در بازی Until Dawn میتوانید خصوصیات رفتاری شخصیت های بازی را تغییر دهید

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
bk3_until_dawn_psx_2.0-760x428.jpg

درود

یکی از عناوین انحصاری کنسول ps4 ، عنوان Until Dawn میباشد که قرار است در ماه اگوست وارد بازار شود.

طبق اطلاعاتی که از بازی منتشر شده است شما میتوانید در طول بازی خصوصیات رفتاری شخصیت ها را تغییر بدهید.

در صفحه رسمی توییتر بازی امده است:
سم میتواند کاملا معمولی یا یک موطلایی بی کله یا همانند شخصیت Buffy The Vampire Slayer باشد. این بستگی به تصمیمات بازیبازان دارد.

در این بازی در نقش چندین کاراکتر قرار خواهید گرفت و کنترل رفتار و واکنش های ان ها با شما خواهد بود.

خصوصیات رفتاری میتواند شامل صداقت ، مهربان ، شجاع ، شوخ طبع ، احساسی و... باشد. علاوه بر این نحوه برخورد شخصیت ها با یکدیگر مورد ارزیابی قرار میگیرد. به طوری که رفتار بعضی از شخصیت ها با یکدیگر دوستانه تر است.

سبک این عنوان ترسناک بقا به بازی زیبا و خاص heavy rain شباهت دارد.بازی پایان های مختلف دارد و اگر میخواهید همه پایان ها و اتفاقات بازی را ببینید باید بازی را چندین بار تمام کنید.

عنوان انحصاری Until Dawn قرار است در تاریخ ۲۵ اگوست برای کنسول PS4، منتشر شود.

اینم عین اوردر یه شوکیس گرافیکیه :دی این تیپ بازیا یا یه گیم پلی خیلی خیلی خوب میخوان (که با سبکی که اینا انتخاب کردن این بخش رسماً تعطیله ، باز اون گیم پلی اول شخص نسل قبلیش خیلی بهتر و خاص تر بود ! اول شخص ، چراغ قوه به عنوان وسیله ی اصلی توی بازی و ...) یا داستان خیلی درگیر کننده که به قیافه ی داستان تینیجری UD اصلاً نمی خوره ! حداقل کاری که می تونن برای نجات بازی انجام بدن اینه که انتخاب ها و راههایی که میشه طی کرد خیلی خیلی زیاد باشه تا طرف رغبت کنه یه دست دوباره ای به بازی بزنه که خب اینم اصن به قیافه ی استودیوی سازندش نمی خوره :دی
اینم احتمالاً میره وَر دل داوود قفس :دی

اقا جدی فازتون چیه؟ شما بازی کردین؟ چند بار این باید گفته بشه؟ اقا اول بازی کنید بعد بیاید یه کامنت شوخ بزارید که در دریای نمک فرو بریم!
اقا بازی چه مشکلی داره؟ گرافیک بد بود؟ نه جدی به حرفم فکر کنید. گیم پلی بد بود؟انتخاب گیریا زیاد فلسفی نبودند و به تیپ شما نمیخوردند؟ سازنده ی بازی کجه؟
اصلا کی این کارو کرد مود؟ هر روز که از خواب بیدار میشید حوصلتون سر میره میاید میگید بدترین بازی دنیاست و همینطور هم دیوید کیج ادم مسخره ایه با اوون کله ی کچلش! :|
بس کنید اقایون. جدی خوشتون میاد یکی بیاد به بازی ای که چندین ماه پاش میزارید و زحمت پاش کشیدید بدو بیراه بگه وقتی حتی بازیش نکرده؟
اقایون...من یک ایده دارم! + _ بازی رو نخرید!!!!!!_+جدی ایده ی خوبی نیست؟ این تصمیم باعث آرامش دیگران هم میشه!
والا...

من عاشق این سبک بازیام ، (بزار بگن هاردکور نیستیو گیم پلی نداره این سبک بازیائو...) مهم اینه که لذت میبرم و بیشتر اینکه سونی به استدیوهای دیگه هم این فرصتو داده . رقابتو جنگ داخلی قشنگی میشه بین استودیوهای سونی :d

مهمترین هدف بازی ها سرگرمی بوده قاعدتا به نظرم
حالا اگه یک بازی با گیم پلی معمولی ولی مثلا داستان قوی بتونه بیاد سرگرمی ایجاد کنه , فکر نکم خیلی بد باشه
البته بحث سلیقه هم هست خوب

شاید یکی براش گیم پلی خیلی مهم باشه و یکی خیلی نه و داستان براش مهمتر باشه

راستش خیلی کم پیش میاد همه ی المان های مهم یک بازی به نظرم در کنار هم به صورتت عالی و خوب باشند

دارم درست میبینم؟ این کاراکتر Hayden Panettire هست یا من دارم توهم میزنم؟ اگه هست بگین همین الان پیش خرید کنم بازی رو! Nashville رو فقط به خاطر این دارم میبینم.

اینم عین اوردر یه شوکیس گرافیکیه :دی این تیپ بازیا یا یه گیم پلی خیلی خیلی خوب میخوان (که با سبکی که اینا انتخاب کردن این بخش رسماً تعطیله ، باز اون گیم پلی اول شخص نسل قبلیش خیلی بهتر و خاص تر بود ! اول شخص ، چراغ قوه به عنوان وسیله ی اصلی توی بازی و ...) یا داستان خیلی درگیر کننده که به قیافه ی داستان تینیجری UD اصلاً نمی خوره ! حداقل کاری که می تونن برای نجات بازی انجام بدن اینه که انتخاب ها و راههایی که میشه طی کرد خیلی خیلی زیاد باشه تا طرف رغبت کنه یه دست دوباره ای به بازی بزنه که خب اینم اصن به قیافه ی استودیوی سازندش نمی خوره :دی
اینم احتمالاً میره وَر دل داوود قفس :دی

آقا من با نظرت موافق ، ولی گیر دادیا بابا ول کن:d

نمیخوام تاپیک رو با مسئله کیج منحرف کنم اما بعضیا یه جوری در مورد کیج صحبت میکنن انگار بازیهای کیج بسیار عمیق و فلسفی هستن، انگار کیج فلسفه کانت و نیچه رو با هم گره زده و یه معجون جادویی تحویل داده و آدم وقتی نگاش میکنه ناخودآگاه بخاطر مفاهیم عمیق فلسفیش کمر درد می گیره. موضوع Heavy Rain چی بود؟ قاتل اریگامی، قاتل سریالی. والا تو صنعت سینما به اینجور فیلم ها میگن B Movie (فیلم درجه ب). مقایسش کنید با مفاهیم عمیق Bioshock که اتفاقا گیم پلی بسیار خوبی هم داشت.

منم چند ساله دارم همین رو می‌گم.
yahoo_4.gif
اگه آدم با نوشتن فیلمنامه‌ی درجه ۲ می‌شه ناجی صنعت و فیلسوف پس Levine و Schafer و بقیه خدا هستن.
yahoo_4.gif
حیف که نمی‌خوام بحث کنم.

دقیقا همینطوره. الان که آواتارت رو دیدم یاد شاهکار Tim Schafer یعنی Grim Fandango افتادم که چقدر زیبا به مفهوم "مرگ" پرداخته بود.

آخرین ویرایش:
نمیخوام تاپیک رو با مسئله کیج منحرف کنم اما بعضیا یه جوری در مورد کیج صحبت میکنن انگار بازیهای کیج بسیار عمیق و فلسفی هستن، انگار کیج فلسفه کانت و نیچه رو با هم گره زده و یه معجون جادویی تحویل داده و آدم وقتی نگاش میکنه ناخودآگاه بخاطر مفاهیم عمیق فلسفیش کمر درد می گیره. موضوع Heavy Rain چی بود؟ قاتل اریگامی، قاتل سریالی. والا تو صنعت سینما به اینجور فیلم ها میگن B Movie (فیلم درجه ب). مقایسش کنید با مفاهیم عمیق Bioshock که اتفاقا گیم پلی بسیار خوبی هم داشت.

منم چند ساله دارم همین رو می‌گم. :d اگه آدم با نوشتن فیلمنامه‌ی درجه ۲ می‌شه ناجی صنعت و فیلسوف پس Levine و Schafer و بقیه خدا هستن. :d حیف که نمی‌خوام بحث کنم.

امیدوارم این بازی حداقل من رو ناامید نکنه.

آخرین ویرایش:
این ایده Interactive game blah blah... مزخرف ترین چیزی هست که میشه در گیم ابداع کرد. لااقل اگر میخوان کامل حس فیلم دست بده گزینه Autoplay هم بذارن والا!.
این همه بازی ما داشتیم که مفاهیم عمیقی درش نهفته شده بود مثل جامعه آرمانی ، مفهوم خدا، ارزش علم و.. اما بخوبی به گیم پلی پرداخته شده بود..
نظر شخصیم هست​.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or