در جعبه کینکت چه میگذرد

Gunners Trust

کاربر سایت
kinectgameunboxing.jpg

درود.
اکثریت شما با عکس فوق اشناییت خواهید داشت دستگاههی که در E3 سال جاری از ناتال به کینکت تغییر نام داد که اولین حسگر حرکتی میباشد که جنسیت گیمر را تشخیص میدهد و به گفتهی بیشتر کارشناسان میتواند یک تکنولوژی در صنعت گیم به حساب بیاید و برای مایکروسافت سود قابل ملاحظه ای به رقم بزند.
اخیرا یک خورده فروش بریتانیای از unboxing این دستگاه تریلری ارسال کرده که در منبع قابل مشاهده میباشد.
این ویدیو انچه که در جعبه کینکت میگذرد به همراه طرز کار ان را به ما نشان خواهد داد.
کینکت 19 ابان یا به تاریخ میلادی بیستم نوامبر عرضه خواهد شد و لیست بازی های که برای این دستگاه عرضه میشود را در این جا (here) خواهید دیدد.
TNX VG247
http://www.vg247.com/2010/10/29/check-out-this-game-unboxing-video-of-kinect/

کینکت احتمالا چند روز ( یا چند هفته با چند ... ) بعد از عرضه ی عمومی به ایران هم میاد ؟
احتمالا 2-3 هفته بعد از عرضه تو اروپا کم کم تو بازار پیدا میشه،چون محصول جدیده مثل Move زود میاد
من از DC شنیدم گکفت هفته اول بیاریم 210-220 تومن قیمتشه.

ولی مطمئنن تو بازار زیاد بشه میشه 170-اینطورا

این ابدیت داشبورد جدید مختص به کینکت که قرار فردا عرضه شه از محتویات داخل جعبه ی کینکته یا خودمون باید جداگون جورش کنیم؟؟؟؟
اپدیت که باید دانلود کنید،ولی با دانلودش دیگه نمیتونید بازی های جدید(کپی) رواجرا کنید!پس فعلا دنبال اپدیت نباشید،چیز جالبی نیست!

اااااااااااااااا:-o:-o پس برای ساپورت کینکت چه کار باید بکنیم :-/:d؟؟؟؟
تا kinect بیاد و برسه ایران، فریم ویر جدید عرضه شده.

آخرین ویرایش:
احتمالا 2-3 هفته بعد از عرضه تو اروپا کم کم تو بازار پیدا میشه،چون محصول جدیده مثل Move زود میاد
من از DC شنیدم گکفت هفته اول بیاریم 210-220 تومن قیمتشه.

ولی مطمئنن تو بازار زیاد بشه میشه 170-اینطورا

اپدیت که باید دانلود کنید،ولی با دانلودش دیگه نمیتونید بازی های جدید(کپی) رواجرا کنید!پس فعلا دنبال اپدیت نباشید،چیز جالبی نیست!
اااااااااااااااا:-o:-o پس برای ساپورت کینکت چه کار باید بکنیم :-/:d؟؟؟؟

بچه ها قیمت 360 همراه با کینکت چنده؟؟
من کنسولم رو فروختم و می خوام یه پک کینکت بگیرم
کسی از قیمت خبر داشت بگه!
360slim 4 gb باندل کینکت 299$
360slim 250 gb باندل کینکت 399$
اما نمیدونم کی برسه ایران و این فروشنده هام بخوان اینو چند بدم بهمون /:)

• Like
Reactions: kaka-23

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or