در جعبه کینکت چه میگذرد

Gunners Trust

کاربر سایت
kinectgameunboxing.jpg

درود.
اکثریت شما با عکس فوق اشناییت خواهید داشت دستگاههی که در E3 سال جاری از ناتال به کینکت تغییر نام داد که اولین حسگر حرکتی میباشد که جنسیت گیمر را تشخیص میدهد و به گفتهی بیشتر کارشناسان میتواند یک تکنولوژی در صنعت گیم به حساب بیاید و برای مایکروسافت سود قابل ملاحظه ای به رقم بزند.
اخیرا یک خورده فروش بریتانیای از unboxing این دستگاه تریلری ارسال کرده که در منبع قابل مشاهده میباشد.
این ویدیو انچه که در جعبه کینکت میگذرد به همراه طرز کار ان را به ما نشان خواهد داد.
کینکت 19 ابان یا به تاریخ میلادی بیستم نوامبر عرضه خواهد شد و لیست بازی های که برای این دستگاه عرضه میشود را در این جا (here) خواهید دیدد.
TNX VG247
http://www.vg247.com/2010/10/29/check-out-this-game-unboxing-video-of-kinect/

خیلی عالیه یعنی هیچ مشکلی که فکرش رو بکنی نداره فقط بازیهاش هاردکور نیست که به نظر من بعدا اضافه میشه.

من که با مانیتور بازی میکنم یک مبل یک تنی هم بغل دست میز کامپیوتر هست عمراً بتونم با این کار کنم

خیلی عالیه یعنی هیچ مشکلی که فکرش رو بکنی نداره فقط بازیهاش هاردکور نیست که به نظر من بعدا اضافه میشه.

من که با مانیتور بازی میکنم یک مبل یک تنی هم بغل دست میز کامپیوتر هست عمراً بتونم با این کار کنم

منم دقیقا مشکل تو رو دارم ..
مانیتور و کمبود جا ...:(

عماد از کابل اتصال به کنسول عکسی ننداختی؟اخر سر نفهمیدیم قضیه kinect ready و USB اضافی و قضیه کابل جدا برای کنسولهای معمولی چیه:دی

یه چیزه جالبی که تو ویدیو game spot طرف بهش اشاره میکنه اینه که کینکت توانایی تشخیص قدرت و شدت ضربه رو هم داره.که این خودش یه امتیاز برای این دستگاه نسبت به رقیبش حساب میشه.:d

خیلی جالب بود کلیپ گیم اسپات بازی ها را تست کردن خیلی باحال بود فقط می مونه قیمتش تو ایران

در مورد کابل : به ایکس باکس های جدید مستقیم وصل می شه ولی قدیمی ها یعنی ما یه آداپتور داره که اون اتصال مخصوص کینکت را می زنی به اتصال آداپتور، آداپتور را به برق (چقدر پریز شلوغ می شه) بعد یو اس بی که آداپتور داره را هم وصل می کنی پشت ایکس باکس اینجوری که من متوجه شدم

• Like
Reactions: capitanrayan
تو اين لينک گيم اسپات که اون 2 تا داشتن بازی میکردن هيچ لگی تو بازی ديده نشد..
من نميدونم بعضی ها اين لگو از کجا در اوردن..خدايی هيچ مشکلی از لحاظ دير عمل کردن نداره دستگاه..
اگرم بازی بياد که اين مشکل رو داشته باشه مطمئناً اون بازی خوب کانفيگ نشده با دستگاه.

WOW ویدئو رو دیدم،واقعا عالی بود،من اون قسمت که بازی Ubi رو تست میکردن خیلی خوشم اومد:دی
از لحاظ تاخیر و لگ هم واقعا فئق العاده عالی عمل میکنه و دیگه از این دوتا نمیشه گیری بهش داد

پ.ن:هرچی قبل از عرضه A W اخبار ناخوشایند اومد،سر Kinect چیزهای مثبت زیاد میبینیم
در مورد کابل : به ایکس باکس های جدید مستقیم وصل می شه ولی قدیمی ها یعنی ما یه آداپتور داره که اون اتصال مخصوص کینکت را می زنی به اتصال آداپتور، آداپتور را به برق (چقدر پریز شلوغ می شه) بعد یو اس بی که آداپتور داره را هم وصل می کنی پشت ایکس باکس اینجوری که من متوجه شدم
ممنون

لگ کینکت توی ویدئوی GameSpot فوق العاده بهتر از قبل شده ! به جز چند مورد , توی بقیه موارد نسبت به قبل از زمین تا آسمون بهبود داشته !
همچنان Dance Central رو بهترین Launch Title ـش میدونم که احتمالآ امتیازای خیلی خوبی هم میگیره !
Kinectimals هم برای بچه ها جذاب ترین چیزی هست که میشه توی یه کنسول ساخت :دی

درست هست که کینکت چیز جالبی هست ولی بنظر من اجرا بازی ها تنها با 30 فریم بر ثانیه و کمی تاخیر که تو انجام دستورات داره باعث شده که خیلی پوئن مثبتی براش نباشه.
شاید هم تا الان این مشکل رفع شده. اگه کسی میدونه بگه ما هم روشن شیم.

درست هست که کینکت چیز جالبی هست ولی بنظر من اجرا بازی ها تنها با 30 فریم بر ثانیه و کمی تاخیر که تو انجام دستورات داره باعث شده که خیلی پوئن مثبتی براش نباشه.
شاید هم تا الان این مشکل رفع شده. اگه کسی میدونه بگه ما هم روشن شیم.

اون فریم مال دستگاه هستش نه مال بازیهاش......... .

والله این ویدیو یک ساعته که ما از این دستگاه دیدیم واقعا فوق العاده بود........بازی باهاش کاملا لذت بخشه و به غیر از 3 چهار مورد تو این ساعت لگی تو بازی ندیدم
خود تست کننده ها هم فقط دو جا به لگش اشاره کردن بقیه لحظات فقط داشتن از دستگاه تعریف میکردن.(مخصوصا اوایل که از حرکت خوانی دستگاه و تشخیص شدت ضربه(power surf ) دستگاه کف کرده بودن:d

آخرین ویرایش:
سلام.
اون بازیهایی که تو عکسا بودنم در جعبه ش هستن؟بالاخره قیمتش چقدره؟(منظورم اینه که بیاد ایران به تومن چند میفروشن!؟:d)
توی همه جعبه های کینکت یدونه Kinect Adventures وجود داره و بقیه بازیها رو باید جدا بگیرین ! قیمتش هم مشخص نیست چون توی ایران قانون خاصی برای قیمت نداریم :دی

• Like
Reactions: محمد رضا mr
منم کلیپو دیدم واقعا عالی بود>:d<
فقط یجا دیدم (تو بازی Rallyball) که انگشت اواتار باز و بسته میشد :-o
یعنی اینکه میگفتن کینکت نمیتونه انگشتها رو تشخیص بده الکی بوده؟:-/

اون فریم مال دستگاه هستش نه مال بازیهاش......... .

والله این ویدیو یک ساعته که ما از این دستگاه دیدیم واقعا فوق العاده بود........بازی باهاش کاملا لذت بخشه و به غیر از 3 چهار مورد تو این ساعت لگی تو بازی ندیدم
خود تست کننده ها هم فقط دو جا به لگش اشاره کردن بقیه لحظات فقط داشتن از دستگاه تعریف میکردن.(مخصوصا اوایل که از رکت خوانی دستگاه و تشخیص شدت ضربه(power surf ) دستگاه کف کرده بودن:d
من هم منظورم خود دستگاه هست.
آخه تو E3 امسال از تاخیر تقریبا 1 ثانیه ای دستگاه تو اجرای دستورات دیدم. (خودم فیلمشو دیدم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or