در جعبه کینکت چه میگذرد

Gunners Trust

کاربر سایت
kinectgameunboxing.jpg

درود.
اکثریت شما با عکس فوق اشناییت خواهید داشت دستگاههی که در E3 سال جاری از ناتال به کینکت تغییر نام داد که اولین حسگر حرکتی میباشد که جنسیت گیمر را تشخیص میدهد و به گفتهی بیشتر کارشناسان میتواند یک تکنولوژی در صنعت گیم به حساب بیاید و برای مایکروسافت سود قابل ملاحظه ای به رقم بزند.
اخیرا یک خورده فروش بریتانیای از unboxing این دستگاه تریلری ارسال کرده که در منبع قابل مشاهده میباشد.
این ویدیو انچه که در جعبه کینکت میگذرد به همراه طرز کار ان را به ما نشان خواهد داد.
کینکت 19 ابان یا به تاریخ میلادی بیستم نوامبر عرضه خواهد شد و لیست بازی های که برای این دستگاه عرضه میشود را در این جا (here) خواهید دیدد.
TNX VG247
http://www.vg247.com/2010/10/29/check-out-this-game-unboxing-video-of-kinect/

من هم منظورم خود دستگاه هست.
آخه تو E3 امسال از تاخیر تقریبا 1 ثانیه ای دستگاه تو اجرای دستورات دیدم. (خودم فیلمشو دیدم)

آره منم اونا رو دیده بودم خیلی فاجعه بود تاخیرشون...ولی این فیلم یک ساعته خارق العادس...به قول آقای "dinasour" فرقش با فیلمای اون زمان از زمین تا آسمون:d

راستی دوستان تو اون قسمت که بازی fittnes رو انجام میداد دیدین چه زود نفر بعدی رو اسکن کرد....خودشم تعجب کرد گفت چه اسکن سریعی:d

وای ما چه حالی کنیم با کینکت!!!(البته اگه بخریم:d)
منم که ندید بدیداول کار یه حرکت میزنم دستگاه هنگ میکنه!:d:d
یعنی واقعا هر کاری کنیم میکنه؟
و اینکه عکس و فیلمایی که ازمون میگیره رو که به liveخود به خود نمیده؟
میشه یکاری کرد از خودمون عکس و فیلم نگیره؟

وای ما چه حالی کنیم با کینکت!!!(البته اگه بخریم:d)
منم که ندید بدیداول کار یه حرکت میزنم دستگاه هنگ میکنه!:d:d
یعنی واقعا هر کاری کنیم میکنه؟
و اینکه عکس و فیلمایی که ازمون میگیره رو که به liveخود به خود نمیده؟
میشه یکاری کرد از خودمون عکس و فیلم نگیره؟
داداش شما می خوای چیکارکنی جلوش که اینقدر نگرانی کلا مشکوک میزنیا :)) هر کاری دوس داشتی بکن سر خود نمیره Live بد شه برات :d

منم دیدم این now playing را!خیلی خوف بود.هر روز دارم مشتاق تر می شم.فقط کینکتیمال دیگه خیلی بچگونه بود و حوصله سر بر.ولی مثلا فیتنس برخلاف چیزی که فکر می کردم چیز باحالی بود.پینگ پونگش هم خیلی دقیق کار می کرد.ولی شاخ بازی هاش دنس سنترال بود.اون قسمت آخرش که فری بود و هر کاری دلشون می خواست می کردن کر کر خنده بود!

97156630592488575565.png

29510012327403853026.png

59514062432147136665.png

89834088187743318923.png

36215532356585420695.png

در اسپویلر فوق 5 تصویر از UNBOXING کینکت توسط ign هست.... که میتونید استفاده کنید (اگه دسترسی ندارید به فیلم!)
عکس ها رو خودم تهیه کردم(از روی فیلم! یعنی عکسها منبع خبری خاصی به تنهایی نداره!)!
برای کسانی که اینترنت خفن ندارن:دی! (رضا!)
تو این عکس چهارمی اون دمپای لاانگشتیه تو افسایده ها :d:d
عجب بسته بندی خوشگلی داره خدا بده برکت:d:d
خدایا یه پولی مفتی به همهی ما ها بده یدون از این کینکت ها بگیریم آمین:d:x
حالا یه سئوال به نظرتون این بیاد ایران این ملت کنسول فروش این کینکت رو چند تومن بیشتر از قیمت اصلی میندازن بهمون ؟؟؟؟:-/:d

داداش شما می خوای چیکارکنی جلوش که اینقدر نگرانی کلا مشکوک میزنیا :)) هر کاری دوس داشتی بکن سر خود نمیره Live بد شه برات :d

آقا شما چه منفی بینی!!:d:d:d
ولی اگه بی اجازه به لایو پخش نمیکنه خیالم راحت شد بخریم بریم عشق و حال!!:x
به امید روزی که bad company و gears of war و ac و ... با هاش بازی کنیم!:d
البته در بازیهای ...دار بد بخت میشیم!فرض کنید کینکت برای ps3بود gow3باهاش مصیبتی بودا!:d:d:d

دیشب ویدئو دانلود کردم و فقط 5 دقیقه رو دیدم الان کامل دیدمش
همچیز بنظر خوب میاد و اون لگ قبلی که همرو ناراحت کرده بود تا حدی رفع شده البته بازیهایی هم که نشون میده زیاد لگ و تاخیر توشون موثر نیستن.
فقط امیدوارم چنتا بازی اسمی براش بیاد تا مجبور نشیم مثل تسترای گیم اسپات برای نشون دادنش به فامیل و آشنا جلوشون قر کمر بریم !!
حداقل من که تا چنتا بازی خوب براش نیاد به خریدش فکر نمیکنم ...

دیشب ویدئو دانلود کردم و فقط 5 دقیقه رو دیدم الان کامل دیدمش
همچیز بنظر خوب میاد و اون لگ قبلی که همرو ناراحت کرده بود تا حدی رفع شده البته بازیهایی هم که نشون میده زیاد لگ و تاخیر توشون موثر نیستن.
فقط امیدوارم چنتا بازی اسمی براش بیاد تا مجبور نشیم مثل تسترای گیم اسپات برای نشون دادنش به فامیل و آشنا جلوشون قر کمر بریم !!
حداقل من که تا چنتا بازی خوب براش نیاد به خریدش فکر نمیکنم ...

مگه قبلا دستگاه رو با بازی کردن gears3 تست می کردن که بازیهایی که تو تست گیم اسپات هستن لگ توشون موثر نباشه؟؟؟:d:d

قبلا هم با همین بازیها تست میکردن الانم با همین بازیها.......البته پینگ پنگش رو من قبلا ندیده بودم که تو این فیلم دیدم و انصافا تاخیر اینام خیلی نداشت ..عالی بود.

انطوری که به نظر میرسه این لگ خیلی به برنامه نویسی ربط داره و هر سازنده ای که بهتر کینکت رو بشناسه میتونه این لگ رو خیلی کمتر کنه. پس باید به آینده خوش بین باشیم که لگش خیلی کمتر از اینی که هست بشه.

مگه قبلا دستگاه رو با بازی کردن gears3 تست می کردن که بازیهایی که تو تست گیم اسپات هستن لگ توشون موثر نباشه؟؟؟:d:d

قبلا هم با همین بازیها تست میکردن الانم با همین بازیها.......البته پینگ پنگش رو من قبلا ندیده بودم که تو این فیلم دیدم و انصافا تاخیر اینام خیلی نداشت ..عالی بود.

من گفتم که با گاو3 تستش کردن !؟
به نظر شما لگ چند میلی ثانیه ای تاثیری که روی بازی قرکمر داره برابره با مثلا همون گاو3 که شما میگی ؟! :d
درکل بزارید چنتا گیم حسابی روش بیاد بعد بهتر میشه بحث کرد ...

من گفتم که با گاو3 تستش کردن !؟
به نظر شما لگ چند میلی ثانیه ای تاثیری که روی بازی قرکمر داره برابره با مثلا همون گاو3 که شما میگی ؟! :d
درکل بزارید چنتا گیم حسابی روش بیاد بعد بهتر میشه بحث کرد ...
اولا گیرز 3 نه گاو3

دوما شما منظور منو متوجه نشدی من گفتم قبلا هم با همین بازیها تست میکردن مشکل تاخیر داشت ولی الان دیگه نداره(یا خیلی خیلی کم شده) که این خودش موفقیت بزرگیه.

تازه بازی joyride یا مثلا پینگ پنگ مگه بازی سریعی نیستن؟؟پس اگه لگ آزار دهنده ای داشته باشه میشه از دیدن ویدیو اون بازیها هم فهمید.... .

من که ویدیو رو ندیدم کسی میتونه از هر چی ویدیو از کنیکت داره لینک بزاره؟ البته هر چی حجم کمتر بهتر!
ولی یه ویدیوی تبلیغاتی ژاپنی که دیدم خیلی حال کردم! یه بازی والیبال بود که بنده خدا میپرید بالا پایین به خودم گفتم من اگه بخرمش همسایه ها از همون طبقه ششم میندازنم پایین! :d
قیمتش معلوم نشده؟ 10 روز دیگه هم که بیشتر نمونده تا بیاد! دیگه نمیتونم تحمل کنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or