silent ops
کاربر سایت
دمت گرم داداش
Xbox 360 ندارم ۳ چراغ شد ردش کردم رفت
یه ایکس باکس اسلیم بگیر جیتگش بکن حالشو ببر
دمت گرم داداش
Xbox 360 ندارم ۳ چراغ شد ردش کردم رفت
یاد یکش افتادم پر از باگ بود بازیش مشن یکش سربازه رو میکشتی سیخ وایمی ایستاد تو یه مشن دیگش میخواستم از ماشین پیاده شم در باز نمی شد اخریش که توش گیر کردم اصن رد نمی شد
یاد یکش افتادم پر از باگ بود بازیش مشن یکش سربازه رو میکشتی سیخ وایمی ایستاد تو یه مشن دیگش میخواستم از ماشین پیاده شم در باز نمی شد اخریش که توش گیر کردم اصن رد نمی شد
احتمالن 2 بود چون من هم 1 و هم 3 بازی کردم (3 خیلی وقت پیش در حد یه مشن رفتم) 1 تمرین داشت اولش ولی تو خاک بودن
نمیدونم تو شماره 2 بود یا 3اولش تو برف شروع میشد تمرین تیراندازی میکردی..
فوق العاده بود صحنه قتل انا رو یادم نمیره قبلش چه فضاسازی کرده بودن با جک بشینی تلویزون باهاش ببینی حرفاش بزنه..باید برای بازی زیبا darkness 1 xbox 360 احترام قاعل باشیم ..
داستانش ماورایی تخیلی .خصوصیات کاراکتر اصلی بازی یعنی جکی او در کودکی 3 نشان مار شکل روی پشتش ایجاد شده..که به او دستور انجام هر کاری رو میدن.داستان بازی..این جوری سه تا دوست مافیا در هین حرکت در اتوبان پلیس ردیابیشون میکن در حین فرار با تیر اندازی
پلیس ماشینشون تصادف میکن .پس از برخورد به دیوار کاراکتر اصلی بازی یعنی جکی زنده میمون..اون دو دوستش میمیرن ..در حمین حال اصلأ خبر نداره که خودشم مرده..وارد دنیا ارواه ومردگان شده تا تقاز گناهایی که انجام داده رو بگیره ..بازی روالش به این صورت که باید دنبال قاتل زن خودش بگرد .جکی قابلیت زیادی داره درهین بازی افزوده میشه...چند تا شیطان کوچک با اون همرایی میکنن که کمک حال اون در دنیای ارواح هستند ....بازی مال اوایل سال 2006 فقط xbox ps3 اومد
View attachment 74329 View attachment 74330 View attachment 74331
فکر کنم تو بازی 10 تا کانال تلویزیونی داشت کارتون فیلم .وغیرهفوق العاده بود صحنه قتل انا رو یادم نمیره قبلش چه فضاسازی کرده بودن با جک بشینی تلویزون باهاش ببینی حرفاش بزنه..
بازی جالبی با معماهای اعصاب خورد کن..