در حال حاظر مشغول چه بازیهایی هستین ؟؟

همین الان Quantum Break رو تموم کردم.

نمیخوام بازی رو بالا ببرم اما حس میکنم واقعا بازی در حقش اجحاف شد (شخص خودم یکی از اونایی بودم که اون سالی که اومد بازی رو بعد چند ساعت رها و بعد از از روی سیستم پاکش کردم).

این بار بعد از تقریبا 8 سال داشتم لیست بازیهای گیم پس رو نگاه می کردم تصمیم گرفتم بازی رو انجام بدم و تمومش کنم و نکته اینه که درسته شروع بازی شاید خسته کننده باشه ولی از وسطهای بازی تازه المانهای گیم (داستان ، گیمپلی و...) خودشون رو نشون میدن.

آخر بازی قشنگ نشون میده که رمدی انگیزه داشته برای ساخت نسخه دوم (دوراهی ناتموم آخر بازی و بخصوص اونجایی که توی فلشبک جک توی زمان متوقف شده در گوش بت میگه که برمیگردم و کمکت میکنم) اما فیدبکهای نچندان راضی کننده باعث شد که نسخه بعدی ساخته نشه.

images

آخرین ویرایش:
World of warcraft.چندروز دیگه هم بکوب پای astro bot
یادمه دستینی 2 هم پلی میدادی . هنوز بازی میکنی یا دراپش کردی ؟

دوستان نظری درباره بازیه warhammer 40k space marine 2 دارید؟؟؟ ارزش خرید داره؟؟؟
من بازیش نکردم ولی سری بازیای وارهمر معمولا هم خوبن هم اعتیاد اور

من که خیلی سرم شلوغ بوده هفته پیش black myth را تموم کردم الانم دارم star wars outlaws بازی میکنم امیدوارم تا پنچ شنبه تمومش کنم جمعه صبح هم استرو پریلود شده اماده است تا ۷:۳۰ بزنم تو گوشش :D
ماشالا داداش . همه اینایی که گفتی بازیای تقریبا گرون و جدیدین . کجا کار میکنی شما :)

• Like
Reactions: Rohshen
یادمه دستینی 2 هم پلی میدادی . هنوز بازی میکنی یا دراپش کردی ؟

من بازیش نکردم ولی سری بازیای وارهمر معمولا هم خوبن هم اعتیاد اور
سلام آقا.راستش کم و بیش بازی میکنم ولی الان سویتچ کردم رو space marine 2 فعلا.دیروز رود مپ خوبی برای destiny دادن.

• Like
Reactions: paybrig23
Wolfenstein the new order
این بازیو همون موقعی که اومد یه دو سه ساعتی روی ps3 بازی کردم زیاد خوشم نیومد و ادامه هم ندادم ولی الان که دوباره رفتم سراغش به شکل عجیبی دارم باهاش حال میکنم
بازی یه ترکیب لذت بخش از شوتر های نظامی مثل cod و بومرشوتر های خود id مثل دوومه همه چیز بازی متعادل و اندازه سر راست و فان ساخته شده مثل بازی های امروزی سختی یا شلوغ کاری اضافه نداره داستان و فضاسازی هم عالی واقعا این بازیا چطوری متاشون زیر ۸۰ شده ؟
ولفن اشتاین حرف نداره . بعدش برو سراغ new blood اونم عالیه . من انقدر با سبک شوتر این بازی حال کردم که وسوسه شدم رفتم mw3 رو پارسال بخاطرش خریدم ...

• Like
Reactions: BladeRunner
همین الان Quantum Break رو تموم کردم.

نمیخوام بازی رو بالا ببرم اما حس میکنم واقعا بازی در حقش اجحاف شد (شخص خودم یکی از اونایی بودم که اون سالی که اومد بازی رو بعد چند ساعت رها و بعد از از روی سیستم پاکش کردم).

این بار بعد از تقریبا 8 سال داشتم لیست بازیهای گیم پس رو نگاه می کردم تصمیم گرفتم بازی رو انجام بدم و تمومش کنم و نکته اینه که درسته شروع بازی شاید خسته کننده باشه ولی از وسطهای بازی تازه المانهای گیم (داستان ، گیمپلی و...) خودشون رو نشون میدن.

آخر بازی قشنگ نشون میده که رمدی انگیزه داشته برای ساخت نسخه دوم (دوراهی ناتموم آخر بازی و بخصوص اونجایی که توی فلشبک جک توی زمان متوقف شده در گوش بت میگه که برمیگردم و کمکت میکنم) اما فیدبکهای نچندان راضی کننده باعث شد که نسخه بعدی ساخته نشه.

images
دقیقا . یکی از بهترین بازیهای عمرم بود .
اگر آپدیت نسل نهمی هم میگرفت که عالی میشد و در حقش واقعا اجحاف شد.
و پتانسیل بالایی برای نسخه دوم داشت . واقعا حیف شد

برای پلی دادنش دیر شده اما

Detroit: Become Human

و واقعا باید زودتر پلی میدادمش

شاهکاره

بنظرتون تموم که شد پایان های دیگه ش رو هم امتحان کنم؟

اره بنظر من که بیوفت دنبال پلات کردنش و هر چی پایان و راه مختلف هست امتحان کن مخصوصا برای کانر.

• Like
Reactions: AlienBijan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or