور های با پینگ پائینتر انتخاب میکنی. در مورد خودم, همیشه deathmatch سرورهائی با پینگ بهتر داره, مثلا Multiply PM #4 حدود 200 بود, که قبلا تو اون زیاد بازی میکردم, البته یه چند وقتیه اصلا بازی نکردم.
چند تا نکته ای که باید رعایت کنی اینه که
1- port forwarding انجام بدی (اگه انجام ندادی), فکر کنم پورت های 13000, 7700 و 6500 بود, تو این سایت توضیح داده.
2- نکته مهم اینه, که مشکل اکثر ماهاست:
The solution is simple... Go buy the game
wink.gif
Ilegal keys causes Connection Failed error!
Or send your key to verify it's a real one - jeff@epicgames.com
منظورم اینه که, اگه cd-key غیر قانونی داشته باشی, امکان برخورد با Connection Failed error خیلی زیاده! و اگه cd-key اصلی داری و این مشکل همیشه برات پیش میاد باید به epicgames گزارش بدی تا تصدیق کنند.

موفق باشید.

سلام

میشه بگید با چه connection ای و با چه ping یی میشه اینو نسبتاً خوب بازی کرد ؟

با dial Up که ping 350 باشه میشه ؟

یا حتما ADSL ؟

یا اصلا ping زیر 100 ؟

۞۩ محمد ۩۞

سلام .

دوستان من یکی مشکلی در این زمینه دارم . زمانی که میخوام مثلا به یک سرور با پینگ 250 Join بشم نمیتونم !! زمانی که Join Server رو میزنم رو همون حالت Connecting میمونه و Connect نمیشه !
مشکل از کجاست به نظر شما ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید .

سلام
یا حتما ADSL ؟
یا اصلا ping زیر 100 ؟
۞۩ محمد ۩۞
راستش نمیدونم با dialup میشه یا نه, اگه بمن بگی میگم نه! فکر کنم بیشتر بستگی به پینگت با سرورهای بازی داره تا نوع اشتراکت (در اینجا broadband منظور هست) . وقتی داخل بخش multiplayer برای سرور search میکنید, اونجا ping رو مینویسه.
این چیزائیه که تجربه کردم:
من خودم adsl 128 / شاتل دارم. به سرورائی که پینگشون بالای 600-500 باشه یا نمیشه کانکت شد یا اگه بشه هم سریع dc میشه. ولی سرورهای با پینگ پائینتر هم هست که میشه گفت قابل تحمله, ولی پائینتر از 200 ندیدم. بگذریم که با وقتی به سرورهای با پینگ 300 هم مثلا join میشی فایده نداره, چون بعلت latency افتضاح یه زمانی بین عکس العمل شما و پاسخ سرور وجود داره, مثلا وقتی به طرف یه player شلیک میکنی یه چند ثانیه بعد تیر میره, همین چند ثانیه کافیه تا شما به چند قطعه مساوی تقسیم بشید. :biggrin1:
و البته اینکه در کدوم وقت از شبانه روز بازی میکنی, هم در این مورد موثره که این باز به ISP برمیگرده.
همینا رو میدونستم.

سلام .
دوستان من یکی مشکلی در این زمینه دارم . زمانی که میخوام مثلا به یک سرور با پینگ 250 Join بشم نمیتونم !! زمانی که Join Server رو میزنم رو همون حالت Connecting میمونه و Connect نمیشه !
مشکل از کجاست به نظر شما ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام
یعنی freeze میشه یا همچین چیزی؟
اگه اون مشکلاتی که توی پست دوم گفتم (مثل cd-key و port forwaeding ,...) وجود نداره, تنها نکته ای که بذهن من میرسه اینه که پچ نصب کنی. پچ 1.1 اوایل دسامبر عرضه شد و پچ 1.2 حدود 10 روز پیش.

سلام
یعنی freeze میشه یا همچین چیزی؟
اگه اون مشکلاتی که توی پست دوم گفتم (مثل cd-key و port forwaeding ,...) وجود نداره, تنها نکته ای که بذهن من میرسه اینه که پچ نصب کنی. پچ 1.1 اوایل دسامبر عرضه شد و پچ 1.2 حدود 10 روز پیش.

سلام مصطفی جان .
نه freez نمیشه فقط Connection رو رد نمیکنه . خودمم میتونیم Cancel کنیم . به Cd - Key و ... گیر نمیده . منم فکر میکنم باید پچی چیزی بریزم . مصطفی جان لطف میکنی لینک دانلود جدیدترین پچ همین بازی رو اینحا قرار بدی تا دانلود کنیم ؟!

ممنون :biggrin1::love: .

سلام مصطفی جان .
نه freez نمیشه فقط Connection رو رد نمیکنه . خودمم میتونیم Cancel کنیم . به Cd - Key و ... گیر نمیده . منم فکر میکنم باید پچی چیزی بریزم . مصطفی جان لطف میکنی لینک دانلود جدیدترین پچ همین بازی رو اینحا قرار بدی تا دانلود کنیم ؟!

ممنون :biggrin1::love: .
سلام آقا مهدی,
آقا این cd-key خیلی مهمه ها, گیرش همینطور که گفتم اینجوریه که connection-failed میده. و البته اونائی هم که بازی ارجینال دارن ممکنه با این مشکل مواجه بشن.
ولی با این همه شما این پچ 1.2 رو نصب کن شاید کمکی کرد: یه لیست از mirror ها اینجا موجوده, یه نمونه هم اینه. حجمش حدود 230 مگابایته.
موفق باشی.

سلام

یا حتما ADSL ؟

یا اصلا ping زیر 100 ؟

۞۩ محمد ۩۞

کلاً DM زدن با این پینگ جذاب ایران رو بی خیال شی سنگین تری
UT3 عملاً اصلی ترین قسمت بازیش Death Match ـه که بدلیل سرعت game play بسیار بازی های دث مچ بدلیل ذات خاصشون، پینگ زیر 100 و یا بهتر بگم، زیر 50 لازم داری تا بتونی درست و درمون DM بزنی ... در غیر این صورت تا بخوای سرتو بچرخونی 3 تا راکت خورده زیر پات و خلاص ...

با پینگ بالای 100 کانتر هم نمیشه زد، چه رسد به DM

-------------------
با پینگ ایران تنها بازی هایی که میشه تقریباً خوب (اونم نه کامل) انجام داد عبارتند از MMO-RPG ها و RTS ها که خوب نیازی به لتنسی خیلی پایین ندارن و خوب مثلآً پینگ 350 براشون خوبه (تازه اونجا هم نمی تونی خیلی بری توی مودهایی که نیاز به پینگ خوب دارن، مثلاً توی MMO ها تقریباً باید Rouge و Warrior رو بی خیال شد)

بچه ها من وقتي ميخوام وارد يه سرور بشم اصلا وصل نميشه و ميگه ارتباط با سرور قطع شده و اصلا نميشه وصل شد!!!
البته بعضي وقتها ميره بعضي وقتها هم نميره!!!
مشكل از كجاست؟؟

آخرین ویرایش:
سلام
يه سوال داشتم چون تاپيک برايه UT2004 نديدم گفتم همينجا بگم
ADSL ایران با این این ورژن قبلی این بازی هم مشکل داره ¿
البته من فقط DM بازی ميکنم
راستی چرا به سری بازی های UT تو ایران اصلاا توجه داده نميشه
این موضوع خيلی برام عجيبه
من حدودا از شماره ی اول این سری بازی کردم و الان که بيش از 8 ساله اگر اشتباه نکنم
هنوز که هنوزه انگار روزه اوّله که دارم بازی ميکنم
جديدا هم دارم کارکتوره marcus fenix را ميسازم
البته از يه سری پکيجهای UT3 هم کمک گرفتم
فقط قسمت دايناميکش کامل نشده
هر کسی هم خواست در ساخت کارکتور يا کلا ويرايش UT2004
کمکش ميکنم تا جايی که بلدم البته
يه سری هم کامپايلر و اکسپورتر ها حتا کانورت ها هم دارم که
بزياش تحت DOS هستش
دوباره ميگم خيلی جای سواله که این بازی تو ایران کم توجهی بش ميشه
البته من تا الان single بازی کردم ولی انقدر هوش مصنوعيش بالاست(GodLike)
که هيچ احساس يک نواختی نميکنم
مخصوصا این که با XAN طرف باشی
خيلی دوست داشتم ببينم که حتی يک نفر مثل من عاشق UT2004 باشه

آخرین ویرایش:
سلام
يه سوال داشتم چون تاپيک برايه UT2004 نديدم گفتم همينجا بگم
ADSL ایران با این این ورژن قبلی این بازی هم مشکل داره ¿
البته من فقط DM بازی ميکنم
این موضوع خيلی برام عجيبه
من حدودا از شماره ی اول این سری بازی کردم و الان که بيش از 8 ساله اگر اشتباه نکنم
هنوز که هنوزه انگار روزه اوّله که دارم بازی ميکنم
جديدا هم دارم کارکتوره marcus fenix را ميسازم
البته از يه سری پکيجهای UT3 هم کمک گرفتم
فقط قسمت دايناميکش کامل نشده
هر کسی هم خواست در ساخت کارکتور يا کلا ويرايش UT2004
کمکش ميکنم تا جايی که بلدم البته
يه سری هم کامپايلر و اکسپورتر ها حتا کانورت ها هم دارم که
بزياش تحت DOS هستش
دوباره ميگم خيلی جای سواله که این بازی تو ایران کم توجهی بش ميشه
البته من تا الان single بازی کردم ولی انقدر هوش مصنوعيش بالاست(GodLike)
که هيچ احساس يک نواختی نميکنم
مخصوصا این که با XAN طرف باشی
خيلی دوست داشتم ببينم که حتی يک نفر مثل من عاشق UT2004 باشه

سلام دوست عزيز

كلا مشكل internet ايران ربطي به ورژنهاي اين بازي نداره همينطور كه دوستان توضيح دادن UT يا بازيهاي نظير UT به دليل سرعتي بودن و نياز به عكس العمل بالا پينگ زير 100 احتياج داره چون يك ثانيه تاخير هم رو نتيجه بازي تاثير مي ذاره بنابراين شما برا آن لاين زدن UT يا بايد سرور داخلي (ايران) گير بياري كه تا جايي كه من ميدونم وجود خارجي نداره يا بايد چند نفر عشق UT مثل اينجانب گير بياري كه يكيشون سرور بشه بقيه همه joinشن به بازي، راستي خوبه برا همدردي با شما بگم كه منم از سال 2000 كه قسمت اصلي UT رو تهيه كردم تا همين اواخر فقط سينگل مي زدم :-" و هنوز كه هنوزه در كف هوش مصنوعي كه تو سال 99 برا اين بازي ساختن به سر مي برم:biggrin1:

UT3 از game for windows live استفاده میکنه و هر بازی که از gfwاستفاده کنه برای مواتی حتما باید پینگ زیر 25msداشته باشین که تو ایران تقریبا غیر ممکنه بتونی این جور پینگی داشته باشی اون یه دفعه که شما موفق شدی بازی کنی احتمالا از زیر دست gfw در رفته :D الان هم gfw به احتمال زیاد cdkey شما شناسایی کرده ولی اگه حتما میخواین این بازی مولتی بزنین باید gfw هک کنین ^^

http://www.bazicenter.com/forums/group.php?groupid=12

منم یه زمانی UT بازی میکردم..ولی از وقتی که با سری بازی های Quake آشنا شدم دیگه تقریبا بی خیال UT شدم..چون سبکشون شبیهِ همدیگس.. نمیشه هردو تا بازی رو با هم بازی کنی..قاطی میکنی! یعنی مثلا Shooting ایناتون خراب میشه..
به همه ی UT بازان هم پیشنهاد میکنم Quake رو امتحان کنن حتما!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or